Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

İğneler yumurta gelişimine göre kişiden kişiye değişiyor ben sekiz gün oldum iğneleri.
Klomen bence de daha kötü yapıyor insanı
Evet klomen beni çok şişirmişti bu 3 günlük en azından bir.problem yaşamadım
Inşallah bende çok uzun olmam

Hayırlıyla gelsin evlatlarımız
Kalır.insallah canım gönlünü hep ferah tut olacağına inan

tabiki iyi bişey.opudan h,çkorkma uyutuyolar zaten.yumurtaları muayene pozisyonundayken iğneyle topluyorlar.ama hiç büyütütlecek bişey değil kanama vb sıkıntı olmuyor.önemli olan opudan sonrası.yani kaç yumurta toplandı kaçı işlem gördü kaçı döllendi tedavinin kaderi ona bağlı.inşallah herşey güzel gelişir...

bende bugün nihayet adet oldum ve yarın doktora gidiyorum.inşallah tedaviye başlarım bir engel olmaz...

canim sagolasin insallah oyle olur benim 5 yumrtam var yeterli mi iyi mi? Kac yumurta olusuyor az mi yoksa??

canim sagolasin insallah oyle olur benim 5 yumrtam var yeterli mi iyi mi? Kac yumurta olusuyor az mi yoksa??
en son yumurta sayın kesin 5 olsa bile sorun değil. önemli olan sonuçta kaç embriyo olacağı.benden9 toplanmıştı 6sı işlem gördü 2si döllendi sadece ama gelişimleri devam etmedi yani ortaya hiç embriyo çıkmadı transfer olmadı. aynı gün benden sonraki hastadan 19 tane toplamışlar bir tanesi bile döllenmemiş. yani diyeceğim o ki herşey opudan sonra belli oluyor.inşalah hakkında hayırlısı olur sonunda yüzün güler...

Zaten lazım olan bize bir yada 2 yumurta gayet iyi 5yumurta
anladim canim. Sagol.

amin insallah canim peki neden gelisimi devam etmedi? Sayi olarak cok olmasi degil sanirim kalite olarak iyi olmasi onemli okuduklarima dayarak soyluyorum. Benim esimin spermlerinde hareketsizlik var ve sayi olarak az sanirim buda opudan sonra onemli degil mi?

Kizlar birde spermler opu esnasinda mi alincak yoksa transfer zamaninda mi? Yani dollenme opuyla ayni anda mi olacak?

aynen dediğin gibi sayıdan ziyade kalite önemli. benimkilerin gelişimi neden devam etmedi bilmiyorum embriyolog yılda birkaç kez olan bişey bu dedi. o da geldi beni buldu işte. ama sanırım benim yumurtalar kalitesizdi. çünkü spermlerde bir problem yok bizde. bu tedavide opu dönüm noktası ne olursa ondan sonra olacak yada olmayacak.yosa iğne bölümünü aşılamalardan ezberledik nerdeyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…