Ağustos ayı transfer olacaklar

gerçekten nasipten öte köy yok... hayırlısı olsun senin adına da sevindim gerçekten. sen neler yiyip içiyosun nasıl geçirdin test yapana kadar süreci

Hayırlı olsun kuzum ama sizler böyle yapıp erkenden öğrenince biz de dayanamıyoruz erkenden yapmak istiyoruz şimdi transferin 5.günü beni kim tutacak bilmiyorum
yapın bir çılgınlık merak ediyorum bende burda herkesi takipteyim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın, burdaki herkes bebişlerine kavuşsun inşallah
Ben daha transfer olmadım canım ama olacağım. İnşallah kuzum kavuşalım bebişlerimize
hayırlısıyla güzel geçsin transferiniz

hoşgeldinizz size de hayırlı olsun aynı gün transfer olan diğer arkadaş benim heyecanlı bekleyiş başladı
ben açık çay içiyorum günde 3-4 bardak. türk kahvesi kafeinsiz aldım memhet efendinin her gün 1 tane içebilirsin dediler. decaf filtre kahve aldım onu da bugün 1 ölçek kahve 2 ölçek su olacak şekilde çok açık demledim. bugün merdiven inip çıktım apartmanda ben stresten uzak kalmaya kendimi aşırı sıkmamaya çalışıyorum tabi ki dikkat ediyorum bi yandan. ödem atıcı içecekler + yiyecekler (ananas vs) yasak. nar suyu bile 1/2 çay bardağı içiyorum. ama kefir çok faydalı her gün tüketin hatta ben dün içine d vitamini kırdım.
şunu farkettim hareketsiz kalırsam kasıklarım ağrıyo. evde yürüyünce geçiyor neyseki evden çalışıyorum

Bahçeci yani laboratuvar olarakta iyi bir yer
Anladım, bahçeci bilinen bi yer zaten kısnet hayırlısı olsun, hakkınızda kaç yıllık evlisiniz, bizimki açıklanamayan infettilite diyodum ki bir sebep olsa keşke ona göre adım atsam bilinmeyen sanki daha çok yoruyor 4srnr üzerine ilk çocuğumız oldu

sakin kalın.. stres inanın daha çok zarar verir. merkezinize söyleyin belki akşama extra fitil iğne vermek isterler

Kızlar bugün 5.gunum ama hiç bir belirtim yok hergun kasiklarim agrirdi bugün o da yok insan ağrıyı da arıyormuş böyle beklerken
yaa hepimiz farklı bir şeyden endişe ediyoruz cidden ben kasıklarım ağrıyo diye tedirgindim, ağrımasa neden ağrımıyo derdim
şimdi siz yazınca bu da yeni endişe listesine eklendi ağrım kesilir mi inş bir şey olmaz bebişler yer edinmiştir

Teşekkür ederim
Sizinki de hayırlı olsun. Birlikte takip
3-4 bardak çok iyi. Az demlenmiş yeşil çay içebilir miyim acaba, bilginiz varsa yazın lütfen.
Decaf filtre, kafeinsiz sanırım? Zorda kalırsam ben de deneyebilirim. Ancak test gününe kadar böyle idare edebilirim gibi.
Kefire mesafeliyim. Ayran ya da yoğurt tüketsem olur sanırım. Kefirin yerini tutmasa da…
Bugün ilk kez mi hareket ettiniz?
Evden çalışmanız büyük avantaj.
Çok hareketsiz kalırsak kabızlık başlar ve düzeltmek zaman alır.

Benim de öyle canım doğru düzgün bir sebep bulamıyorlar sebepsiz diyorlar işte şimdi sperm dna hasar testi bakılacak ikimiz de kromozom testi verdik onlara bakacaklar bakalım bunlarda bir şey çıkacak mı bizde dört yıllık evliyiz üç yıldır da tedavilerle uğraşıyoruz dört sene sonra normal mi oldu

Ben daha transfer olmadım. Doğal olarak ilerleyip öyle transferi yapacağız dedi doktorum ama yumurtalarım 14mm fakat bugün tahlil sonucum estradiol 424, lh 38.05, progesteron da 0.95 çıkmış
Transfer olacaksanız yumurta boyutunun ne önemi var? Onu pek anlamadım.
Kolaylıklar dilerim. İnşallah kolaylıkla sonuca ulaşırsınız.

bence yeşil çay içmeyin. o kesin yasak biliyorum. siz ödemden endişelisiniz sanırım. ödem malesef bu sürecin 1 numaralı yancısı.. tuzu azaltın
kafein de nabzı arttırdığından dolayı rahim içi kasılmaya neden oluyormuş. o yüzden kafeinsiz kahveyi (evet decaf ona deniyor) sınırlı şekilde tüketebilirmişiz. idare edebilirseniz zaten şahane
ayran yoğurt da olur tabi.. ev yapımı daha da güzel olur. kefiri ben de çok severek içmiyorum açıkçası..
ilk gün neredeyse bi mutfağa bi banyoya gidip gelmiş olabilirim. oturmadım bile sürekli uzandım. ama dün en fazla 15 dakika ayakta kalacak şekilde evin içinde hareket halindeydim. oturmaya başladım hemşire de öyle yapma çık yürü dedi. bugün de eşim cesaret verdi sokakta 15 dk yürüdüm ben bi de pazartesi günü yurt dışına gidiyorum allaha emanet.. onu da sordum, sorun yok dedi doktor çok emin şekilde. 45 dk ayakta kaldıysan 15 dk otur dedi. ben uçaktan endişeliydim basınç vs ama sorun yok dedi
evden çalışıyorum kendi işim, fon müziği de kuş sesi dalga sesi açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…