Ağustos ayı transfer olacaklar

Geçmiş olsun canım üzüldüm. Sonraki transferin için hayırlısını diliyorum değerlerin kaç çıkmıştı?

Çok üzüldüm rabbim hayırlısı versin inşallah bundan sonraki çok güzel tutunur sizi mutlu eder aminn

Az önce merdivenden çıkarken ayağım takıldı düşecektim neredeyse ani hareket yaptım çok korktum inşallah bişey olmamıştır zaten gerginim iyice gerildim

Birde kızlar benim her ayağa kalkışımda başım dönüyor aranızda bunu yaşayan var mı

Progesteron tahlili vermeye mi gidiyorsunuz
Evet canım progesteron, lh ve estradiol tahlili verdim. Progesteron 0.33 çıkmış, lh 8.72 çıkmış, estradiol da 237.58 çıkmış sonuçları yarına doktor kontrol edecek bakalım ne diyecek? Sizde sonuçlar nasıldı?

Benden hiç böyle tahliller istemedi acaba yarın mı isteyecek hiç gerek duymadı

Geçmiş olsun. Umarım bir sonraki çok daha iyi sonuçlanır. Hala sansınız var geride yumurtalarınız olduğu için. Umudunuz kırılmasın. Genellikle embriyo sağlıksızsa kimyasal olur demişti bana doktorum. Bunun ne sizin yaptığınız bir şeye (yok ani hareket yok şunu yapmadım şuna dikkat etmedim vs gibi) bağlamayın demişti. O embriyo baştan kendini bir şekilde yok ediyormuş. Çoğu kadın normal döngüsünde bunu yaşıyor ve farkına varmıyormuş. Bunu sadece regl gecikmesi olarak görüyormuş. Tabi biz tüp bebekte her halimiz takip edildiği için bilebiliyoruz. Pgt tabii bu ihtimali azaltır.

Progesteron tahlili vermeye mi gidiyorsunuz
Evet canım progesteron, lh ve estradiol tahlili verdim. Progesteron 0.33 çıkmış, lh 8.72 çıkmış, estradiol da 237.58 çıkmış sonuçları yarına doktor kontrol edecek bakalım ne diyecek? Sizde sonuçlar nasıldı?
Benden hiç böyle tahliller istemedi acaba yarın mı isteyecek hiç gerek duymadı
Benim yaşım 38 belki ondan dolayı bu tahlilleri istemiştir. Bir de doğal olarak ilerleyeceğiz dedi bana perşembe günü komtrolde. Sağ yumurtalığımda üç tane yumurta varmış en büyüğü 9mm olmuş. Onun için catlatma iğnesi de yazdı.

Teşekkür ederim. Dün dr baktı 10.6 çıktı normal dedi ama bilmiyorum
İdeali 11-12 muhtemelen siz de 10lara düşünce baş dönmesi yapabiliyor. Benim normalim mesela 10 larda. 9 lara düştü mü anlık baş donmeleri yaşıyorum. Belkı takıp ederseniz onu farkedebilirsiniz. Tabiiki inşallah bebişin etkisidir

Doğal siklusta bu değerleri transfer öncesi kontrol ediyorlar. Ama eğer yapay siklus ise yani estrofem destekli rahim kalınlaştırma yapılıyorsa çoğunlukla bu testleri istemiyorlar. Yani döngü şekli ve aslında hastanın durumu etken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…