baak teyzeleriburdaa cok sukur bu gunlere Rabbim isteyenede nasip etsin tez zamanda bgn 15.gun keseyi gorduk 2 hafta sonrada kalp atisini dinlemek icin gidecekmisim
Amiiin cnm insallah sizlerden de bu güzel haberleri alirizYaaaa maşallah maşallah çoook sevindim sağlıkla devam etsin, darısı başımızaa
bilmeem oyle soyledi ama normalde de oyle oluyormus cnmYaa maşallah kuzuyaiçinde nokta gibi nası duruyo yaaa gözün aydın kuzum kalp atışı niye 2 hafta ya on gün olsun hadi çok geç değil mi
Yok canım kullandırmadı. Dün bugün lekelenme yok.Lekelenmelerin için ek birşey kullandırıyor mu doktorun mesela benim lekelenmelerim başlayınca aspirini kestirmişti
Çokkk, inşallahÇok güzel duygu dimi bence bu grup herkes pozitif olacak inş
baak teyzeleriburdaa cok sukur bu gunlere Rabbim isteyenede nasip etsin tez zamanda bgn 15.gun keseyi gorduk 2 hafta sonrada kalp atisini dinlemek icin gidecekmisim
tesekkur ederiimMaşallah rabbim nazarlardan korusun sizi
Merhaba bizde bugün (15 ağustos) transferimi gerçekleştirdik. İlk deneyimimiz, oldukça heycanlıyız. İnşallah burdaki tüm anne adaylarınında dileği isteği hayırlısıyla olsunİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Merhaba bizde bugün (15 ağustos) transferimi gerçekleştirdik. İlk deneyimimiz, oldukça heycanlıyız. İnşallah burdaki tüm anne adaylarınında dileği isteği hayırlısıyla olsun
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla tutunsunMerhaba bizde bugün (15 ağustos) transferimi gerçekleştirdik. İlk deneyimimiz, oldukça heycanlıyız. İnşallah burdaki tüm anne adaylarınında dileği isteği hayırlısıyla olsun
Ay hafî inşallah zaten idrarda belirgin Allah’ın izniyle kanda da güzel sonuç çıkacakKızlar ben kan vermeye gidiyorum dayanamıyorum artıkkkk.. dua edin nolurrr
Kızlar ben kan vermeye gidiyorum dayanamıyorum artıkkkk.. dua edin nolurrr
31 temmuzda transfer oldum bnde son adet tarihine gore hesaplaniyor cnm son adet tarihim de 15 temmuzdu bgnde 15 agustos 4 haftalik, bir ay olmus yaniCanım sen ne zaman transfer olmuştun kaç haftalık dedi sana su an çok merak ediyorum 29 temmuz transfer oldum ben de
31 temmuzda transfer oldum bnde son adet tarihine gore hesaplaniyor cnm son adet tarihim de 15 temmuzdu bgnde 15 agustos 4 haftalik, bir ay olmus yani
bebegi goremezsinde keseyi gorursun cnm kalp atisini dinlemeye gittiginde gorunur galiba bebek ben oyle biliyorum cunku daha embriyo seklinde oAa demek adete göre benim de son adet 12 temmuzdu ben de gidersem keseyi ve bebeği görürüm belki
bebegi goremezsinde keseyi gorursun cnm kalp atisini dinlemeye gittiginde gorunur galiba bebek ben oyle biliyorum cunku daha embriyo seklinde o
Ayyy hadi güzel haberler verceksin kesin iyi yaptın kız özel bi yerde yaptır sonuç hemen çıksın
Kızlar merhaba bugün transferimin 11. günü hiç test yapmadım ama kaç gündür uykusuzluktan gözümü açamıyorum yaşadınız mı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?