Ben daha transfer olmadım canım ama olacağım. İnşallah kuzum kavuşalım bebişlerimizeyapın bir çılgınlık merak ediyorum bende burda herkesi takipteyim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın, burdaki herkes bebişlerine kavuşsun inşallah
Bahçeci yani laboratuvar olarakta iyi bir yerHastane laboratuvar ı farklı olabilir
gerçekten nasipten öte köy yok... hayırlısı olsun senin adına da sevindim gerçekten. sen neler yiyip içiyosun nasıl geçirdin test yapana kadar süreciCem hocaya
Yok canım kendi doktoruma gidicem en azından ilaç değişikliği olur mu olmaz mı onun kontrol etmesi daha iyi dediler asistanlar aradı içim rahatladı.Kaliteye takılma hem 3aa bana çok kaliteli demişlerdi 3 boyu dedi daha çabuk gelişiyo demişti embriyolog.Allahın dediği olur ya hakkımızda hayırlısı olsun inş
Hayırlı olsun kuzum ama sizler böyle yapıp erkenden öğrenince biz de dayanamıyoruz erkenden yapmak istiyoruz şimdi transferin 5.günü beni kim tutacak bilmiyorum
hayırlısıyla güzel geçsin transferinizBen daha transfer olmadım canım ama olacağım. İnşallah kuzum kavuşalım bebişlerimize
Olmaz allahın izni ile korkmaKızlar bugun kalabalıkta tamamen boşluğuma geldi belki 10 kilodan fazla içi yemel dolu buyuk bır tencere kaldırdım transferimin 16. Gunundeyim sonradan çok pişman oldum çok ağladım ama bişey olur mu bebeğime çok korkuyorum
Ay ben yapamam şuan en az 8. Günü doldurmam lazımyapın bir çılgınlık merak ediyorum bende burda herkesi takipteyim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın, burdaki herkes bebişlerine kavuşsun inşallah
hayırlısıyla güzel geçsin transferiniz
hoşgeldinizz size de hayırlı olsunSelamlar herkese,
Herkesin transferi başarılı sonuç verir umarım. Benim transfer sonrası 2. günüm. İlk kez transfer oldu. Çift transfer yapıldı. Elimizdeki tüm embriyolar transfer edilmiş oldu böylece. Teste kadar belirtilerin yanıltıcı olduğunu, ilaçların etkisi olduğu söylendi. Gayet mantıklı, o yüzden kendimi dinlememeye çalışıyorum. Belim ağrıyor ama transfer sırasında olduğunu düşünüyorum.
Belirtiler vs. kısmından çok günleriniz nasıl geçiyor onu merak ediyorum:) Evde olduğum için şanslıyım gerçekten. Çalışanlara kolaylık diliyorum. Ama çalışma ortamınız rahatsa evde kafada kurmaktan iyidir. Artılar-eksiler…
Kafeinden uzak durmamı söylediler. Sadece sabah açık bir bardak çay içiyorum. Siz nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela ben ödem için yeşil çay ya da zencefil çayı gibi içeceklere devam edebileceğimi sanmıştım
Anladım, bahçeci bilinen bi yer zaten kısnet hayırlısı olsun, hakkınızda kaç yıllık evlisiniz, bizimki açıklanamayan infettilite diyodum ki bir sebep olsa keşke ona göre adım atsam bilinmeyen sanki daha çok yoruyor 4srnr üzerine ilk çocuğumız olduBahçeci yani laboratuvar olarakta iyi bir yer
Bugün 6. İğneyi yaptım yarın sabah kontrole gideceğim. İnşallah iyi bir gelişme vardırben 1 hafta kullanmistim cnm
aa baya net biz çizgi hadi inş kanda da çıksın15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
sakin kalın.. stres inanın daha çok zarar verir. merkezinize söyleyin belki akşama extra fitil iğne vermek isterlerKızlar bugun kalabalıkta tamamen boşluğuma geldi belki 10 kilodan fazla içi yemel dolu buyuk bır tencere kaldırdım transferimin 16. Gunundeyim sonradan çok pişman oldum çok ağladım ama bişey olur mu bebeğime çok korkuyorum
yaa hepimiz farklı bir şeyden endişe ediyoruz ciddenKızlar bugün 5.gunum ama hiç bir belirtim yok hergun kasiklarim agrirdi bugün o da yok insan ağrıyı da arıyormuş böyle beklerken
15 agustos tek embriyo transferi benimde canımBen 16 agudtosta 5. gün cift embriyo oldum da ayni gün transfer olan car mi?
