Ağustos ayı transfer olacaklar

Ben devlette oluyorum tüp bebek bi arkadaşın amh düşük olduğu için 3 defa havuz uyguladı en sağlıklısını transfer etmek için
Bende devlettede yaptırdım ama hiç bu fikri vermediler acaba embriyolarin 3.gunu görememe ihtimalinden dolayı mi bilmiyorum zaten ben dondurmayı sordugumda cozunse yaşama ihtimalide dusuk denildi

Benimde stresten adetim 6 gün erken olmuştu biraz daha öne çekti demek ki erken olmasam sizinle hemen hemen aynı zmaan dilimlerine denk gelecekmiş herşeyin vakti zamanı var işte Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah olmadı seminer dönemi içinde tanıdık bir doktor varsa ordan rapor alıp uzatın

Bende devlettede yaptırdım ama hiç bu fikri vermediler acaba embriyolarin 3.gunu görememe ihtimalinden dolayı mi bilmiyorum zaten ben dondurmayı sordugumda cozunse yaşama ihtimalide dusuk denildi
İşte her ay topluyorlar en kalitelisi hangisiyse onu transfer ediyor inşeallah bebeğiniz sizinlesir

Benim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…