Benim de bügün oldu transferim dr 9 Eylül'de yani 10gün sonra kan testi istedi,ben de Ddaha geç yaptırsam olmaz mı galan diyorum adama :) ben de korkuyorum yaa test yapmaktan,diyorum ki dr a, adet olcak olsam tahmini kaçgğn sonra olurum,ona göre o tarihten daha geç bir tarihe kadar bekleyeyim ki adetim gecikmiş gibi olsunHaklısın canım ama test gününe çok var. Kan testi yaptırırım o gün gelmeden dayanamam. Kendimi biliyorum.
Can'ım alemsin ya. Zaten iğne ve jel kullanırsan onları kesmeden kolay kolay adet olmazsın ki. Günün geçse nolur. Valla ben de bir an önce öğreneyim diyorum çünkü bu iğneden ve jelden bıktım.Benim de bügün oldu transferim dr 9 Eylül'de yani 10gün sonra kan testi istedi,ben de Ddaha geç yaptırsam olmaz mı galan diyorum adama :) ben de korkuyorum yaa test yapmaktan,diyorum ki dr a, adet olcak olsam tahmini kaçgğn sonra olurum,ona göre o tarihten daha geç bir tarihe kadar bekleyeyim ki adetim gecikmiş gibi olsunadamcağız tabi bu söylediklerime bir anlam veremedi, sen 9eylğlde yaptır işte canım dedi ve gitti
Dış gebelik değildir inşallah Can'ım. Dış gebelikten değer bi artıyor bi düşüyor genelde.13.gun degerim 53.13 iki kat artmadi sanirim kimyasal yada dis gebelik
Benim gibi sonuclananlar neler yaptilar? Tavsiyesi olan var mi kizlar
sofiarya merhaba
Senin kacinci denemen? Birde bebgin var mi?
Biraz uzuldum galiba sonuca dr.um %1 dis gebelik yada yavas ilerleyen saglikli olmayan gebelik izleyelim dedi ;(
benim ilk denemem ama bir tane 5,5yaşında normal yolla şıp diye sahip oldugum bir kızım var,sanırım öyüzden biraz daha sakinim,. senin ilk denemen mi?dış gebelik değildir zannetmiyorum,konjenital anomali vardır embriyoda öyzden ilerlem,yordur,doğal seleksiyon işte sağlıksız olanı direk eliyor ki bu bir yandan çok üzülsekte iyi bir şey aslında. dondurumuşun var mı?.. benim 2embriyom daha varmış ama onları 6.güne kadar bekliyeceklermiş ilginç geldi bana,hiç 6.gün embriyosy duymamıştım.eğer gelişirlerse donduracaklarmış.hakkımızda hayırlısı kuzum ya nediim,kısmetten öte yol yok,test günü ne zaman? daha var mı?sofiarya merhaba
Biraz uzuldum galiba sonuca dr.um %1 dis gebelik yada yavas ilerleyen saglikli olmayan gebelik izleyelim dedi ;(
Canım benimde transfer günü 5 taneydi 1 ini koydular öbürleri bekleyip 6. Gün sağlıklı olan 2 sını doldurdular yani standart bir uygulamabenim ilk denemem ama bir tane 5,5yaşında normal yolla şıp diye sahip oldugum bir kızım var,sanırım öyüzden biraz daha sakinim,. senin ilk denemen mi?dış gebelik değildir zannetmiyorum,konjenital anomali vardır embriyoda öyzden ilerlem,yordur,doğal seleksiyon işte sağlıksız olanı direk eliyor ki bu bir yandan çok üzülsekte iyi bir şey aslında. dondurumuşun var mı?.. benim 2embriyom daha varmış ama onları 6.güne kadar bekliyeceklermiş ilginç geldi bana,hiç 6.gün embriyosy duymamıştım.eğer gelişirlerse donduracaklarmış.hakkımızda hayırlısı kuzum ya nediim,kısmetten öte yol yok,test günü ne zaman? daha var mı?
senin 5tane iyiymiş,geriden geliyyorlar falan dediler mi sana da,bana öyle birşeyler dediler,birgü geriden geliyorlar öyüzden beklemek itiyoruz dediler,zaten 2tanecik benimkiler yarına ne kalır bilinmez,ama enazından birtane dondurulmuşum olursa kendimi iiyi hissederim, :)Aynı hastane de mi yaptımdınız iki testide??
