Sağol canım inşallah ben biraz negatifim yapım gereği sanırım dikkat etmedim diye bi de belirtilerden dolayı umutsuzlandımE niye o kadar moraliniz, bozuk yüksek tutun, çıkacak, bak gör bende hiç oturmadım, transferden sonra hep gezdim ağır kaldırdım onu düşünme olacak
İşte bende tam tersi canım göğüs ağrısı olduğu için moralim bozuldu 1 haftadır var nerdeyse adet öncesi olan gibiNiye moralin bozuldu canım meme ağrısı ise bende hiç yoktu eski mesajlarıma bakarsan görürsün son bir 5-6 gündür bayağı var
Hayırlı olsun,Kizlar bana da dua edin bu gün iki tane 3. Gun Taze transfer oldum biri 1. Kalite diğeri 1ve 2 . Kalite arası dedi doktorum
Adet öncesi hangi belirtileri yaşıyorsanız gebelikte de aynı belirtileri yaşıyormuşsunuz. O yüzden bence boş yere strese sokmayın kendinizi. Bence bu iyiye işaret. Aynı adet öncesi belirtileri yaşadım ben. Siz de adet olmadan önceki belirtilerinizi yaşıyorsunuz.İşte bende tam tersi canım göğüs ağrısı olduğu için moralim bozuldu 1 haftadır var nerdeyse adet öncesi olan gibi
Maşallah çok sevindim sağlıkla artsınEvet çıktı 110 olmuş çok şükürdr her 2 günde bir takip etcek 28 ine kadar bakalım inşallah yükselmeye devam eder
Kizlar bana da dua edin bu gün iki tane 3. Gun Taze transfer oldum biri 1. Kalite diğeri 1ve 2 . Kalite arası dedi doktorum
Olumlu konuştu hatta neden ağlıyorsun pozitif sonuç önemli olan artması dedi. Bir de öğleden sonra transfer olduğum için erken aldık tahlili bizim için pozitif önemli ve 2 gün sonra artılı dedi ama çok korkuyorum kimyasala dönüşecek diyeBelki geç tutunmadır. Düşük değer çıkıp sonradan yükselen de çok okudum bu sitede. Ne dedi doktorunuz?
Sizin de mi biri iyi biri orta kalitedeydiHayırlı olsun canım transferinn aynı benimki gibisıkıca tutunsunlar inşallah
İnşallah canım inşallah çok korkuyorum tutmayacak diyeHayırlı olsun,
Sanırım hepimiz çok korkuyoruz. Aynı korkuları hepimiz yaşıyoruz. İstemsizce. Bu çok normal. Bol dua edin etkisine çok inanıyorumİnşallah canım inşallah çok korkuyorum tutmayacak diye
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSanırım hepimiz çok korkuyoruz. Aynı korkuları hepimiz yaşıyoruz. İstemsizce. Bu çok normal. Bol dua edin etkisine çok inanıyorum
Sizin de mi biri iyi biri orta kalitedeydi
Olumlu konuştu hatta neden ağlıyorsun pozitif sonuç önemli olan artması dedi. Bir de öğleden sonra transfer olduğum için erken aldık tahlili bizim için pozitif önemli ve 2 gün sonra artılı dedi ama çok korkuyorum kimyasala dönüşecek diye
Yaa maşallah tutacak oldu mu gerçekten tutuyor Allah verir Allah alır Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsinEvet biri 8 hücreli diğeri 7hücreliydi ikiisi birbirini desteklesin die birlikte transfer ettiler
İşte bende tam tersi canım göğüs ağrısı olduğu için moralim bozuldu 1 haftadır var nerdeyse adet öncesi olan gibi
Pazartesi inşallah ama salı günü çılar ancak
Haklısın canım bu saatten sonra moral bozmak sadece strese sokar olumlu dusunecem inşallah Allah büyük rabbim nasip ederse olur inşallahDoğru herşey hayalimizdeki gibi olmuyor ama ben hep şöyle düşündüm hiç embriyo kalmayadabilirdi ve transferi hayal ederken en başa dönmek zorunda kaladabilirdim
Yani cnm şuan transferi oldun ya keyfine bak bu duyguyu yaşamak çok güzel
Evet çıktı 110 olmuş çok şükürdr her 2 günde bir takip etcek 28 ine kadar bakalım inşallah yükselmeye devam eder
Hayırlı olsun katlanarak devam etsin inşallahEvet çıktı 110 olmuş çok şükürdr her 2 günde bir takip etcek 28 ine kadar bakalım inşallah yükselmeye devam eder
Hayırlı olsun bende bugün sabah transfee oldum inşallah güzel sonuc alırızKizlar bana da dua edin bu gün iki tane 3. Gun Taze transfer oldum biri 1. Kalite diğeri 1ve 2 . Kalite arası dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?