- 13 Mart 2023
- 3.316
- 5.539
- 88
- 24
cnm mrb bgn yani 14.gun 1611 cikti degerAmin canım çok teşekkür ederim Allah size de en kısa zamanda inşallah nasip eder hep dua ediyorum
Korkuyorum yapmaya galibaaaaCanım senin test noldu yapacaktın bugün?
Korkuyorum yapmaya galibaaaa
Bir gazla çıkıyorum evden şimdi. Kan vercem. Yaa uzun zaman negatif görünce korkuyor insan. 8. Gün bugün çok erken değildirAnlıyorum seni çok haklısın ama bunu bugğn yapmasan yarın yapacaksın. İstersen önce evde bir test dene seni hangisi daha az gerecekse onu yap önce
Kan vermeye mi gideceksinizBir gazla çıkıyorum evden şimdi. Kan vercem. Yaa uzun zaman negatif görünce korkuyor insan. 8. Gün bugün çok erken değildir
Evet hastanedeyimKan vermeye mi gideceksiniz
cnm mrb bgn yani 14.gun 1611 cikti deger
Evet hastanedeyim
Beni yarın için ulrasona çağırdı denizliye gidicem yarınAa süper maşallah çok güzel yükselmiş kuzum doktorun tekrar test istedi mi benden istemedi bir haftaya gel dediler kese için
1,5 saat. Bakalım ya bi korku kapladı içimiİnşallah çok güzel haberlerini bekliyorum kuzum habersiz bırakma bizikaç saate çıkar dediler
Hayırlı sonuçlar ile dön canım ama ben senden pozitif bekliyorum sürecin benim ilki gibi çünküEvet hastanedeyim
1,5 saat. Bakalım ya bi korku kapladı içimi
İnşallah canım yaHayırlı sonuçlar ile dön canım ama ben senden pozitif bekliyorum sürecin benim ilki gibi çünkü
Beni yarın için ulrasona çağırdı denizliye gidicem yarın
AminKorkma Allahın dediği olur.Hakkında inş hayırlısı olsun miniğin seninle olsun
Kese görmek için Cem hocaya mı gideceksin yine?Ya bende mi acaba gitsem c tesi diyorum chatgpt kese gözükür su an diyor
Kese görmek için Cem hocaya mı gideceksin yine?
Hadi, bakalım bana pozitifi göreceksiniz gibime geliyor haberdar edin biziEvet hastanedeyim
Bir gazla çıkıyorum evden şimdi. Kan vercem. Yaa uzun zaman negatif görünce korkuyor insan. 8. Gün bugün çok erken değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?