- 20 Ocak 2022
- 324
- 287
- 53
Merhaba hayırlı olsun transferin bende dün sabah transfer oldum benim bugün sabahtan beri ara ara vajinama doğru batma oluyor sizde oldumu oyle önceki transferimde kasiklarimda Ağrı batma oluyordu ama kaçıncı günlerde başlamıştı hiç hatirlamiyorumMerhaba kızlar ❤
30 yaşındayım bu ikinci denemem geçen sene Eylül'de transfer oldum tek embriyo 5aa kalitede koyuldu pozitifi gördüm 4 haftalıkken düşük yaptım sebebini bilmiyoruz. 8 tane embriyom kaldı şuan. Ankara'da Recai pabuccu'da tedavi görüyorum memnunum şuan.
15 Ağustos 15.30 da 2. transferim oldu birinci günüm bitti yanitek embriyo koyuldu çift istedim ama yaşın genç 2 riskli olur falan dediler anlamadım hic.
Önceki transferimde göğüslerim çok ağrıyordu ama simdi ara ara kasık krampları dışında hiçbir belirti yok. 27 agustos test tarifi dedi ama ben 8. Gün kan veririm çıkıyor zaten inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Hayırlı uğurlu olsun çok az kalmış transferinizeBen bugün kontrole gittim önümüz cuma transfer olacağım inşaAllah:) folik asit dvitamini estrofem kullanıyordum. Bugünde progestan fitil ve prolutex iğne verdi doktorum
Transferiniz hayırlı olsun, inşallah sağlıkla artan pozitifleri görürsünüzMerhaba kızlar ❤
30 yaşındayım bu ikinci denemem geçen sene Eylül'de transfer oldum tek embriyo 5aa kalitede koyuldu pozitifi gördüm 4 haftalıkken düşük yaptım sebebini bilmiyoruz. 8 tane embriyom kaldı şuan. Ankara'da Recai pabuccu'da tedavi görüyorum memnunum şuan.
15 Ağustos 15.30 da 2. transferim oldu birinci günüm bitti yanitek embriyo koyuldu çift istedim ama yaşın genç 2 riskli olur falan dediler anlamadım hic.
Önceki transferimde göğüslerim çok ağrıyordu ama simdi ara ara kasık krampları dışında hiçbir belirti yok. 27 agustos test tarifi dedi ama ben 8. Gün kan veririm çıkıyor zaten inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Bende öyle yapacam sanırım tedavi gördüğüm hastane uzak kalıyorBilmiyorum ki canım ama sanmıyorum ben kadın doğumcuya gidip ondan rica edicem istemesini tahlili
Aramızda bir hafta var. Siz baya sabirliymissiniz. İnşallah herşey gönlünüzce olur. Tek mi çift mi embriyo. Sonucuuzu paylaşın pozutif haberler verin allahin izniyleMerhaba ben idrarda çift görmedim henüz. Test günümü bekliyorum o zaman kandan baktırıcam direkt günümde geldi zaten yarın test günüm. 6 ağustosta transfer olmuştum
Evet oluyor bendede. Kasıklarımda ağrıyor ama bu adet dönemindeki ağrılarımızda olabilirmis doktorum çok önemseme dediMerhaba hayırlı olsun transferin bende dün sabah transfer oldum benim bugün sabahtan beri ara ara vajinama doğru batma oluyor sizde oldumu oyle önceki transferimde kasiklarimda Ağrı batma oluyordu ama kaçıncı günlerde başlamıştı hiç hatirlamiyorum
Kızlar 8. Gün beta hcg 183 idi. 10. Gün bugün 225 geldi. Çok az artmış ya. Doktorun asistanına yazdım görmedi daha. Moralim bozuldu.
İnşallah öyledir canımAsistanı geri döndü mü canım hemen moralini bozma benim de ikinci test iki katı artmadı tekrar ver demişlerdi 3. De bayağı yükseliş oldu sonra da vermedim tekrar.Sen bide erken verdin diye de olabilir testi
Ben çikolata kistimden ameliyat oldum 4 gün önce iyileşme sürecindeyim daha
İnşallah öyledir canımAsistan gayet iyi artmış yazdı.
Hadi inşallah yaaaaAa çok şükür bak boşa moralini bozdun sen şimdi 3. De gör artışıerken verdin diye 4. De falan tamam kan verme derler sana bence
Ya işte demek geliyor bebiş sen kendini çok dinledin ilk deneme miKızlar yazmıştım ya adet öncesi gibi göğüs ağrım var diye bu sabah kalktım göğüs ağrım gitmiş resmen bu normal mi çok şaşırdım. Kasık ağrım da giriyor arada adet olacak gibi
Yaa hayırlısı dondurulmuş var yine hemen ümitsizlenmeyin bence o çok güzel tutunacakçıkmçık benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?
Oldu bende ama henüz sonuç almadım yarın alacam inşallahKızlar günaydın transferin 2.gunudeyim bugün vajinama doğru batma oluyor sabahtan beri sizlerde olmusmuydu
Tek embriyo canım paylaşıcam inşallah güzel haberler verebilirimAramızda bir hafta var. Siz baya sabirliymissiniz. İnşallah herşey gönlünüzce olur. Tek mi çift mi embriyo. Sonucuuzu paylaşın pozutif haberler verin allahin izniyle
İlk deneme canım. Ama gebelik olsa bu göğüs ağrısının artması gerekmez miydi tersine azaldı hala umudum çok yokYa işte demek geliyor bebiş sen kendini çok dinledin ilk deneme mi
Belli olmaz güzel, düşünelim güzel olsunİlk deneme canım. Ama gebelik olsa bu göğüs ağrısının artması gerekmez miydi tersine azaldı hala umudum çok yok
Canım 2 kat artış bakmıyorlar yüzde 60 artış bakıyorlar seninki yüzde 60 artışı geçmiş merak etmeKızlar 8. Gün beta hcg 183 idi. 10. Gün bugün 225 geldi. Çok az artmış ya. Doktorun asistanına yazdım görmedi daha. Moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?