Ağustos ayı transfer olacaklar

E niye o kadar moraliniz, bozuk yüksek tutun, çıkacak, bak gör bende hiç oturmadım, transferden sonra hep gezdim ağır kaldırdım onu düşünme olacak
Sağol canım inşallah ben biraz negatifim yapım gereği sanırım dikkat etmedim diye bi de belirtilerden dolayı umutsuzlandım

İşte bende tam tersi canım göğüs ağrısı olduğu için moralim bozuldu 1 haftadır var nerdeyse adet öncesi olan gibi
Adet öncesi hangi belirtileri yaşıyorsanız gebelikte de aynı belirtileri yaşıyormuşsunuz. O yüzden bence boş yere strese sokmayın kendinizi. Bence bu iyiye işaret. Aynı adet öncesi belirtileri yaşadım ben. Siz de adet olmadan önceki belirtilerinizi yaşıyorsunuz.

Belki geç tutunmadır. Düşük değer çıkıp sonradan yükselen de çok okudum bu sitede. Ne dedi doktorunuz?
Olumlu konuştu hatta neden ağlıyorsun pozitif sonuç önemli olan artması dedi. Bir de öğleden sonra transfer olduğum için erken aldık tahlili bizim için pozitif önemli ve 2 gün sonra artılı dedi ama çok korkuyorum kimyasala dönüşecek diye

Bakk çok şükür doktorundan da duymuşsun önemli olan tabiki artışı. Herkes 100 üzeri öğrenmiyor gebeliği canım. Sakin ol çıkın hava mis gibi güzel yürüyüşler yap kafanı dağıt biraz

İşte bende tam tersi canım göğüs ağrısı olduğu için moralim bozuldu 1 haftadır var nerdeyse adet öncesi olan gibi

Ama bazı insanlarda da göğüs ağrısı olmuş zaten gebelik belirtisi yazınca direk göğüs ağrısı yazıyor herkesin belirtisi başka bence.Ben de böyle okuyup moralimi bozmuştum hiç keyfini kaçırma ne zaman kan vereceksin canım

Haklısın canım bu saatten sonra moral bozmak sadece strese sokar olumlu dusunecem inşallah Allah büyük rabbim nasip ederse olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…