Hayırlı olsun inşallah Bende sizin adınıza çok sevindimKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Ben bugün kontrole gittim önümüz cuma transfer olacağım inşaAllah:) folik asit dvitamini estrofem kullanıyordum. Bugünde progestan fitil ve prolutex iğne verdi doktorumHayırlı olsun şimdiden :) benim henüz belli değil pazartesi kontrole gideceğim inşallah, şimdilik sadece folik asit kullanıyorum sanırım diğer ilaçlar pazartesi belli olacak. Siz ne durumdasınız?
Evet banada dr özellikle transfer sonrası bu şekilde bilgi vermişti. Sanki regl olcakmış gibi göğüs ağrısı kasık ağrısı olabilir endişelenmeyin diye.Adet öncesi hangi belirtileri yaşıyorsanız gebelikte de aynı belirtileri yaşıyormuşsunuz. O yüzden bence boş yere strese sokmayın kendinizi. Bence bu iyiye işaret. Aynı adet öncesi belirtileri yaşadım ben. Siz de adet olmadan önceki belirtilerinizi yaşıyorsunuz.
Hayırlı olsun inşallah Bende sizin adınıza çok sevindimAllah sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin
Dr asistanına yazdım. Görmediler henüzDün bu artışları baya araştırdım önce yavas artıp sonra katlanan var cnm azalmamış artmış hala umudun var lütfen stres olma
Doktor ne dedi?
Merhaba nezaman transfer oldunuz. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .çok sohbet var bulamadım. Transferin Kaçıncı günü idrar çift gordunuzAhaha hatırlıyorum canım. Sende benim gibi aşırı negatiftin. Az kaldı zaten benimde pzt test günüm bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hakkımızda hayırlısı
Dr asistanına yazdım. Görmediler henüz
Dr asistanı gayet iyi çıkmış dedi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istediİnşallah yoluna girecek herşey canım
Dr asistanı gayet iyi çıkmış dedi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi
Kaç gün sürüyor rahim hazırlama bende regli bekliyorum regl olursam transfer için gidicemBen bugün kontrole gittim önümüz cuma transfer olacağım inşaAllah:) folik asit dvitamini estrofem kullanıyordum. Bugünde progestan fitil ve prolutex iğne verdi doktorum
Reglimin 3. günü gittim ben aynı gün estrofem dvitamini ve folik asite başlattı. 4 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ilaçlara devam dedi rahim kalınlığımı baktı. Cumartesi tekrar kontrole çağırdı bu seferde progestan fitil ve prolutex iğne ekledi. 21/08/25 Perşembe günü için progesteron kan tahlili yaptır 22/08/25 cuma günüde tüm fitil, iğne, ilaçları tekrar kullan transfere gel dedi. Cuma günü adetimin 24. Günü oluyor transfer tarihim. Transfer sürecim şimdilik böyleKaç gün sürüyor rahim hazırlama bende regli bekliyorum regl olursam transfer için gidicem
Progesteron tahlili vermeye mi gidiyorsunuzGünaydın canlar pozitif sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Katlanarak artar inşallah degerleriniz ve yeni transfer olanlar da inşallah bebekleriniz sıkıca tutunur da sizde pozitif sonuç alırsınız. Ben transfer gününü belirlemeyi bekliyorum daha. Pazartesi günü tekrar kontrol var. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Bakalım hormon tahlilinde ne sonuç çıkacak?
Benim 24. gün olacak Allah izin verirseTransfer adetin kaçıncı günü yapılıyor?
Ben çikolata kistimden ameliyat oldum 4 gün önce iyileşme sürecindeyim dahaBenim 24. gün olacak Allah izin verirsesenin planlanan tarih var mı
Bilmiyorum ki canım ama sanmıyorum ben kadın doğumcuya gidip ondan rica edicem istemesini tahliliİnşallah canım pazartesi, gelse keşke sabırsızlanıyorum acaba d clet acili gebelik testi yapıyor mu
Merhaba ben idrarda çift görmedim henüz. Test günümü bekliyorum o zaman kandan baktırıcam direkt günümde geldi zaten yarın test günüm. 6 ağustosta transfer olmuştumMerhaba nezaman transfer oldunuz. Beni bilgilendirirseniz sevinirim .çok sohbet var bulamadım. Transferin Kaçıncı günü idrar çift gordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?