Gerçekten öyle yaa gamsız erkekler bide benimki laf ediyor erken test yaptım diye yaa 10 gündür sabreden benim canım çıktı tek başıma evde mal oldum hiç bilen yok kendileri anca çene yapsın rahat rahat gıcıklarHiç sorma ya erkekler hep rahat hep dinleniyo stres falan hep bizde ya olan bize oluyor
Benim hiç bilgim yok canım istersen bi merkezini arayıp sor içinde endişe kalmasın kendine stres yaparsın böyle inşallah yerleşme kanamasıdır hem burda demişlerdi bu ilaçlarla istesekte adet ölüyormuşum o yüzden ben yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum burda pozitif olan bir arkadaş iki haftadan fazla devam ettiğini yazmıştı sanki demek ki oluyor üzülme lütfen minik embriyonda etkilenir rabbim inşallah seninle tutsun onuBenim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…
Ben 12. Haftaya kadar ilk gebeliğimde ( tüp bebek sağlıklı doğum yaptım) yaşadım 2 gğnde bir pruluton iğne oluyordum iğne etkisi geçince kırmızıları bile gördüm hiç korkma bebeğin seninle Allah’ın izni ileBenim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…
İnşallah canımBenim hiç bilgim yok canım istersen bi merkezini arayıp sor içinde endişe kalmasın kendine stres yaparsın böyle inşallah yerleşme kanamasıdır hem burda demişlerdi bu ilaçlarla istesekte adet ölüyormuşum o yüzden ben yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum burda pozitif olan bir arkadaş iki haftadan fazla devam ettiğini yazmıştı sanki demek ki oluyor üzülme lütfen minik embriyonda etkilenir rabbim inşallah seninle tutsun onu
İnşallah canımBenim hiç bilgim yok canım istersen bi merkezini arayıp sor içinde endişe kalmasın kendine stres yaparsın böyle inşallah yerleşme kanamasıdır hem burda demişlerdi bu ilaçlarla istesekte adet ölüyormuşum o yüzden ben yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum burda pozitif olan bir arkadaş iki haftadan fazla devam ettiğini yazmıştı sanki demek ki oluyor üzülme lütfen minik embriyonda etkilenir rabbim inşallah seninle tutsun onu
inşallah yaBen 12. Haftaya kadar ilk gebeliğimde ( tüp bebek sağlıklı doğum yaptım) yaşadım 2 gğnde bir pruluton iğne oluyordum iğne etkisi geçince kırmızıları bile gördüm hiç korkma bebeğin seninle Allah’ın izni ile
Amin inşeallah canımBir sonraki gittiğimde bunu kesinlikle sorucam doktora çok teşekkürler bilgilendirme içininşallah hepimiz kavuşuruz bu mutluluğa
Aile hekimlerimiz de durumu aciklayinca 2 3 rapor verirler diye düşünüyorum ama ben kimseye söylemedim tedavimi rapor alsam okuldaki herkes sagolsunlar neden rapor aldın diye soracak beni o durum biraz veriyorBenimde stresten adetim 6 gün erken olmuştu biraz daha öne çekti demek ki erken olmasam sizinle hemen hemen aynı zmaan dilimlerine denk gelecekmişherşeyin vakti zamanı var işte Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah olmadı seminer dönemi içinde tanıdık bir doktor varsa ordan rapor alıp uzatın
Maşallah hayırlı olsunAblam kan vermeye götürecekti beni yok vakti değil diye ısrar edince bir test daha yaptırdı cafenin wc de
Aile hekimine rica edin bnce okulum durumu bilmiyor oraya başka bir şey yazarmısınız diye bnce yazarlar gecen sene arkadaşım rapor alırken hep oyle yapıyordu doktorda sagolsun yazıyorduAile hekimlerimiz de durumu aciklayinca 2 3 rapor verirler diye düşünüyorum ama ben kimseye söylemedim tedavimi rapor alsam okuldaki herkes sagolsunlar neden rapor aldın diye soracak beni o durum biraz veriyor
Aslında 8 mm üstü istiyorlar en az. Ama 10mm üstü en ideali aslında. Bu kadar yüksek doz ilaçlarla en az 12-14 mm olmasını beklediklerini söylediler ama ben de pek işe yaramıyor. maalesef 7 mm le transfer oldum bu sefer.Anladım normalde kaç mm olması gerekiyor henüz bilmiyorum, çok geçmiş olsun inşallah bu transfer tuttu
Ben de öğretim görevlisiyim. Okuldaki kimseye söylemedimAile hekimlerimiz de durumu aciklayinca 2 3 rapor verirler diye düşünüyorum ama ben kimseye söylemedim tedavimi rapor alsam okuldaki herkes sagolsunlar neden rapor aldın diye soracak beni o durum biraz veriyor
Aa çıktı sizinki daha net hayırlı olsunAblam kan vermeye götürecekti beni yok vakti değil diye ısrar edince bir test daha yaptırdı cafenin wc de
Yerleşme olabilir kötü düşünmeyinBenim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…
Anladım canım aslında gününü beklemek doğru olanda işte sabredemiyoruz işte napalım
Benim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…
Aa çıktı sizinki daha net hayırlı olsun
Evet öyle Rabbım yüzümüzü sonuna kadar güldürsün inşallahSorma yaa napalm amaa çok bekledik bugünleriii çok mücadele ettiikk
Evet evde durdukça insan kendini çok dinliyor en iyisi ise devam etmek zaten ağır iş yapmayacağız doktorlarda genelde 3 günden fazla önermiyor evde kalmayı önce öyle demişti benim doktorum.rapor alıp sonra herkese laf anlatmaya çalışmak bana daha stresli geliyorBen de öğretim görevlisiyim. Okuldaki kimseye söylemedimama rapor da almadım. Perşembe cuma okula gitmedim sadece. Cumartesi pazar da eklenince 4 gün güzelce dinlendim. Evde kalıp gün saymak daha zor oluyor bence. Dışarıda zaman çabuk geçiyor. Zaten yaz sürecinde olduğum için okuldan öğlen çıkıyorum genelde.
Ben de öğretim görevlisiyim. Okuldaki kimseye söylemedimama rapor da almadım. Perşembe cuma okula gitmedim sadece. Cumartesi pazar da eklenince 4 gün güzelce dinlendim. Evde kalıp gün saymak daha zor oluyor bence. Dışarıda zaman çabuk geçiyor. Zaten yaz sürecinde olduğum için okuldan öğlen çıkıyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?