Ağustos ayı transfer olacaklar

Sizin amh düşüklüğü mü kaç embriyo elde ettiniz bir de kaçıncı gün transferi oldu. Evet bir senedir orda tedavi görüyorum üç toplama yaptım iki embriyo oluştu sadece biri transfer oldu tutmadı

Sağol canım inşallah ben biraz negatifim yapım gereği sanırım dikkat etmedim diye bi de belirtilerden dolayı umutsuzlandım
Benim gögüs lerde de hiç bir belirti yok sad ve kasık bel ağrısı ilk çocuğumda hiç birşey yoktu hatta tutmadığını düşünmüştüm ama olmuştu

Benden negatif olamazsın kız kafana takma bide son gün sonuç için beni arayıp bir saatten fazla beklettiler nası stres olmuştum
Ahaha hatırlıyorum canım. Sende benim gibi aşırı negatiftin. Az kaldı zaten benimde pzt test günüm bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hakkımızda hayırlısı

Benim gögüs lerde de hiç bir belirti yok sad ve kasık bel ağrısı ilk çocuğumda hiç birşey yoktu hatta tutmadığını düşünmüştüm ama olmuştu
Anladım canım. Bende göğüs ağrısı olmasaydı tuttuğunu düşünücektim ama ağrı olunca adet olucam gibi hissettim moralim bozuldu biraz tabiki belirtilere göre düşünmek doğru değil bekleyip görücez

Stres bitmiyor ki kese görceksin bebek var mı yok mu sonra kalp atışı var mı insan ister istemez stres oluyor
Tabiki canım orası öyle ama en önemlisi bu ilk adım gibi çünkü daha önce hiç pozitif göremediğim için çok istiyorum görmeyi o çift çizgi resmen hayalim

Tabiki bencede hiç kötüyü düşünme bende pazartesi, kan, verecem beraber verelim haberi inanıyorum seninde pozitif olacak bak gör hislerim kuvvetlidir

Tabiki bencede hiç kötüyü düşünme bende pazartesi, kan, verecem beraber verelim haberi inanıyorum seninde pozitif olacak bak gör hislerim kuvvetlidir
Seninde test günün mü canım benimki 3.gün embriyosuydu 12.gün vericem kanı. İnşallah ikimizde buraya mutlu haberi yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…