Sizin kaçıncı gün kaç tane transfer oldunuzHayırlı olsun bende bugün sabah transfee oldum inşallah güzel sonuc alırız
Teşekkür ederim amin inşallahMaşallah çok sevindim sağlıkla artsın
Amin teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun katlanarak devam etsin inşallah
Benim 5.gun embriyo su tek transfer oldu zaten diğer 2 embriyom coznurken hasara uğramış kalan son embriyoyu transfer ettiler hatta onun da hasar gören hücresi varmış ama canlı hücreleri olduğu için transfer olur dedilerSizin kaçıncı gün kaç tane transfer oldunuz
Hiç aklınıza bile getirmeyin dr dediği gibi özenli olan artması olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahOlumlu konuştu hatta neden ağlıyorsun pozitif sonuç önemli olan artması dedi. Bir de öğleden sonra transfer olduğum için erken aldık tahlili bizim için pozitif önemli ve 2 gün sonra artılı dedi ama çok korkuyorum kimyasala dönüşecek diye
Amin canım inşallahAmin teşekkür ederim inşallahsizinde transferiniz hayırlı olsun Rabbım hayırlı sonuçlar almayı nasıp etsin inşallah
Test gününüz ne zaman bana 28 inde dedilerSizin kaçıncı gün kaç tane transfer oldunuz
Benimde 28 indeTest gününüz ne zaman bana 28 inde dediler
Hemşiresi var bir tane aşırı kabaSanırım gitmicem ya 8500 tl istiyor memorial a gidip yeni doktorla devam ederim diye düşünüyorum.muayenesi cem hocanın 30 sn sürmüyor hemşirelerle muhatapsın sürekli.
Hemşiresi var bir tane aşırı kaba
Açıkçası ayaküstü bilgi vermesi üstenci tavırları ve şüpheyle yaklaştığım bir durum olduğunda hemen gardını alması ve daha saymadığım bir çok olumsuz özelliği var kızın.Sizde mi aynı merkeze gidiyorsunuz? Ben asistanları ya da hemşireleriyle görüşüyorum ona bile emin değilimhemen cevap veriyorlar ama alerjim oldu diyorum daha sormadam protokol bu gibi cvp vermeleri sinir etti beni
Zaten yeterince zor bir süreç üstelik Cem hoca da uzun süre bilgi veremiyor yoğunluktan, o iş hemşireye düşüyor ama maalesef kaba tavırlarla karşılaştığım çok olduAçıkçası ayaküstü bilgi vermesi üstenci tavırları ve şüpheyle yaklaştığım bir durum olduğunda hemen gardını alması ve daha saymadığım bir çok olumsuz özelliği var kızın.
Açıkçası ayaküstü bilgi vermesi üstenci tavırları ve şüpheyle yaklaştığım bir durum olduğunda hemen gardını alması ve daha saymadığım bir çok olumsuz özelliği var kızın.
Sağol canım inşallah ben biraz negatifim yapım gereği sanırım dikkat etmedim diye bi de belirtilerden dolayı umutsuzlandım
Evet çıktı 110 olmuş çok şükürdr her 2 günde bir takip etcek 28 ine kadar bakalım inşallah yükselmeye devam eder
Iyi günler ben de bugün iki tane blast 5.gün embriyosu transfer oldumkan 27.08 diye vrildi hadi hakkimizda hayirlisi
Kızlar kötüyüm 13 çıkmış doktoru bekliyorum ağlayarakdua edin olumlu konuşsun
Aminn inşallahMaşallah bugün de güzel haberler aldık inş hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız canlarım
Hayırlı olsun Benimde bugundu transferim bana 28 dediler tahlil için ama önce yaptırırım galibaIyi günler ben de bugün iki tane blast 5.gün embriyosu transfer oldumkan 27.08 diye vrildi hadi hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?