Ağustos ayı transfer olacaklar

Hiç aklınıza bile getirmeyin dr dediği gibi özenli olan artması olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah Rabbim ne çektiğimizi biliyor emeklerimizi boşa çıkarmaz karşılığını verir

Sizde mi aynı merkeze gidiyorsunuz? Ben asistanları ya da hemşireleriyle görüşüyorum ona bile emin değilim hemen cevap veriyorlar ama alerjim oldu diyorum daha sormadam protokol bu gibi cvp vermeleri sinir etti beni
Açıkçası ayaküstü bilgi vermesi üstenci tavırları ve şüpheyle yaklaştığım bir durum olduğunda hemen gardını alması ve daha saymadığım bir çok olumsuz özelliği var kızın.

Zaten yeterince zor bir süreç üstelik Cem hoca da uzun süre bilgi veremiyor yoğunluktan, o iş hemşireye düşüyor ama maalesef kaba tavırlarla karşılaştığım çok oldu

Peki siz orada mı tedavi gördünüz yoksa direk başlamadınız mı? Benim ilk deneme olduğu için memorial ve burası arasında kaldım instada da sürekli güzel haberleri görünce basladım çok şükür pozitifi gördüm ama doktoru görme sürem toplasan yarım saattir o da belki ama laboratuvar ve embriyologları iyi bence hepsinden Allah razı olsun sürekli bilgi verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…