Ağustos ayı transfer olacaklar

Olabilir bi kaç gun takip edeyim bnde ama dediğiniz gibi inşallah bebişin etkisidir

Rahim kalınlığı gayet güzel dedi ama kaç mm olduğunu söylemedi ve doğal olarak ilerleyeceğiz dedi. Yarına tekrar kontrol var büyümüş olan yumurtanın boyutunu ve kan değerlerini kontrol edecek bakalım ne diyecek.

Doğal siklusta sizin oluşturmuş olduğunuz yumurtaları kullanarak (yani doğal döngüyü taklit ederek) östrojen seviyesinin artmasını sağlıyorlar. Muhtemelen transferden birkaç gün önce de aynı opudaki gibi çatlatma iğnesi yapmanızı isteyebilir doktorunuz ve diğer ilaçlara başlamanızı. Her doktorun yöntemi farklı ama hemen hemen birbirine yakın süreçler. Sonrası transfer ve güzel haberler inşallah

Başarısız tüp bebekten sonra tekrar topalama yapılcağı zaman ilaçlarında değişim dozlarında değişim olan var mı yoksa yine aynı şeyler mi uygulanıyor

Başarısız tüp bebekten sonra tekrar topalama yapılcağı zaman ilaçlarında değişim dozlarında değişim olan var mı yoksa yine aynı şeyler mi uygulanıyor
Ben varım dozları değiştirebiliyor doktor ya da yöntemi (doğal ya da yapay) Ama kullanılan ilaçlar hemen hemen standart gibi bir şey orada pek bir değişiklik olmuyor. Belki bir iki takviye daha.

Ben varım dozları değiştirebiliyor doktor ya da yöntemi (doğal ya da yapay) Ama kullanılan ilaçlar hemen hemen standart gibi bir şey orada pek bir değişiklik olmuyor. Belki bir iki takviye daha.
Benim iki toplamam oldu her toplamada birer embiriyo elde edildi onlarda ancak 3. Gün oldular yani ne olursa olsun ilaçta değişse doktorda değişse bu böyle mi olur ki

Benim iki toplamam oldu her toplamada birer embiriyo elde edildi onlarda ancak 3. Gün oldular yani ne olursa olsun ilaçta değişse doktorda değişse bu böyle mi olur ki
Yok yok hayır hep böyle olacak diye bir umutsuzluğa kapılmayın. Yani toplamada kullanılan ilaç gonal-f, o standart zaten. Sonraki ovitrelle ve cetrotide de. Ama takviyeler değişir mesela size ve eşinize ekstra birden fazla multivitamin vs verebilirler. Mesela doktor değişse ne olabilir belki risk alır birkaç tane daha gelişmekte olan yumurtayı bekler onları da toplamaya çalışır (çünkü o da bir risk gelişen yumurtayı da riske sokmak durumunda kalabilir) gibi gibi. İlla ki hepsinin farklı bir yaklaşımı, doz ayarlaması olabiliyor. Örneğin ben opuda çok ilaç kullanmıyorum ama transferde bir çok kişiye göre çok fazla doz ilaç kullanıyorum. Bu arada yumurtadan embriyo oluşumuna giden süreç sadece size de bağlı değil sperm kalitesi ile de ilgili o kısmını da unutmayın. Orayı da desteklemek lazım.

Çok sağolun yaşayan insanlarla dertleşmek rahatlatıyor insanı

Hamilelik azaltır ya da tamamen bitirir diyorlar inşallah öyle olur sizinki

Gebelikte küçüldüğünü söylüyor doğumda da alıyorlarmış içini boşaltıyorlarmış çocuk istemezsen zaten 36 yaşındayım inşallah doğum yapmak nasip olur sağlıkla ondan da kurtulurum.Darısı sizin başınıza inşallah

İnşallah doğumdan sonra kurtulursunuz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın da inşallah bana da nasip olur

teşekkür ederim. genetik kaynaklıysa diğerleri de öyle olur korkusu oluyor istemsiz ama Allah bilir bakalım. pgt istiyorum ama ona rağmen kimyasal yaşayan okudum belirsiz bir umman gibi hiçbir şey net değil maalesef.başka sebepleri de olabiliyormuş ama biz önlemimizi alıp her testi yaptırmıştık öncesinde belki bir de katil hücre testi yaparız doktorumuzla konuşup yaş ve öyküyü yeterli bulmuyorlar bazı testler için ama ilk de olsa umut edip emek veriyoruz bence riske atılmamalı bilemiyorum

Geçmiş olsun canım üzüldüm. Sonraki transferin için hayırlısını diliyorum değerlerin kaç çıkmıştı?
teşekkür ederim canım gördüm senin değerini de sakın ümitsiz olma bak burda bir arkadaşın böyle ilerleyip fırladı ki seninki düşük de değil takipe devam et olacak inşallah. benim değerim baya düşüktü 9. günde 27 10. günde 43 14. günde 90

Yani bu pgt konusu doktordan doktora değişiyor açıkcası. En az 5 doktorla görüştüm 1 i hariç öneren olmadı mesela ben de ki benim 5. Transferim ve yaşım 40 a yaklaştı. O da başarı sansını arttırmak istiyordu o yüzden önerdi. Ama çoğu okudugum durumda yumurta rezervi azlıgında ozellıkle riske atmak istemıyor doktorlar ya da tekrarlayan kayıplar ya da hiç gebelik oluşmaması durumunda. Eğer bu vb benzeri durumlar yoksa. Ama tabii yumurta yine vardır maddi olarak da uygunsunuzdur. Yaptırmaktan zarar gelmez daha garanti olur.

Kızlar bugün kan verdim.. 3.gün embriyosu çift transfer
10.gün 37 çıkmıştı
12.gün 124 çıktı
Çok şükür artmış rabbim herkese nasip etsin buduyguyu
Çok iyi artmış canım, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…