Anladım canım hayırlısı olsunda beklerızİşte başta 2 günde bir kandaki beta artışına bakıyorlar sonra kese için randevu veriyor doktor evet hep beklemede olucaz
Çok sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da benim.gibi bekleyen canlara olsun inşallah.Canım 36 yaşındayım 2 embriyom vardı 3aa transferi oldum diğeri donduruldu 4ab. 3aa ile gebeyim Allah hepinize nasip etsin.Çikolata kistimde var
Benim ilk eşimden iki oğlum var. Şimdiki eşimden olmadı ama ilk defa tüp bebek denemesi yapıyoruz. Benim rezerv azlığı var. İnşallah hepimize nasip eder RabbimBana tedaviden önce bı tahlil yapılmıştı canim hiç bir sebep olmadığı için birde genetiği ne bakalım demişti doktor orda benim genetik tahlilinde bir kromozomda ufak bir bozukluk varmış o yüzden embriyoların hepsini genetige göndermek zorundayız dediler biz mecburen gönderdik.insallah tutunurlar içini ferah tut rabbim.en güzel şekilde anne olmayı nasip etsin inşallahilk denemenizmi sizin
Ay yok istedim 1 hafta olarak vermediler o kadar yatmayi onermiyoruz dedilerYaa doktorlar rapor vermiyor mu çalışanlar için aslında vermeleri gerekmez mi bende öğretmenim sırf okula denk gelirse yapamam diye yaz tatiline denk getırdım
Teşekkür ederim amiin5yaa hayırlı olsun odaevet doktora danışmak en iyisi ama doktor emınım rahat olun der benım doktorum ilk gundne 2 saat yat sonra kalk dedi hıcbısey olmaz dedi ama bn kalkmadım korkudan tabı ne kadar dr söylesene sanırım cevremızdwn suydumuz batıllar daha ınandırıcı gelıyor bıze şahsen bana öyle
Çok sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da benim.gibi bekleyen canlara olsun inşallah.
Burada hep ilk günlerde bir şey hissedilmediğini okudum umutsuzluğa kapılmayın bu sefer olacak diye düşünün inşallah sağlıkla kolaylıkla pozitifi görürsünüz ve süreciniz de çok güzel ilerlerselam kızlar.. ben de 11 agustosta transfer oldum. 5. Transferim ve iyice umutsuzluk çökmüş durumdayım. Yine hiç bir şey hissetmiyorum çünkü. Diğerleri hep olumsuz oldu. Bana da dua edin olur mu? Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hem maddi hem de psikolojik olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Gebelik haberi alan arkadaşlarımızın da süreçleri sorunsuz kolaylıkla ilerlesin sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah
Çokkk teşekkür ederimBurada hep ilk günlerde bir şey hissedilmediğini okudum umutsuzluğa kapılmayın bu sefer olacak diye düşünün inşallah sağlıkla kolaylıkla pozitifi görürsünüz ve süreciniz de çok güzel ilerlerdiğer tutmayan transferlerden sonra değişiklik yapıldı mı sebebe göre önlem aldılar mı acaba?
Canım tebrik ederimKızlar test sonucum geldi bu ne demek oluyor bugun 9. Günümde yaptırdım gbt pozitif olarak yorumladı
Eki Görüntüle 3630080
Sanki çok hafif görüyorum ben
Ayy öyle bi durum varsa yine suyu çok içeyim benBen sıkışarak girdim ama yetmedi dediler su verdiler idrar yoluma bir şey takıp sonda gibi çok zorlanmıştım serumdan büyük suyu boşalttılar daha iyi gözüksün diye o yüzden sıkışık git sen canım
Ozaman Tek problem rezerv azligiysa tüp bebekte hamile kalırsın inşallahBenim ilk eşimden iki oğlum var. Şimdiki eşimden olmadı ama ilk defa tüp bebek denemesi yapıyoruz. Benim rezerv azlığı var. İnşallah hepimize nasip eder Rabbim
Anladım normalde kaç mm olması gerekiyor henüz bilmiyorum, çok geçmiş olsun inşallah bu transfer tuttuÇokkk teşekkür ederimbenim sorunum daha önce geçirmiş olduğum cerrahiler nedeniyle rahim kalınlaşmaması maalesef. En iyi geçen transferde bile 8 mm ancak oldu. Kullandığım östrojen sayısı arttırıldı her seferinde. Şu an günde 9 adet estrofem alıyorum. 1 kere de doğal siklus denendi ama o da çare olmadı. Açıkçası bunun için net bir şey yapamadıklarını söylüyorlar. Birkaç dr gezdim. Bu konuda net bir şey yok. Prp çare olabilir dendi. Ama gitttiğim çoğu prof dr onu da önermedi. Östrojen desteği haricinde.
Bende aynı durumdayım öğretmenim ve yaz bitmeden transfer olsa diye stresten adetim gecikti baya çok şükür tatile denk gelecek okul acilmadan da sonuç belli olacak.onceki transferim okul zamanına denk geldi 3 gün rapor vermişti doktorumYaa doktorlar rapor vermiyor mu çalışanlar için aslında vermeleri gerekmez mi bende öğretmenim sırf okula denk gelirse yapamam diye yaz tatiline denk ge
Neden size havuz uygulanmadı bence daha sağlıklı olurduBir fikrim yok açıkçası ben yalnızca tup bebek yaptırdım
Neden size havuz uygulanmadı bence daha sağlıklı olurdu
Ben devlette oluyorum tüp bebek bi arkadaşın amh düşük olduğu için 3 defa havuz uyguladı en sağlıklısını transfer etmek içinbir sonraki doktor ile bunu gorusucem
Kesinlikle öyle Allah hepimize sabır versin süreçte en çok ihtiyacımız olan şeyTeşekkür ederim amiinevet yaa biraz rahat bıraksak ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?