- 20 Ocak 2022
- 324
- 287
- 53
Ben önceki transferimde 8.gunde erken gebelik testi yapmıştım sonucun çıkmıştı onda 10.gunde kan vermistim yine öyle yaparım muhtemelenBenimde 28 inde
O da mı tüp bebektiCanım hemen moralini bozma benim kardeşim 18 ile öğrenmişti şimdi evladı kucağında Allah ne derse o olur sakın şimdiden moralini bozma
Ben son güne kadar bekleyeceğim önce bakınca beta artar mı eder mi bir sürü stresBen önceki transferimde 8.gunde erken gebelik testi yapmıştım sonucun çıkmıştı onda 10.gunde kan vermistim yine öyle yaparım muhtemelen
O da mı tüp bebekti
Sizin amh düşüklüğü mü kaç embriyo elde ettiniz bir de kaçıncı gün transferi oldu. Evet bir senedir orda tedavi görüyorum üç toplama yaptım iki embriyo oluştu sadece biri transfer oldu tutmadıPeki siz orada mı tedavi gördünüz yoksa direk başlamadınız mı? Benim ilk deneme olduğu için memorial ve burası arasında kaldım instada da sürekli güzel haberleri görünce basladım çok şükür pozitifi gördüm ama doktoru görme sürem toplasan yarım saattir o da belkiama laboratuvar ve embriyologları iyi bence hepsinden Allah razı olsun sürekli bilgi verdiler
Benim gögüs lerde de hiç bir belirti yok sad ve kasık bel ağrısı ilk çocuğumda hiç birşey yoktu hatta tutmadığını düşünmüştüm ama olmuştuSağol canım inşallah ben biraz negatifim yapım gereği sanırım dikkat etmedim diye bi de belirtilerden dolayı umutsuzlandım
Ahaha hatırlıyorum canım. Sende benim gibi aşırı negatiftin. Az kaldı zaten benimde pzt test günüm bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hakkımızda hayırlısıBenden negatif olamazsın kız kafana takma bide son gün sonuç için beni arayıp bir saatten fazla beklettiler nası stres olmuştum
Anladım canım. Bende göğüs ağrısı olmasaydı tuttuğunu düşünücektim ama ağrı olunca adet olucam gibi hissettim moralim bozuldu biraz tabiki belirtilere göre düşünmek doğru değil bekleyip görücezBenim gögüs lerde de hiç bir belirti yok sad ve kasık bel ağrısı ilk çocuğumda hiç birşey yoktu hatta tutmadığını düşünmüştüm ama olmuştu
Merhabalarİşte canım şuan gebelik belirtisi olmaz diye zaten adet mi olucam düşüncesi oldu bende göğüs ağrısı çünkü oluyor hep adet öncesinde
Ahaha hatırlıyorum canım. Sende benim gibi aşırı negatiftin. Az kaldı zaten benimde pzt test günüm bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hakkımızda hayırlısı
Merhaba, yok ben günümü bekliyorum direk kan vericemMerhabalarevde test yaptınız mı acaba yoksa test gününüzümü bekliyorsunuz
Tabiki canım orası öyle ama en önemlisi bu ilk adım gibi çünkü daha önce hiç pozitif göremediğim için çok istiyorum görmeyi o çift çizgi resmen hayalimStres bitmiyor ki kese görceksin bebek var mı yok mu sonra kalp atışı var mı insan ister istemez stres oluyor
Tabiki canım orası öyle ama en önemlisi bu ilk adım gibi çünkü daha önce hiç pozitif göremediğim için çok istiyorum görmeyi o çift çizgi resmen hayalim
Tabiki bencede hiç kötüyü düşünme bende pazartesi, kan, verecem beraber verelim haberi inanıyorum seninde pozitif olacak bak gör hislerim kuvvetlidirAnladım canım. Bende göğüs ağrısı olmasaydı tuttuğunu düşünücektim ama ağrı olunca adet olucam gibi hissettim moralim bozuldu biraz tabiki belirtilere göre düşünmek doğru değil bekleyip görücez
Seninde test günün mü canım benimki 3.gün embriyosuydu 12.gün vericem kanı. İnşallah ikimizde buraya mutlu haberi yazarızTabiki bencede hiç kötüyü düşünme bende pazartesi, kan, verecem beraber verelim haberi inanıyorum seninde pozitif olacak bak gör hislerim kuvvetlidir
Kızlar 8. Gün beta hcg 183 idi. 10. Gün bugün 225 geldi. Çok az artmış ya. Doktorun asistanına yazdım görmedi daha. Moralim bozuldu.
Artış var canım hiç yok değil. Hemen ümitsizliğe kapılma bakalım doktor ne diyecekKızlar 8. Gün beta hcg 183 idi. 10. Gün bugün 225 geldi. Çok az artmış ya. Doktorun asistanına yazdım görmedi daha. Moralim bozuldu.
İnşallah canım pazartesi, gelse keşke sabırsızlanıyorum acaba d clet acili gebelik testi yapıyor muSeninde test günün mü canım benimki 3.gün embriyosuydu 12.gün vericem kanı. İnşallah ikimizde buraya mutlu haberi yazarız
Ahaha hatırlıyorum canım. Sende benim gibi aşırı negatiftin. Az kaldı zaten benimde pzt test günüm bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini alırız Allahın izniyleMerhaba, yok ben günümü bekliyorum direk kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?