Hamilelik azaltır ya da tamamen bitirir diyorlar inşallah öyle olur sizinkiÇok geçmiş olsun canım çeken bilir inş ben de doğurursam kısmet olursa direk aldırıcam kisti falan insanı bezdiriyor
inşallah bu niye böyle oldu işte onu bilsek belki önlem alırız tekrarlamasın diye ama öyle bir önlem de yok sanırımYaa hayırlısı dondurulmuş var yine hemen ümitsizlenmeyin bence o çok güzel tutunacak
İnşallah canımmmCanım 2 kat artış bakmıyorlar yüzde 60 artış bakıyorlar seninki yüzde 60 artışı geçmiş merak etme
Geçmiş olsun canım üzüldüm. Sonraki transferin için hayırlısını diliyorumkızlar benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?
kızlar benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?
Hayırlı olsun canımKızlar duanıza talibim yarın sabah 9.30 ta transferim var eğer herşey yolunda gider ise heyecan dorukta
Hayırlısı olsun inşallah Allahım işinizi kolaylaştırsımKızlar duanıza talibim yarın sabah 9.30 ta transferim var eğer herşey yolunda gider ise heyecan dorukta
Çok üzüldümkızlar benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?
Hayırlı olsun canım
Çok teşekkürler ederim kızlar rabbim hepimizi hayırla evlatlarımıza kavuştursunHayırlısı olsun inşallah Allahım işinizi kolaylaştırsım
Evet canım progesteron, lh ve estradiol tahlili verdim. Progesteron 0.33 çıkmış, lh 8.72 çıkmış, estradiol da 237.58 çıkmış sonuçları yarına doktor kontrol edecek bakalım ne diyecek? Sizde sonuçlar nasıldı?Progesteron tahlili vermeye mi gidiyorsunuz
Tansiyonunuza baktırmanızda fayda var. İlaçların etkisi de olabilir. Geçmiş olsun.Birde kızlar benim her ayağa kalkışımda başım dönüyor aranızda bunu yaşayan var mı
Teşekkür ederim. Dün dr baktı 10.6 çıktı normal dedi ama bilmiyorumTansiyonunuza baktırmanızda fayda var. İlaçların etkisi de olabilir. Geçmiş olsun.
Benden hiç böyle tahliller istemedi acaba yarın mı isteyecek hiç gerek duymadıEvet canım progesteron, lh ve estradiol tahlili verdim. Progesteron 0.33 çıkmış, lh 8.72 çıkmış, estradiol da 237.58 çıkmış sonuçları yarına doktor kontrol edecek bakalım ne diyecek? Sizde sonuçlar nasıldı?
Geçmiş olsun. Umarım bir sonraki çok daha iyi sonuçlanır. Hala sansınız var geride yumurtalarınız olduğu için. Umudunuz kırılmasın. Genellikle embriyo sağlıksızsa kimyasal olur demişti bana doktorum. Bunun ne sizin yaptığınız bir şeye (yok ani hareket yok şunu yapmadım şuna dikkat etmedim vs gibi) bağlamayın demişti. O embriyo baştan kendini bir şekilde yok ediyormuş. Çoğu kadın normal döngüsünde bunu yaşıyor ve farkına varmıyormuş. Bunu sadece regl gecikmesi olarak görüyormuş. Tabi biz tüp bebekte her halimiz takip edildiği için bilebiliyoruz. Pgt tabii bu ihtimali azaltır.kızlar benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?
Evet canım progesteron, lh ve estradiol tahlili verdim. Progesteron 0.33 çıkmış, lh 8.72 çıkmış, estradiol da 237.58 çıkmış sonuçları yarına doktor kontrol edecek bakalım ne diyecek? Sizde sonuçlar nasıldı?Progesteron tahlili vermeye mi gidiyorsunuz
Benim yaşım 38 belki ondan dolayı bu tahlilleri istemiştir. Bir de doğal olarak ilerleyeceğiz dedi bana perşembe günü komtrolde. Sağ yumurtalığımda üç tane yumurta varmış en büyüğü 9mm olmuş. Onun için catlatma iğnesi de yazdı.Benden hiç böyle tahliller istemedi acaba yarın mı isteyecek hiç gerek duymadı
İdeali 11-12 muhtemelen siz de 10lara düşünce baş dönmesi yapabiliyor. Benim normalim mesela 10 larda. 9 lara düştü mü anlık baş donmeleri yaşıyorum. Belkı takıp ederseniz onu farkedebilirsiniz. Tabiiki inşallah bebişin etkisidirTeşekkür ederim. Dün dr baktı 10.6 çıktı normal dedi ama bilmiyorum
Doğal siklusta bu değerleri transfer öncesi kontrol ediyorlar. Ama eğer yapay siklus ise yani estrofem destekli rahim kalınlaştırma yapılıyorsa çoğunlukla bu testleri istemiyorlar. Yani döngü şekli ve aslında hastanın durumu etken.Evet canım progesteron, lh ve estradiol tahlili verdim. Progesteron 0.33 çıkmış, lh 8.72 çıkmış, estradiol da 237.58 çıkmış sonuçları yarına doktor kontrol edecek bakalım ne diyecek? Sizde sonuçlar nasıldı?
Benim yaşım 38 belki ondan dolayı bu tahlilleri istemiştir. Bir de doğal olarak ilerleyeceğiz dedi bana perşembe günü komtrolde. Sağ yumurtalığımda üç tane yumurta varmış en büyüğü 9mm olmuş. Onun için catlatma iğnesi de yazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?