Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba hayırlı olsun transferin bende dün sabah transfer oldum benim bugün sabahtan beri ara ara vajinama doğru batma oluyor sizde oldumu oyle önceki transferimde kasiklarimda Ağrı batma oluyordu ama kaçıncı günlerde başlamıştı hiç hatirlamiyorum

Kızlar günaydın transferin 2.gunudeyim bugün vajinama doğru batma oluyor sabahtan beri sizlerde olmusmuydu

Ben bugün kontrole gittim önümüz cuma transfer olacağım inşaAllah:) folik asit dvitamini estrofem kullanıyordum. Bugünde progestan fitil ve prolutex iğne verdi doktorum
Hayırlı uğurlu olsun çok az kalmış transferinize kan sulandırıcı vermemişler sanırım size de

Transferiniz hayırlı olsun, inşallah sağlıkla artan pozitifleri görürsünüz

Merhaba ben idrarda çift görmedim henüz. Test günümü bekliyorum o zaman kandan baktırıcam direkt günümde geldi zaten yarın test günüm. 6 ağustosta transfer olmuştum
Aramızda bir hafta var. Siz baya sabirliymissiniz. İnşallah herşey gönlünüzce olur. Tek mi çift mi embriyo. Sonucuuzu paylaşın pozutif haberler verin allahin izniyle

Evet oluyor bendede. Kasıklarımda ağrıyor ama bu adet dönemindeki ağrılarımızda olabilirmis doktorum çok önemseme dedi

Kızlar 8. Gün beta hcg 183 idi. 10. Gün bugün 225 geldi. Çok az artmış ya. Doktorun asistanına yazdım görmedi daha. Moralim bozuldu.

Asistanı geri döndü mü canım hemen moralini bozma benim de ikinci test iki katı artmadı tekrar ver demişlerdi 3. De bayağı yükseliş oldu sonra da vermedim tekrar.Sen bide erken verdin diye de olabilir testi

Asistanı geri döndü mü canım hemen moralini bozma benim de ikinci test iki katı artmadı tekrar ver demişlerdi 3. De bayağı yükseliş oldu sonra da vermedim tekrar.Sen bide erken verdin diye de olabilir testi
İnşallah öyledir canım Asistan gayet iyi artmış yazdı.

kızlar benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?

Kızlar yazmıştım ya adet öncesi gibi göğüs ağrım var diye bu sabah kalktım göğüs ağrım gitmiş resmen bu normal mi çok şaşırdım. Kasık ağrım da giriyor arada adet olacak gibi
Ya işte demek geliyor bebiş sen kendini çok dinledin ilk deneme mi

Yaa hayırlısı dondurulmuş var yine hemen ümitsizlenmeyin bence o çok güzel tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…