inşallah teşekkür ederimİnşallah bundan sonrakiler sağlıkla ilerler
Teşekkür ederimhoşgeldinizz size de hayırlı olsunaynı gün transfer olan diğer arkadaş benim heyecanlı bekleyiş başladı
ben açık çay içiyorum günde 3-4 bardak. türk kahvesi kafeinsiz aldım memhet efendinin her gün 1 tane içebilirsin dediler. decaf filtre kahve aldım onu da bugün 1 ölçek kahve 2 ölçek su olacak şekilde çok açık demledim. bugün merdiven inip çıktım apartmandaben stresten uzak kalmaya kendimi aşırı sıkmamaya çalışıyorum tabi ki dikkat ediyorum bi yandan. ödem atıcı içecekler + yiyecekler (ananas vs) yasak. nar suyu bile 1/2 çay bardağı içiyorum. ama kefir çok faydalı her gün tüketin hatta ben dün içine d vitamini kırdım.
şunu farkettim hareketsiz kalırsam kasıklarım ağrıyo. evde yürüyünce geçiyor neyseki evden çalışıyorum
Benim de öyle canım doğru düzgün bir sebep bulamıyorlar sebepsiz diyorlar işte şimdi sperm dna hasar testi bakılacak ikimiz de kromozom testi verdik onlara bakacaklar bakalım bunlarda bir şey çıkacak mı bizde dört yıllık evliyiz üç yıldır da tedavilerle uğraşıyoruz dört sene sonra normal mi olduAnladım, bahçeci bilinen bi yer zaten kısnet hayırlısı olsun, hakkınızda kaç yıllık evlisiniz, bizimki açıklanamayan infettilite diyodum ki bir sebep olsa keşke ona göre adım atsam bilinmeyen sanki daha çok yoruyor 4srnr üzerine ilk çocuğumız oldu
Ben daha transfer olmadım. Doğal olarak ilerleyip öyle transferi yapacağız dedi doktorum ama yumurtalarım 14mm fakat bugün tahlil sonucum estradiol 424, lh 38.05, progesteron da 0.95 çıkmışSiz tedavinizin hangi aşamasındasınız?
Transfer olacaksanız yumurta boyutunun ne önemi var? Onu pek anlamadım.Ben daha transfer olmadım. Doğal olarak ilerleyip öyle transferi yapacağız dedi doktorum ama yumurtalarım 14mm fakat bugün tahlil sonucum estradiol 424, lh 38.05, progesteron da 0.95 çıkmış
bence yeşil çay içmeyin. o kesin yasak biliyorum. siz ödemden endişelisiniz sanırım. ödem malesef bu sürecin 1 numaralı yancısı.. tuzu azaltınTeşekkür ederim
Sizinki de hayırlı olsun. Birlikte takip
3-4 bardak çok iyi. Az demlenmiş yeşil çay içebilir miyim acaba, bilginiz varsa yazın lütfen.
Decaf filtre, kafeinsiz sanırım? Zorda kalırsam ben de deneyebilirim. Ancak test gününe kadar böyle idare edebilirim gibi.
Kefire mesafeliyim. Ayran ya da yoğurt tüketsem olur sanırım. Kefirin yerini tutmasa da…
Bugün ilk kez mi hareket ettiniz?
Evden çalışmanız büyük avantaj.
Çok hareketsiz kalırsak kabızlık başlar ve düzeltmek zaman alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?