Ağustos ayı transfer olacaklar

Haklısın canım yükselecek inanıyorum çok teşekkür ederim benim bu surecımı bılen kimse yok sadece eşim ve ben sırtlandık o yuzden yalnız hisediyordum kendimi ama iyiki burayı açmışım sizler çok iyi geliyorsunuz bana çok teşekkür ederimm

İnşallah canımmmm benimde öyle bir ablam birde eşim zaten paylaşabileceğim samimiyette öyle aman aman birileri de yok benim için inşallah keseden sonra açıkla herkese

Benim doktorum aynı zamanda kadın doğuma da bakıyor o yüzden o takip edecek beni yine inşallah olursa o yüzden bir fikrim yok

Insllahhh insallahhhh
Nelere dikkat ettiniz transfer öncesi sonrası bizide bilgilendirir misiniz
Transfer öncesi bişeye dikkat etmedim açıkcası normal devem ettim transfer sonrasındada genelde istirahat ettim sadece wc yemek ihtiyaçlarıma kalktım bide bazen yatmakta cok sıkıldıkça kalkıp oturdum masada oturarak biraz bişeyler yaptım yemek konusuna gelincede ne yemek varsa onu yedim ben sadece kefir içtim ekstradan kabız olmamak için ama oda pek fayda etmedi yinee oldum

İnşallah canımmmm benimde öyle bir ablam birde eşim zaten paylaşabileceğim samimiyette öyle aman aman birileri de yok benim için inşallah keseden sonra açıkla herkese
İnşallah canımm kese nezaman oluşuyor acaba onuda hiç bilmiyorum ben daha tup bebek merkezimizlede işimiz bitti burdan başka bır doktora gidicez biz şehir dışında yaptırmıştık

Ayy inşallah Allah razı olsun inşallah hepimizin cocugu olsun ne kadar zor geliyor tekrar aynı işlemleri yapmak ayni umuda sahip olmak 19 unda olucak bizim test. Sizin ne zaman acaba
Amiin sağlıkla kolaylıkla gelsinlerr ben henüz transfer olmadım 18inde kontrole gidicem inşallah 23-26 arası olabilir transfer tahminimce

Hayırlı uğurlu olsun katlanarak artsın inşallah transfer sonrası tüm günler mi genelde istirahat ettiniz yoksa sadece ilk 2 gün mü?

Ay ben hiç yatmadım ya çalışmaya falan devam ettim izinde vermediler zaten doktorlar

Amiinnn inşallah hepimizinn açıkcası ben şehir dışında yaptırdığım için ilk 2 gün ıstırahat edemedim sonraki gun evime geldikten sonra ettim
Benim de tahmin ettiğim transferden bi 10 gün sonra kardeşimin kınası var da yine de çok oynamam sanırım bilmiyorum doktora sorucam

Benim de tahmin ettiğim transferden bi 10 gün sonra kardeşimin kınası var da yine de çok oynamam sanırım bilmiyorum doktora sorucam
5yaa hayırlı olsun oda evet doktora danışmak en iyisi ama doktor emınım rahat olun der benım doktorum ilk gundne 2 saat yat sonra kalk dedi hıcbısey olmaz dedi ama bn kalkmadım korkudan tabı ne kadar dr söylesene sanırım cevremızdwn suydumuz batıllar daha ınandırıcı gelıyor bıze şahsen bana öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…