Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
İnşallah canım ya o çift çizgiyi görme hayali bile çok güzel gerçekten. Pazartesi kan vericem bende 3.gün embriyosu benim bakalım bekliyorum sabırsızlıkla

merhaba arkadaşlar, pozitif olanları öncelikle tebrik etmek isterim. Herkes sağlıkla kucağınına alsın inş. Benim bugün transfer hariç 3.günüm ama normal hissediyorum kendimi. Kendinizde en erken hissettiğiniz farklılık ve belirti neydi? 2. Gün sağ kasığımda ağrı batma bi değişiklikler hissediyordum ama bugün hiç bişey yok. Sizlerde süreç nasıl oldu?

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Ayyy çok mutlu oldum darısı bana yarın sabah kan vereceğim inşallah benimki de benimledir. Umarım sağlıcakla kuracağına alırsın

Maşallah canım sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah. Rabbim gebeliğini sağlıkla geçirmeni nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.

Evet yaa benimki niye tutturdu gününden önce verme diye laf dinleyecek miyim bakalım. Gidip başka yerde veresim geliyor
Ya benim doktorum çok tembihlediğinden veremedim dedim pazar aciller kabul etmiyor yarın geleyim o da gel yazdı. Eşimde aynısı o çizgiyi gördü çok mutlu oldu bir daha yapma bekle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…