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim haberineKızlar benim de 5.gün embriyosu bugün 8. Gündü normal gebelik testi yaptım ilk anda silik çizgi belirdi emin olamadım kan verdim 8.gün 30.4 çıktı hayırlısı olsunDolunay22 inşallah seninde kan değerin pozitif olur
Silik çizgi görünüyor ilk Fotoda bence kan testi yaptir arkadaşım.Kanda çıkacağını düşünüyorum.Kızlar günaydın.
3. Gün transferinin 9. Günü.
Sabah idrarı ile erken gebelik testi yaptım.
Fortest marka. İlk kez yaptım. Hata payı nasıl acaba? Silik çizgi çıktı çünkü
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 10. Günde de katlanmış olur degerim daha çok küçük ya ben bu kadar erken ogrenecegimi dahi düşünmüyordum şükürler olsunHayırlı olsun arkadaşım çok sevindim haberineartarak devam etsin inşallah değerin.
Iyı düşün iyi olsun canım yorma kendini dikkat et dinlen bol bol ki iyice tutunsunlar ben ilk gebeligimde hiç dikkat etmemiştim düşük yaptım 12. Haftada bunda akıllandım Yan gelip yaticam umrumda değil hiçbirşey vallaBen de en son 12.gün yapmıştım testi.Dört gün geçti benimle mi değil mi bilmiyorum
Can'ım hayırlı olsun senin de. İnşallah çıkar Can'ım yaptırsam mı bilmiyorum ki ben de. Senin normal gebelik testinde mi silik çıktı?Kızlar benim de 5.gün embriyosu bugün 8. Gündü normal gebelik testi yaptım ilk anda silik çizgi belirdi emin olamadım kan verdim 8.gün 30.4 çıktı hayırlısı olsunDolunay22 inşallah seninde kan değerin pozitif olur
Değer düşük çıkar diye endişem. Bu sefer 2 gün sonra tekrar yenile. Sonra test günü bi daha yap. Bu sefer test günü pozitif çıkarsa iki gün sonra yine yaptır diyecekler.Silik çizgi görünüyor ilk Fotoda bence kan testi yaptir arkadaşım.Kanda çıkacağını düşünüyorum.
Canım dış gebelik olduğunu düşünmüyorum ben büyük ihtimal kimyasal gebelik .RabBim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah. Ama şöyle bir durum var hamile kalabildiğini gördün pes etmek yok mücadeleye devamsofiarya merhaba
Can'ım neden yenilemedin testi?Ben de en son 12.gün yapmıştım testi.Dört gün geçti benimle mi değil mi bilmiyorum
Canım hayırlı olsun inşallah kan da da güzrl bir sonuç alırsın yarın sabah normal gebelik testi yap canım sonra kan ver stres olmaCan'ım hayırlı olsun senin de. İnşallah çıkar Can'ım yaptırsam mı bilmiyorum ki ben de. Senin normal gebelik testinde mi silik çıktı?
Benimki erken gebelik testi.
Değer düşük çıkar diye endişem. Bu sefer 2 gün sonra tekrar yenile. Sonra test günü bi daha yap. Bu sefer test günü pozitif çıkarsa iki gün sonra yine yaptır diyecekler.
Benim için kan vermek işkence İnan. Damarlarım çok ince. Kan alacak damar bulamıyorlar. Delik deşik yapıyorlar
Benim normal gebelik testiydi bende çıkmaz diyodum ama çıktı ilginç gerçekten. Bence seninde var çünkü testlerde silik de olsa pozitif anlamına geliyor ama gununde kan vermek istiyorsan bekle hayırlısı olsun hakkımızdaCan'ım hayırlı olsun senin de. İnşallah çıkar Can'ım yaptırsam mı bilmiyorum ki ben de. Senin normal gebelik testinde mi silik çıktı?
Benimki erken gebelik testi.
Değer düşük çıkar diye endişem. Bu sefer 2 gün sonra tekrar yenile. Sonra test günü bi daha yap. Bu sefer test günü pozitif çıkarsa iki gün sonra yine yaptır diyecekler.
Benim için kan vermek işkence İnan. Damarlarım çok ince. Kan alacak damar bulamıyorlar. Delik deşik yapıyorlar
Evet 5. Gün embriyosuydu canım erken test early diye bir testtiGünaydın cnm. 5. Gün embriyosu olmalı Can'ım senin. Benim 3. Gün. Kanda kaç çıktı senin? Bir de erken gebelik testi miydi?
Benim önceki hamileliğimde de böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün kanda 235 çıktı.
Benim idrar testinde sonucum geç çıkıyor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?