Ağustos ayı transfer olacaklar

Hiç sorma ya erkekler hep rahat hep dinleniyo stres falan hep bizde ya olan bize oluyor
Gerçekten öyle yaa gamsız erkekler bide benimki laf ediyor erken test yaptım diye yaa 10 gündür sabreden benim canım çıktı tek başıma evde mal oldum hiç bilen yok kendileri anca çene yapsın rahat rahat gıcıklar

Benim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…
Benim hiç bilgim yok canım istersen bi merkezini arayıp sor içinde endişe kalmasın kendine stres yaparsın böyle inşallah yerleşme kanamasıdır hem burda demişlerdi bu ilaçlarla istesekte adet ölüyormuşum o yüzden ben yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum burda pozitif olan bir arkadaş iki haftadan fazla devam ettiğini yazmıştı sanki demek ki oluyor üzülme lütfen minik embriyonda etkilenir rabbim inşallah seninle tutsun onu

Benim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…
Ben 12. Haftaya kadar ilk gebeliğimde ( tüp bebek sağlıklı doğum yaptım) yaşadım 2 gğnde bir pruluton iğne oluyordum iğne etkisi geçince kırmızıları bile gördüm hiç korkma bebeğin seninle Allah’ın izni ile

İnşallah canım

İnşallah canım
inşallah ya teşekkür ederim

Aile hekimlerimiz de durumu aciklayinca 2 3 rapor verirler diye düşünüyorum ama ben kimseye söylemedim tedavimi rapor alsam okuldaki herkes sagolsunlar neden rapor aldın diye soracak beni o durum biraz veriyor

Aile hekimlerimiz de durumu aciklayinca 2 3 rapor verirler diye düşünüyorum ama ben kimseye söylemedim tedavimi rapor alsam okuldaki herkes sagolsunlar neden rapor aldın diye soracak beni o durum biraz veriyor
Aile hekimine rica edin bnce okulum durumu bilmiyor oraya başka bir şey yazarmısınız diye bnce yazarlar gecen sene arkadaşım rapor alırken hep oyle yapıyordu doktorda sagolsun yazıyordu

Anladım normalde kaç mm olması gerekiyor henüz bilmiyorum, çok geçmiş olsun inşallah bu transfer tuttu
Aslında 8 mm üstü istiyorlar en az. Ama 10mm üstü en ideali aslında. Bu kadar yüksek doz ilaçlarla en az 12-14 mm olmasını beklediklerini söylediler ama ben de pek işe yaramıyor. maalesef 7 mm le transfer oldum bu sefer.

Ben de öğretim görevlisiyim. Okuldaki kimseye söylemedim ama rapor da almadım. Perşembe cuma okula gitmedim sadece. Cumartesi pazar da eklenince 4 gün güzelce dinlendim. Evde kalıp gün saymak daha zor oluyor bence. Dışarıda zaman çabuk geçiyor. Zaten yaz sürecinde olduğum için okuldan öğlen çıkıyorum genelde.

Evet evde durdukça insan kendini çok dinliyor en iyisi ise devam etmek zaten ağır iş yapmayacağız doktorlarda genelde 3 günden fazla önermiyor evde kalmayı önce öyle demişti benim doktorum.rapor alıp sonra herkese laf anlatmaya çalışmak bana daha stresli geliyor

Canım senin test noldu yapacaktın bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…