Ağustos ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun şimdiden :) benim henüz belli değil pazartesi kontrole gideceğim inşallah, şimdilik sadece folik asit kullanıyorum sanırım diğer ilaçlar pazartesi belli olacak. Siz ne durumdasınız?
Ben bugün kontrole gittim önümüz cuma transfer olacağım inşaAllah:) folik asit dvitamini estrofem kullanıyordum. Bugünde progestan fitil ve prolutex iğne verdi doktorum

Evet banada dr özellikle transfer sonrası bu şekilde bilgi vermişti. Sanki regl olcakmış gibi göğüs ağrısı kasık ağrısı olabilir endişelenmeyin diye.

Ahaha hatırlıyorum canım. Sende benim gibi aşırı negatiftin. Az kaldı zaten benimde pzt test günüm bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hakkımızda hayırlısı
Merhaba nezaman transfer oldunuz. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .çok sohbet var bulamadım. Transferin Kaçıncı günü idrar çift gordunuz

Ben bugün kontrole gittim önümüz cuma transfer olacağım inşaAllah:) folik asit dvitamini estrofem kullanıyordum. Bugünde progestan fitil ve prolutex iğne verdi doktorum
Kaç gün sürüyor rahim hazırlama bende regli bekliyorum regl olursam transfer için gidicem

Günaydın canlar pozitif sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Katlanarak artar inşallah degerleriniz ve yeni transfer olanlar da inşallah bebekleriniz sıkıca tutunur da sizde pozitif sonuç alırsınız. Ben transfer gününü belirlemeyi bekliyorum daha. Pazartesi günü tekrar kontrol var. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Bakalım hormon tahlilinde ne sonuç çıkacak?

Kaç gün sürüyor rahim hazırlama bende regli bekliyorum regl olursam transfer için gidicem
Reglimin 3. günü gittim ben aynı gün estrofem dvitamini ve folik asite başlattı. 4 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ilaçlara devam dedi rahim kalınlığımı baktı. Cumartesi tekrar kontrole çağırdı bu seferde progestan fitil ve prolutex iğne ekledi. 21/08/25 Perşembe günü için progesteron kan tahlili yaptır 22/08/25 cuma günüde tüm fitil, iğne, ilaçları tekrar kullan transfere gel dedi. Cuma günü adetimin 24. Günü oluyor transfer tarihim. Transfer sürecim şimdilik böyle

Progesteron tahlili vermeye mi gidiyorsunuz

Merhaba kızlar ❤
30 yaşındayım bu ikinci denemem geçen sene Eylül'de transfer oldum tek embriyo 5aa kalitede koyuldu pozitifi gördüm 4 haftalıkken düşük yaptım sebebini bilmiyoruz. 8 tane embriyom kaldı şuan. Ankara'da Recai pabuccu'da tedavi görüyorum memnunum şuan.

15 Ağustos 15.30 da 2. transferim oldu birinci günüm bitti yani tek embriyo koyuldu çift istedim ama yaşın genç 2 riskli olur falan dediler anlamadım hic.
Önceki transferimde göğüslerim çok ağrıyordu ama simdi ara ara kasık krampları dışında hiçbir belirti yok. 27 agustos test tarifi dedi ama ben 8. Gün kan veririm çıkıyor zaten inşallah hepimiz pozitifi görürüz

Merhaba nezaman transfer oldunuz. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .çok sohbet var bulamadım. Transferin Kaçıncı günü idrar çift gordunuz
Merhaba ben idrarda çift görmedim henüz. Test günümü bekliyorum o zaman kandan baktırıcam direkt günümde geldi zaten yarın test günüm. 6 ağustosta transfer olmuştum

Kızlar yazmıştım ya adet öncesi gibi göğüs ağrım var diye bu sabah kalktım göğüs ağrım gitmiş resmen bu normal mi çok şaşırdım. Kasık ağrım da giriyor arada adet olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…