Ağustos ayı transfer olacaklar

bende ağustos ayında transfer olacağım :) transfer tarihiniz ne zaman ve hazırlık sürecinde hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
Doktorum doğal olarak ilerlemeyi tercih etti, o yüzden şimdi folik asit harici hiçbir şey kullanmıyorum. Salı günü tekrar randevum var, bir şeyler eklenir herhalde
Dün bir operasyon geçirdim gerçi ve beni cidden yordu. Her an adaya veda ederek eylülde transfer olanlar grubuna geçebilirim :) sizin süreciniz nasıl ilerliyor?

bende ağustos ayında transfer olacağım :) transfer tarihiniz ne zaman ve hazırlık sürecinde hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
Hayırlı olsun şimdiden :) benim henüz belli değil pazartesi kontrole gideceğim inşallah, şimdilik sadece folik asit kullanıyorum sanırım diğer ilaçlar pazartesi belli olacak. Siz ne durumdasınız?

Ya benim doktorum çok tembihlediğinden veremedim dedim pazar aciller kabul etmiyor yarın geleyim o da gel yazdı. Eşimde aynısı o çizgiyi gördü çok mutlu oldu bir daha yapma bekle dedi

Bende dedim pazar günü veremem diye. Yok bizim bölüm kapalı ama hastanemizde 24 saat verebilirsin diye çıktı işin içinden.. bakalım şu 2 günü sabredebilecek miyim

Evet kuzum doktora gittin mi son gelişmeleri alalım gözüktü mü minnak
baak teyzeleri burdaa cok sukur bu gunlere Rabbim isteyenede nasip etsin tez zamanda bgn 15.gun keseyi gorduk 2 hafta sonrada kalp atisini dinlemek icin gidecekmisim

Eklentiler

• 20250815_144932.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Kızlar merhaba bugün transferimin 11. günü hiç test yapmadım ama kaç gündür uykusuzluktan gözümü açamıyorum yaşadınız mı böyle bir durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…