- 8 Eylül 2015
- 502
- 165
- 103
- 41
Aaa süper. Fon müziğini deneyebilirim. Ben şimdilik kitap-film.bence yeşil çay içmeyin. o kesin yasak biliyorum. siz ödemden endişelisiniz sanırım. ödem malesef bu sürecin 1 numaralı yancısı.. tuzu azaltın
kafein de nabzı arttırdığından dolayı rahim içi kasılmaya neden oluyormuş. o yüzden kafeinsiz kahveyi (evet decaf ona deniyor) sınırlı şekilde tüketebilirmişiz. idare edebilirseniz zaten şahane
ayran yoğurt da olur tabi.. ev yapımı daha da güzel olur. kefiri ben de çok severek içmiyorum açıkçası..
ilk gün neredeyse bi mutfağa bi banyoya gidip gelmiş olabilirim. oturmadım bile sürekli uzandım. ama dün en fazla 15 dakika ayakta kalacak şekilde evin içinde hareket halindeydim. oturmaya başladım hemşire de öyle yapma çık yürü dedi. bugün de eşim cesaret verdi sokakta 15 dk yürüdümben bi de pazartesi günü yurt dışına gidiyorum allaha emanet.. onu da sordum, sorun yok dedi doktor çok emin şekilde. 45 dk ayakta kaldıysan 15 dk otur dedi. ben uçaktan endişeliydim basınç vs ama sorun yok dedi
evden çalışıyorum kendi işim, fon müziği de kuş sesi dalga sesi açıyorum
Bende önce şaşırdım ama doktor transfer öncesi ilaç kullanmamam için vücudumun hormonların ne kadar etkisinde bunu bilmesi gerekiyormuş ve vücuda çatlayacak olan yumurta ile ostrojen hormonu salgılansın diyeymisTransfer olacaksanız yumurta boyutunun ne önemi var? Onu pek anlamadım.
Kolaylıklar dilerim. İnşallah kolaylıkla sonuca ulaşırsınız.
birbirimizi takipleşiriz süreçte ve umarım hepimize nasip olurAaa süper. Fon müziğini deneyebilirim. Ben şimdilik kitap-film.
Bana da istediğiniz araçla istediğiniz yere seyahat edebilirsiniz denildi.
Tuzu azalttım çok önceden. Ama o kadar ilaç var ki tuzu azaltmakla olacak iş değil
Ödemden sordum evet. Ama yeşil çay içmeyeceğim, tamamdır.
Kizlar ben transferden 2 hafta önce 5 gün akşamları 8 de femare tablet hap kullandım sonra 1 hafta benimde yumurtalarımı takip ettiler 21 cm olduğunda transfere hazırız dediler bu sekilde olan var mi acaba
Estrofem sabah 2 akşam 2, bir hap kan sulandırıcı, bir hap rahim tutunma için.birbirimizi takipleşiriz süreçte ve umarım hepimize nasip olur
ahh o ilaçlar gerçekten çok fazla.. sizin ilaç protokolünüz nasıl?
Ananas yasak, mı dendi, sizehoşgeldinizz size de hayırlı olsunaynı gün transfer olan diğer arkadaş benim heyecanlı bekleyiş başladı
ben açık çay içiyorum günde 3-4 bardak. türk kahvesi kafeinsiz aldım memhet efendinin her gün 1 tane içebilirsin dediler. decaf filtre kahve aldım onu da bugün 1 ölçek kahve 2 ölçek su olacak şekilde çok açık demledim. bugün merdiven inip çıktım apartmandaben stresten uzak kalmaya kendimi aşırı sıkmamaya çalışıyorum tabi ki dikkat ediyorum bi yandan. ödem atıcı içecekler + yiyecekler (ananas vs) yasak. nar suyu bile 1/2 çay bardağı içiyorum. ama kefir çok faydalı her gün tüketin hatta ben dün içine d vitamini kırdım.
şunu farkettim hareketsiz kalırsam kasıklarım ağrıyo. evde yürüyünce geçiyor neyseki evden çalışıyorum
direk yasak denmedi ama ödem atıcı etkisi olduğu için burada okumuştum yasaklayan doktorları.. nar suyunu bile istemiyor bazı doktorlarAnanas yasak, mı dendi, size
dil altı vitamin değişikmişEstrofem sabah 2 akşam 2, bir hap kan sulandırıcı, bir hap rahim tutunma için.
Akşam 2 iğne (progesteron-kan sulandırıcı).
3 günde 1 iğne popodan.
Fitil sabah 2, akşam 2.
Gün aşırı b12-folikasit içeren 1 dil altı.
Haftada 1 dvit damla.
Ben de ilk önce Kemal özgüre gitmiştim daha sonra şafak hocada devam etti Kemal hoca da çok iyi hep duyuyorumBen Antalya tüp bebek merkezi Kemal Özgür de tedavi görüyorum ama doktorum izinde olunca Hande Töre ile devam ediyoruz tedaviye
Ben de duymuştum daha önce, bana da nasip oldu, diyelim:)dil altı vitamin değişikmiş
şifa olsun hepimize
Teşekkür ederim amin hepimiz bu mücadeleyi veren her kadın pozitif görsün ve kucağımıza alalım Rabbim nasip etsinÇok geçmiş olsuninşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız
benzer benzer..Ben de duymuştum daha önce, bana da nasip oldu, diyelim:)
Sizin ilaçlar da benzer mi?
Canım seni üzmek istemem ama kimyasal gebelikte beta değeri yükselebilirmişKızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
Kızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
Evet, Dr da öyle söylemiştiCanım seni üzmek istemem ama kimyasal gebelikte beta değeri yükselebilirmiş
Doktorun kesin kimyasal mı dediEvet, Dr da öyle söylemişti
Evet. Yeni sonucu görmedi henüz. Ama zaten 300lü bir değer çıksa da kimyasal demiştiDoktorun kesin kimyasal mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?