Haklısın canım yükselecek inanıyorum çok teşekkür ederimÇabuk at o karamsarlığı üstünden yeğenimin etkilenmesinbacım burda 15 ler öğrenip ilerleyende var.. 200 le öğrenip gerileyende. Herkesin durumu farklı sen kendi hikayeni yaşıyorsun. Şimdi mutluluk zamanı sonrasına sonra bakarız
Çoook teşekkür ederim inşallah yükselir giderekAyyy yasasinnn çok sevindimmm
Insllahhh insallahhhhÇoook teşekkür ederim inşallah yükselir giderekRabbim hepimize nasip etsin inşallahh
Haklısın canım yükselecek inanıyorum çok teşekkür ederimbenim bu surecımı bılen kimse yok sadece eşim ve ben sırtlandık o yuzden yalnız hisediyordum kendimi ama iyiki burayı açmışım sizler çok iyi geliyorsunuz bana çok teşekkür ederimm
Benim doktorum aynı zamanda kadın doğuma da bakıyor o yüzden o takip edecek beni yine inşallah olursa o yüzden bir fikrim yokKızlar bir şey danışıcam ilk kese için kendi doktoruma gitmek istedim bana hemşireler seni takip edecek doktorada gidebilirsin dediler.Kendi doktorum ultrasona 8500 tl nakit istiyor sinir oldum.Dünyanın parasını vermişiz bari indirim yapın.Siz neler yaptınız ya da ne yapayım bilemedim normalde memorial ile baslamak istiyorum araştırıp
Transfer öncesi bişeye dikkat etmedim açıkcası normal devem ettim transfer sonrasındada genelde istirahat ettim sadece wc yemek ihtiyaçlarıma kalktım bide bazen yatmakta cok sıkıldıkça kalkıp oturdum masada oturarak biraz bişeyler yaptım yemek konusuna gelincede ne yemek varsa onu yedim ben sadece kefir içtim ekstradan kabız olmamak için ama oda pek fayda etmedi yinee oldumInsllahhh insallahhhh
Nelere dikkat ettiniz transfer öncesi sonrası bizide bilgilendirir misiniz
Pembe gibi duruyor foto da çok belli olmuyor bugün tranfer dahil 8. Gün ilk idrar değil amaGölge var gibi ama çıplak gözle nasıl görünüyor mu bugün kaçıncı gündü ilk idrarla mı yaptın
İnşallah canımmİnşallah canımmmmbenimde öyle bir ablam birde eşim zaten paylaşabileceğim samimiyette öyle aman aman birileri de yok benim için inşallah keseden sonra açıkla herkese
Amiin sağlıkla kolaylıkla gelsinlerrAyy inşallah Allah razı olsun inşallah hepimizin cocugu olsunne kadar zor geliyor tekrar aynı işlemleri yapmak ayni umuda sahip olmak 19 unda olucak bizim test. Sizin ne zaman acaba
Hayırlı uğurlu olsun katlanarak artsın inşallahTransfer öncesi bişeye dikkat etmedim açıkcası normal devem ettim transfer sonrasındada genelde istirahat ettim sadece wc yemek ihtiyaçlarıma kalktım bide bazen yatmakta cok sıkıldıkça kalkıp oturdum masada oturarak biraz bişeyler yaptım yemek konusuna gelincede ne yemek varsa onu yedim ben sadece kefir içtim ekstradan kabız olmamak için ama oda pek fayda etmedi yinee oldum
Amiinnn inşallah hepimizinnHayırlı uğurlu olsun katlanarak artsın inşallahtransfer sonrası tüm günler mi genelde istirahat ettiniz yoksa sadece ilk 2 gün mü?
Ay ben hiç yatmadım ya çalışmaya falan devam ettim izinde vermediler zaten doktorlarTransfer öncesi bişeye dikkat etmedim açıkcası normal devem ettim transfer sonrasındada genelde istirahat ettim sadece wc yemek ihtiyaçlarıma kalktım bide bazen yatmakta cok sıkıldıkça kalkıp oturdum masada oturarak biraz bişeyler yaptım yemek konusuna gelincede ne yemek varsa onu yedim ben sadece kefir içtim ekstradan kabız olmamak için ama oda pek fayda etmedi yinee oldum
Yaa doktorlar rapor vermiyor mu çalışanlar için aslında vermeleri gerekmez mi bende öğretmenim sırf okula denk gelirse yapamam diye yaz tatiline denk getırdımAy ben hiç yatmadım ya çalışmaya falan devam ettim izinde vermediler zaten doktorlar
Benim de tahmin ettiğim transferden bi 10 gün sonra kardeşimin kınası var da yine de çok oynamam sanırım bilmiyorum doktora sorucamAmiinnn inşallah hepimizinnaçıkcası ben şehir dışında yaptırdığım için ilk 2 gün ıstırahat edemedim sonraki gun evime geldikten sonra ettim
Yaa doktorlar rapor vermiyor mu çalışanlar için aslında vermeleri gerekmez mi bende öğretmenim sırf okula denk gelirse yapamam diye yaz tatiline denk getırdım
5yaa hayırlı olsun odaBenim de tahmin ettiğim transferden bi 10 gün sonra kardeşimin kınası var da yine de çok oynamam sanırım bilmiyorum doktora sorucam
İnşallah canımmkese nezaman oluşuyor acaba onuda hiç bilmiyorum ben daha tup bebek merkezimizlede işimiz bitti burdan başka bır doktora gidicez biz şehir dışında yaptırmıştık
En iyisini yapmışsınızBen 5 gün rapor aldım. Sonrada yıllık iznimi aldım busüreçte evde olmak istedim
Aa 2 3 haftada coşmuş yaaa sürecimiz hep bekleyerek geçecek desenizeYani 2 3 haftaya bence bilmiyorum ama
Aa 2 3 haftada coşmuş yaaa sürecimiz hep bekleyerek geçecek desenizeozaman bize boooolll sabırlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?