Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Benimde agriyor bugün 8. Günüm ara ara agriyor ve geciyor bilmiyorum neden

Benimde bugün bel ağrım çok fazlaydı yattım bol bol birde sıcak tuttum kendimi daha iyiyim şuan bencede ilaç kullanma canım dediğin gibi yeterince ilaç alıyoruz zaten

Benimde bugün bel ağrım çok fazlaydı yattım bol bol birde sıcak tuttum kendimi daha iyiyim şuan bencede ilaç kullanma canım dediğin gibi yeterince ilaç alıyoruz zaten
Kızlar selam benimde kasıklarım acayip agrıyor geçiyor bugün 11. Günüm bence tutunmaya çalışıyor o yüzden

Benimde cuma günü transferim oldu. Dünden beri hafif hafif bel kasık ağrım oluyor. Her seferinde çok korkuyorum

Kızlar teyzemden harika bir şey öğrendim. Ona da zamanının kadın doğum doktorlarından Ali Karaege söylemiş bel Ağrı'sı çektiğinde. Ben yaptım geçti. Beliniz ağrıyınca uzanıp ( ben yerde yaptım ama teyzem yatağa yatıyormuş) yavaşça sağ tarafınıza dönün. Sağınıza yatıp bir müddet dinlenin. Sonra yine yavaşça kalkın. Ağrı kalmıyor

Kızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))
Benim de OPU cuma idi.cumadan beri ağrım var belim ve karnım özellikle,gülünce bile kasılıp kalıyorum kramp giriyor.endişeli değilim ama,çünkü hepsi normal,neticede her iki taraftanda rahimi delip karın boşluğundan yumurtalıklara girdiler,bunun bi bedeli olacaktı elbet :) :) transferin için birşey söylediler mi? Beni yarın arayacaklar bakalım kaç embriyo bizimle yola devam ediyor

Kızlar transfer sonrası yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben iğnelerimi vurulmak için hastaneye yürümek durumundayım. Taksiye binmek için yakın yürümek için uzak sayılabilecek bir yer. Yokuş da var yol üstünde.
Birkaç gündür hastayım zaten. Bugün vücûd ağrılarım hafifledi. Ama bu akşam hastane dönüşü yolda kasıklarım bayağı ağrıdı. Zor gidip geldim açıkçası.
Biliyorum sürekli yatmak oturmak da doğru değil ama bu kadar yoracak kadar da yürümem doğru mu acaba?

Hayırlı olsun cnm. İnş bolca embriyon oluşur. Kaç yumurta topladılar? Ağrılara gelince ben de geçen hafta cuma oldum hala ağrılarım var.

Fazla rampa ise kendini zorlama ben transferden beri sadece 1 defa disari ciktim bugun 8. Günümdü evde kalkip dolaniyorum ama disariyi gözüm kesmiyor teste kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…