Bende cumartesi gideceğim canım ya transfer sonrası kaçıncı güne denk geliyor yarın seninkese icin gidiyorum cnm kalp atisi icin erken henuz yarin yazarim sana
Ayy inşallah canım, dualarımdasınAyyy çok sevindim canımm sağlıkla ilerlesin inşallah. aynı gündü transferimiz banada nasip olur inşallah pozitif görmek
Amin canım inşallah Darısı başınızaGözün aydın çok sevindim darisi bizlerede inşallahsağ salim tamamına erdirsin rabbim
İnşallah canım ya o çift çizgiyi görme hayali bile çok güzel gerçekten. Pazartesi kan vericem bende 3.gün embriyosu benim bakalım bekliyorum sabırsızlıklaKızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Hadi bakalım az kaldıİnşallah canım ya o çift çizgiyi görme hayali bile çok güzel gerçekten. Pazartesi kan vericem bende 3.gün embriyosu benim bakalım bekliyorum sabırsızlıkla
15.gun cnmBende cumartesi gideceğim canım ya transfer sonrası kaçıncı güne denk geliyor yarın senin
Ayyy çok mutlu oldum darısı bana yarın sabah kan vereceğim inşallah benimki de benimledir. Umarım sağlıcakla kuracağına alırsınKızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Maşallah canım sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah. Rabbim gebeliğini sağlıkla geçirmeni nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende cumartesi gideceğim canım ya transfer sonrası kaçıncı güne denk geliyor yarın senin
Allah razı olsun canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende ağustos ayında transfer olacağım :) transfer tarihiniz ne zaman ve hazırlık sürecinde hangi ilaçlar kullanıyorsunuzHayır, henüz değil. Transfer için hazırlığa başladık bugün. İlk denemem olduğu için biraz heyecan var, hak verin :)
Çok teşekkür ederimAyyy çok mutlu oldum darısı bana yarın sabah kan vereceğim inşallah benimki de benimledir. Umarım sağlıcakla kuracağına alırsın
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah canım sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah. Rabbim gebeliğini sağlıkla geçirmeni nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.
Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Lekelenmelerin için ek birşey kullandırıyor mu doktorun mesela benim lekelenmelerim başlayınca aspirini kestirmiştiAmin canım çok teşekkür ederim
İkiniz kaldık kan vermeyenAminn canım çok güzel günler gelsin inşallah
İkiniz kaldık kan vermeyenben yarın sabah gidiyorum konuştum doktorunla olur dedi
Ya benim doktorum çok tembihlediğinden veremedim dedim pazar aciller kabul etmiyor yarın geleyim o da gel yazdı. Eşimde aynısı o çizgiyi gördü çok mutlu oldu bir daha yapma bekle dediEvet yaa benimki niye tutturdu gününden önce verme diyelaf dinleyecek miyim bakalım. Gidip başka yerde veresim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?