- 15 Kasım 2023
- 661
- 350
- 23
Geldi canım sonuç attımHadi bakalım imiş güzel haberlerini bekliyorum canım dört gözleeee
Tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtilerle ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz?Kızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandanyanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
Kızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandanyanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
Hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alacağınız gün nasip olsunGeldi canım sonuç attım
Yaaaaa maşallah gözün aydın çoook sevindimmKızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandanyanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
Ya çok sevindim hayırlı olsun o kadar tedirgin oluyodunız, bütün hepsi yerleşme den demek testi nerde yaptırdınız, devlet acilde miKızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandanyanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
Geldi canım sonuç attım
Beni yarın için ulrasona çağırdı denizliye gidicem yarın
Amin çok teşekkür ederimTebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtilerle ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz?
kese icin gidiyorum cnm kalp atisi icin erken henuz yarin yazarim sanaKaçıncı güne gidiyorsun yani canım kese için dimi bebek ve kalp atışı gözükür mü acaba doktor bir şey dedi mi? güzel haberlerini bekliyorum kuzum
hayirli olsun cnmGeldi canım sonuç attım
Aminnnn canımmmm cumartesi tekrarlayacağım testiOyy oyyyy maşallah canımmmayyy iyiki gittin verdin test bakk yoksa daha çok stres olcaktın kanama var diye... Rabbım tamamına erdirsin inşallah canım katlanarak artsınnn
Teşekkür ederim canım aminnnYaaaaa maşallah gözün aydın çoook sevindimmsağlıkla artarak devam etsiin
Amin canım çok sağ olHayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alacağınız gün nasip olsun
Evet çok tedirgindimYa çok sevindim hayırlı olsun o kadar tedirgin oluyodunız, bütün hepsi yerleşme den demek testi nerde yaptırdınız, devlet acilde mi
Teşekkür ederim canımhayirli olsun cnm
Ayy evet hepiniz dedinizzzz iyi ki varsınızMaşallah suphanallahAllah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin kuzum inşallah.Sana demiştim pozitif diye
İnşallah canım. Bugün her şey yolunda sıkıntı yok dedi doktor sadece 9mm olan yumurtanın çatlaması için catlatma iğnesi yazdı. Onu da transferi yaptıktan sonra vuracağız dedi bakalım pazartesi günü ne konuşacağız.Ozaman Tek problem rezerv azligiysa tüp bebekte hamile kalırsın inşallah
Ayyy çok sevindim canımm sağlıkla ilerlesin inşallah. aynı gündü transferimiz banada nasip olur inşallah pozitif görmekKızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandanyanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
Gözün aydın çok sevindim darisi bizlerede inşallahKızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandanyanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?