Can'ım cetrotide yumurta baskılayıcı iğne. Ovitrellenin tam tersi etkiye sahip. Yumurtaların erken çatlamasına engel oluyor. Ayrıca onun iğnesi kalın biraz. Ben de çok zor yaptım onu. Çok acıdı. O yüzden kızarmış olabilir.Kizlar birsey soracagim 5 yumurta iyi mi?
Birde cetrodite ne ise yariyor?
Bugun onu vurdum gonal f ile birlikte galiba yanlis yaptim biraz kizardi yaptigim yer
canımİnşallah hayırlısı ile olursun transferini . Bakalım bizlerde nasıl olacak . Transfer aşamasına gelebilecek miyiz bakalım . Her evresi farklı sıkıntılı olacak sanırım .
71.38 çıktıBelli değil daha ilk defa kan verdi az önce bugün transferin 8. Günü idrarda çıktı inşallah kanda da çıkar
71.38 çıktı
Can'ım bana da 3 gün için 187,5 doz bir kutu verdiler 450 lik.Merhaba ben bugün tedaviye basladım. İlkiğne bugun yapıldı. Kendime nasıl yapıcam cok korkuyorum. Birsey sormak istiyorum size. Günlük 187.5 dozda ganol-f verdi doktor 5 gün için 2 kutu verdiler. Yetmicek gibi duruyor. Aynı dozu kullanan oldumu?
TeşekkürlerCan'ım bana da 3 gün için 187,5 doz bir kutu verdiler 450 lik.
Toplayınca 562 falan yapıyor. Yetmez diye düşündüm. Ama bir arkadaş yeteceğini söyledi. 600 e kadar çıkıyormuş fazladan. Gerçekten de öyle. 2 gün vuruldum. Yarın için de yeter gibi görünüyor.
Ben ölüyordum iğne korkusundan ben yapamadım eşim yaptı ama sonunda bitecek iğnelerin bir sonu var sabır inşallah sonu pozitif olurMerhaba ben bugün tedaviye basladım. İlkiğne bugun yapıldı. Kendime nasıl yapıcam cok korkuyorum. Birsey sormak istiyorum size. Günlük 187.5 dozda ganol-f verdi doktor 5 gün için 2 kutu verdiler. Yetmicek gibi duruyor. Aynı dozu kullanan oldumu?
Umarım biter bu iğneler hibor Çanımı olarak çok yakıyor ki ben de astım olduğu ve tetiklediği için coraspirin başlamadılar hibor kullanıyorum hiç bitmeyecek gibi ama bebişler için değer inşallah tutarda sizin bebişlerinizdr hayırlı olsun rabbim hayırlı güzel bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallahBen ölüyordum iğne korkusundan ben yapamadım eşim yaptı ama sonunda bitecek iğnelerin bir sonu var sabır inşallah sonu pozitif olur
Amin inşallah...Benim henüz çok yeni 8. Gündü bugün transferden sonra bakalım inş mutlu sona ulaşırız hayırlısıylaUmarım biter bu iğneler hibor Çanımı olarak çok yakıyor ki ben de astım olduğu ve tetiklediği için coraspirin başlamadılar hibor kullanıyorum hiç bitmeyecek gibi ama bebişler için değer inşallah tutarda sizin bebişlerinizdr hayırlı olsun rabbim hayırlı güzel bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Benimde 9. Gün ama ben daha test yapmadım yarın yapıp yapmama arasında kalıyorum inş rabbim yüzümüzü güldürürAmin inşallah...Benim henüz çok yeni 8. Gündü bugün transferden sonra bakalım inş mutlu sona ulaşırız hayırlısıyla
Ben çok sabırsızım 7. Gün başladım test yapmaya bugün kan testi de yaptırdım cuma bir dahaBenimde 9. Gün ama ben daha test yapmadım yarın yapıp yapmama arasında kalıyorum inş rabbim yüzümüzü güldürür
Ben transfer gününüde sayıyordum meğer aynı imiş günümüz bende 1 Ağustos'ta transfer oldumBen çok sabırsızım 7. Gün başladım test yapmaya bugün kan testi de yaptırdım cuma bir daha
Çok sağol inşallahinşallah cuma günü bebeğinle buluşursun ve hep seninle kalır...
Merhaba ben 7 agustosta transfer yaptirdim sizin gibi hipor ve coraspirin kullaniyorum az yakiyor ama geçiyor sizin sonucunuz belli oldu mu ins güzel sonuçlar aliriz ben umutluyum 5. Gün embriyosu 2 taneUmarım biter bu iğneler hibor Çanımı olarak çok yakıyor ki ben de astım olduğu ve tetiklediği için coraspirin başlamadılar hibor kullanıyorum hiç bitmeyecek gibi ama bebişler için değer inşallah tutarda sizin bebişlerinizdr hayırlı olsun rabbim hayırlı güzel bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Daha test yapmadım günümü bekliyorum ben coraspirin kullanmıyorum bende alerjik astım var tetikliyor diye ondan Dr hiborla devam edelim dedi umarım rabbim güzel haberler nasip eder hepimizeMerhaba ben 7 agustosta transfer yaptirdim sizin gibi hipor ve coraspirin kullaniyorum az yakiyor ama geçiyor sizin sonucunuz belli oldu mu ins güzel sonuçlar aliriz ben umutluyum 5. Gün embriyosu 2 tane
Eskiden evet vardı ama şuan da normalde 35 yaş üstü 2 embriyo 35 yaş altı 1 embriyo diye biliyorum doktorum bana bir güzellik yaptı 2 embriyo transfer etti normalde olmuyor dedi ama tam bende bilmiyorum benim yaş 29Kızlar 3 tane koyulabılıyormu bılgınız varmı
Amin ins sonucunuzu paylasirsaniz sevinirimDaha test yapmadım günümü bekliyorum ben coraspirin kullanmıyorum bende alerjik astım var tetikliyor diye ondan Dr hiborla devam edelim dedi umarım rabbim güzel haberler nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?