Bende devlettede yaptırdım ama hiç bu fikri vermediler acaba embriyolarin 3.gunu görememe ihtimalinden dolayı mi bilmiyorum zaten ben dondurmayı sordugumda cozunse yaşama ihtimalide dusuk denildiBen devlette oluyorum tüp bebek bi arkadaşın amh düşük olduğu için 3 defa havuz uyguladı en sağlıklısını transfer etmek için
Çok teşekkür ederim canım inşalalh hepimiz hayırlı haberleri görelim kısa zamandaCanım tebrik ederim
Benimde stresten adetim 6 gün erken olmuştu biraz daha öne çekti demek ki erken olmasam sizinle hemen hemen aynı zmaan dilimlerine denk gelecekmişBende ayn
Bende aynı durumdayım öğretmenim ve yaz bitmeden transfer olsa diye stresten adetim gecikti baya çok şükür tatile denk gelecek okul acilmadan da sonuç belli olacak.onceki transferim okul zamanına denk geldi 3 gün rapor vermişti doktorum
Yatmak için istemiyoruz ki kafamız rahat olsun diye istiyoruz anlamıyorlar ki ama biziAy yok istedim 1 hafta olarak vermediler o kadar yatmayi onermiyoruz dedilerBenimde işim stresli bir iş ısrar ettim ama yok yani veremeyiz dediler
Var canım ben görüyorumPembe gibi duruyor foto da çok belli olmuyor bugün tranfer dahil 8. Gün ilk idrar değil ama
Var evet çook silik pembe birşeySanki çok hafif görüyorum ben
Ay inşallah evet görünüyor ama çok silik fotoda hiç yok gibiVar canım ben görüyorumama tekrarla muhakkak gebelik testini. Hatta normalmkaset test bazen daha iyi çıkarıyor
İşte her ay topluyorlar en kalitelisi hangisiyse onu transfer ediyor inşeallah bebeğiniz sizinlesirBende devlettede yaptırdım ama hiç bu fikri vermediler acaba embriyolarin 3.gunu görememe ihtimalinden dolayı mi bilmiyorum zaten ben dondurmayı sordugumda cozunse yaşama ihtimalide dusuk denildi
Çokk güzellAblam kan vermeye götürecekti beni yok vakti değil diye ısrar edince bir test daha yaptırdı cafenin wc de
Csnım inşllah sağlıkla devam eder hiç dert etme yatın ilk idrarla yeniden yapAy inşallah evet görünüyor ama çok silik fotoda hiç yok gibi
Hayırlı olsun canım sağlıkla katlansın betalarAblam kan vermeye götürecekti beni yok vakti değil diye ısrar edince bir test daha yaptırdı cafenin wc de
Korkuyorum bu sefer yapmaya pazartesi, kanı bekliyim diyorumCsnım inşllah sağlıkla devam eder hiç dert etme yatın ilk idrarla yeniden yap
Çokk güzellbnce kan verebilirsiniz direk çıkar
Hayırlı olsun canım sağlıkla katlansın betalar
Net var yahuuuuAblam kan vermeye götürecekti beni yok vakti değil diye ısrar edince bir test daha yaptırdı cafenin wc de
Hiç sorma ya erkekler hep rahat hep dinleniyo stres falan hep bizde ya olan bize oluyorYatmak için istemiyoruz ki kafamız rahat olsun diye istiyoruz anlamıyorlar ki ama bizi
Bir sonraki gittiğimde bunu kesinlikle sorucam doktora çok teşekkürler bilgilendirme içinİşte her ay topluyorlar en kalitelisi hangisiyse onu transfer ediyor inşeallah bebeğiniz sizinlesir
Anladım canım aslında gününü beklemek doğru olanda işte sabredemiyoruz işte napalımMerkeze söyledim bugün test gününü bekle dedi. Ben cumartesi yapacaktım hatta ona bile pazarı bekle dediler. Bende bekliyorum bakalm. Bir çılgınlık yaparsam yarın veririm kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?