Ağustos ayı transfer olacaklar

Canım 36 yaşındayım 2 embriyom vardı 3aa transferi oldum diğeri donduruldu 4ab. 3aa ile gebeyim Allah hepinize nasip etsin.Çikolata kistimde var
Çok sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da benim.gibi bekleyen canlara olsun inşallah.

Benim ilk eşimden iki oğlum var. Şimdiki eşimden olmadı ama ilk defa tüp bebek denemesi yapıyoruz. Benim rezerv azlığı var. İnşallah hepimize nasip eder Rabbim

Yaa doktorlar rapor vermiyor mu çalışanlar için aslında vermeleri gerekmez mi bende öğretmenim sırf okula denk gelirse yapamam diye yaz tatiline denk getırdım
Ay yok istedim 1 hafta olarak vermediler o kadar yatmayi onermiyoruz dediler Benimde işim stresli bir iş ısrar ettim ama yok yani veremeyiz dediler

Bugün kontrolüm vardı canlar rahim kalınlığı gayet güzel dedi ama benim yumurtanın birinin büyüyüp çatlaması gerekiyor transferi yapmak için dedi. Ovitrelle iğne yazdı bir tane ve kan sulandırıcıyla folik asite devam et dedi. Pazar günü estradiol lh ve progesteron için kan vereceğim. Pazartesi tekrar kontrol var. Şimdilik başka bir şey yazmadı ilaç

Teşekkür ederim amiin evet yaa biraz rahat bıraksak ne güzel olur

selam kızlar.. ben de 11 agustosta transfer oldum. 5. Transferim ve iyice umutsuzluk çökmüş durumdayım. Yine hiç bir şey hissetmiyorum çünkü. Diğerleri hep olumsuz oldu. Bana da dua edin olur mu? Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hem maddi hem de psikolojik olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Gebelik haberi alan arkadaşlarımızın da süreçleri sorunsuz kolaylıkla ilerlesin sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah

Burada hep ilk günlerde bir şey hissedilmediğini okudum umutsuzluğa kapılmayın bu sefer olacak diye düşünün inşallah sağlıkla kolaylıkla pozitifi görürsünüz ve süreciniz de çok güzel ilerler diğer tutmayan transferlerden sonra değişiklik yapıldı mı sebebe göre önlem aldılar mı acaba?

Çokkk teşekkür ederim benim sorunum daha önce geçirmiş olduğum cerrahiler nedeniyle rahim kalınlaşmaması maalesef. En iyi geçen transferde bile 8 mm ancak oldu. Kullandığım östrojen sayısı arttırıldı her seferinde. Şu an günde 9 adet estrofem alıyorum. 1 kere de doğal siklus denendi ama o da çare olmadı. Açıkçası bunun için net bir şey yapamadıklarını söylüyorlar. Birkaç dr gezdim. Bu konuda net bir şey yok. Prp çare olabilir dendi. Ama gitttiğim çoğu prof dr onu da önermedi. Östrojen desteği haricinde.

Anladım normalde kaç mm olması gerekiyor henüz bilmiyorum, çok geçmiş olsun inşallah bu transfer tuttu

Bende ayn
Yaa doktorlar rapor vermiyor mu çalışanlar için aslında vermeleri gerekmez mi bende öğretmenim sırf okula denk gelirse yapamam diye yaz tatiline denk ge
Bende aynı durumdayım öğretmenim ve yaz bitmeden transfer olsa diye stresten adetim gecikti baya çok şükür tatile denk gelecek okul acilmadan da sonuç belli olacak.onceki transferim okul zamanına denk geldi 3 gün rapor vermişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…