Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandan yanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)

Oyy oyyyy maşallah canımmm ayyy iyiki gittin verdin test bakk yoksa daha çok stres olcaktın kanama var diye... Rabbım tamamına erdirsin inşallah canım katlanarak artsınnn

Kızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandan yanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
Ya çok sevindim hayırlı olsun o kadar tedirgin oluyodunız, bütün hepsi yerleşme den demek testi nerde yaptırdınız, devlet acilde mi

Tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtilerle ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz?
Amin çok teşekkür ederim belirtiler şöyle 5. Gün inanılmaz bir bel ve kasık ağrısı çektim. Kalçamdan bacaklarıma doğru yayıldı. Bacaklarım çok ağrıdı. Eşime masaj yaptırdım hatta. Tüm gün ne oturabildim ne yatabildim. Tüm vücudum ağrıdı. Hatta buraya yazmıştım ben üşüttüm galiba çok kötüyüm diye. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama özellikle 5. Gün çok kötüydüm. O gün kahve rengi pembe lekelenme oldu. Aynı gün sabah midemde yanma oldu ve bu iki gün daha devam etti. Bulantı değil yanma idi. Lekelenmeler de hala devam ediyor. Açık kahve rengi/bazen pembemsi. Kasık Ağrıları aynı adet ağrısı gibi.

Ozaman Tek problem rezerv azligiysa tüp bebekte hamile kalırsın inşallah
İnşallah canım. Bugün her şey yolunda sıkıntı yok dedi doktor sadece 9mm olan yumurtanın çatlaması için catlatma iğnesi yazdı. Onu da transferi yaptıktan sonra vuracağız dedi bakalım pazartesi günü ne konuşacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…