Ağustos ayı transfer olacaklar

Aaa süper. Fon müziğini deneyebilirim. Ben şimdilik kitap-film.
Bana da istediğiniz araçla istediğiniz yere seyahat edebilirsiniz denildi.
Tuzu azalttım çok önceden. Ama o kadar ilaç var ki tuzu azaltmakla olacak iş değil
Ödemden sordum evet. Ama yeşil çay içmeyeceğim, tamamdır.

Transfer olacaksanız yumurta boyutunun ne önemi var? Onu pek anlamadım.
Kolaylıklar dilerim. İnşallah kolaylıkla sonuca ulaşırsınız.
Bende önce şaşırdım ama doktor transfer öncesi ilaç kullanmamam için vücudumun hormonların ne kadar etkisinde bunu bilmesi gerekiyormuş ve vücuda çatlayacak olan yumurta ile ostrojen hormonu salgılansın diyeymis

Kizlar ben transferden 2 hafta önce 5 gün akşamları 8 de femare tablet hap kullandım sonra 1 hafta benimde yumurtalarımı takip ettiler 21 cm olduğunda transfere hazırız dediler bu sekilde olan var mi acaba

birbirimizi takipleşiriz süreçte ve umarım hepimize nasip olur
ahh o ilaçlar gerçekten çok fazla.. sizin ilaç protokolünüz nasıl?

birbirimizi takipleşiriz süreçte ve umarım hepimize nasip olur
ahh o ilaçlar gerçekten çok fazla.. sizin ilaç protokolünüz nasıl?
Estrofem sabah 2 akşam 2, bir hap kan sulandırıcı, bir hap rahim tutunma için.
Akşam 2 iğne (progesteron-kan sulandırıcı).
3 günde 1 iğne popodan.
Fitil sabah 2, akşam 2.
Gün aşırı b12-folikasit içeren 1 dil altı.
Haftada 1 dvit damla.

Ananas yasak, mı dendi, size

Ben de duymuştum daha önce, bana da nasip oldu, diyelim:)
Sizin ilaçlar da benzer mi?
benzer benzer..
progestan dex x 2
estrofem x 4
progestan fitil x 4
bağışıklık baskılayıcı var o da x 2
kan sulandırıcı iğne 1 kez, bi de vitaminler var folik asit, redostim, e vitamini, co fertil, probiyotik

aç tok değişiyo tabi bazıları, ben ilaç takvimi yaptım buzdolabına astım takip ediyorum oradan

Kızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?

8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390

Kızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?

8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390

Hadi yaa inşallah 16 günde dahada katlanır canım.. bu seferki artış diğerlerinden daha fazla bide. Doktor tekrar test ister bence ilaçları bırakmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…