- 27 Haziran 2025
- 56
- 35
- 3
Doktorum doğal olarak ilerlemeyi tercih etti, o yüzden şimdi folik asit harici hiçbir şey kullanmıyorum. Salı günü tekrar randevum var, bir şeyler eklenir herhaldebende ağustos ayında transfer olacağım :) transfer tarihiniz ne zaman ve hazırlık sürecinde hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
Hayırlı olsun şimdiden :) benim henüz belli değil pazartesi kontrole gideceğim inşallah, şimdilik sadece folik asit kullanıyorum sanırım diğer ilaçlar pazartesi belli olacak. Siz ne durumdasınız?bende ağustos ayında transfer olacağım :) transfer tarihiniz ne zaman ve hazırlık sürecinde hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
Ya benim doktorum çok tembihlediğinden veremedim dedim pazar aciller kabul etmiyor yarın geleyim o da gel yazdı. Eşimde aynısı o çizgiyi gördü çok mutlu oldu bir daha yapma bekle dedi
Ayyy çok sevindim canımm sağlıkla ilerlesin inşallah. aynı gündü transferimiz banada nasip olur inşallah pozitif görmek
Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Bende dedim pazar günü veremem diye. Yok bizim bölüm kapalı ama hastanemizde 24 saat verebilirsin diye çıktı işin içinden.. bakalım şu 2 günü sabredebilecek miyim
Ayyy çok mutlu oldum darısı bana yarın sabah kan vereceğim inşallah benimki de benimledir. Umarım sağlıcakla kuracağına alırsın
hayirli olsun cnm
Kız sen de kan versene idrarda çıktı zaten çatlamadın mı
Evet şuan çatlıyorumya dün doktorum bekle fln deyince tamam dedim dünkü heyecandan beklerim gibi de geldi. Ama bugün kan verme perileri hiç gitmiyor tepemden
Kaçıncı gün ki
Teşekkür ederim inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz bize de mutlaka yaz İnş pozitif
Bugün 10.gün gün. 3.gün embriyosu
Ben 11. Gün vermiştim testi ama benim 5. Gün embriyosu idi . sen nasıl rahat edeceksen öyle yap kuzum.Güzel haberleri ver bir an önce
Zaten 3.gün olması elimi kolumu bağladı hep ama yarın vericem 2 gün sonra artış olurmu diye gerek olursa da pazartesi verir doktora giderm direk
baak teyzeleriEvet kuzum doktora gittin mi son gelişmeleri alalım gözüktü mü minnak
Maşallaaaaahhh canımbaak teyzeleriburdaa cok sukur bu gunlere Rabbim isteyenede nasip etsin tez zamanda bgn 15.gun keseyi gorduk
saol cnmmMaşallaaaaahhh canım
Yaaaa maşallah maşallah çoook sevindim sağlıkla devam etsin, darısı başımızaabaak teyzeleriburdaa cok sukur bu gunlere Rabbim isteyenede nasip etsin tez zamanda bgn 15.gun keseyi gorduk 2 hafta sonrada kalp atisini dinlemek icin gidecekmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?