- 8 Temmuz 2017
- 218
- 181
- 33
- 31
Benimde agriyor bugün 8. Günüm ara ara agriyor ve geciyor bilmiyorum nedenKızlar öğlenden beri inanılmaz bir bel ağrım varyere uzandım ayaklarımı dizlerime kadar koltuğa koydum, hani zemin düz olursa iyi gelir diye, bana mısın demedi...arveles vermişlerdi ağrı için ama artık o kadar çok ilaç alıyoruz ki içmeye korkuyorum açıkçası...
Benimde bugün bel ağrım çok fazlaydı yattım bol bol birde sıcak tuttum kendimi daha iyiyim şuan bencede ilaç kullanma canım dediğin gibi yeterince ilaç alıyoruz zatenKızlar öğlenden beri inanılmaz bir bel ağrım varyere uzandım ayaklarımı dizlerime kadar koltuğa koydum, hani zemin düz olursa iyi gelir diye, bana mısın demedi...arveles vermişlerdi ağrı için ama artık o kadar çok ilaç alıyoruz ki içmeye korkuyorum açıkçası...
Kızlar selam benimde kasıklarım acayip agrıyor geçiyor bugün 11. Günüm bence tutunmaya çalışıyor o yüzdenBenimde bugün bel ağrım çok fazlaydı yattım bol bol birde sıcak tuttum kendimi daha iyiyim şuan bencede ilaç kullanma canım dediğin gibi yeterince ilaç alıyoruz zaten
Insallah canım hepimizin duası dileği aynıKızlar selam benimde kasıklarım acayip agrıyor geçiyor bugün 11. Günüm bence tutunmaya çalışıyor o yüzden
Herkezde farklıda olabilir Allahım tez vakitte hepimize nasip etsin bu duyguyuK Kayraberra
Emyldrm M mucizem878317
İnşallah tutunuyordur miniklerBenim bir karın ağrım oldu bir de bugün bel ağrısı. Henüz kasık sağlam
Valla aynı şeyi düşünüyorum adet olucam sanıyorum korkuyorum gittim test yaptırdım Allahtan için rahatlafı:)Belirti olmasa niye olmadı diyoruz olsa acaba adet mi olucaz diye düşünüyoruzGerçekten kadın olmak zor yaa
Benim daha 5.günüm test falanda yapamıyorum erken diye. Doktorum 10. Gün istedi ama ben 8. Gün yapıcam ilk kan testini inşallah pozitif olur yaValla aynı şeyi düşünüyorum adet olucam sanıyorum korkuyorum gittim test yaptırdım Allahtan için rahatlafı:)
İnşBenim daha 5.günüm test falanda yapamıyorum erken diye. Doktorum 10. Gün istedi ama ben 8. Gün yapıcam ilk kan testini inşallah pozitif olur ya
bence telasli olmak zor bence cok telas yapiyoruz bende dahil engel olamiyoruz yaniBelirti olmasa niye olmadı diyoruz olsa acaba adet mi olucaz diye düşünüyoruzGerçekten kadın olmak zor yaa
Aynen benim belimin agrisi durdu bu seferde niye bisey hissetmiyorum diyorum :))bence telasli olmak zor bence cok telas yapiyoruz bende dahil engel olamiyoruz yani
Benim de OPU cuma idi.cumadan beri ağrım varKızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))
Hayırlı olsun cnm. İnş bolca embriyon oluşur. Kaç yumurta topladılar? Ağrılara gelince ben de geçen hafta cuma oldum hala ağrılarım var.Benim de OPU cuma idi.cumadan beri ağrım varbelim ve karnım özellikle,gülünce bile kasılıp kalıyorum kramp giriyor.endişeli değilim ama,çünkü hepsi normal,neticede her iki taraftanda rahimi delip karın boşluğundan yumurtalıklara girdiler,bunun bi bedeli olacaktı elbet :) :) transferin için birşey söylediler mi? Beni yarın arayacaklar bakalım kaç embriyo bizimle yola devam ediyor
Fazla rampa ise kendini zorlama ben transferden beri sadece 1 defa disari ciktim bugun 8. Günümdü evde kalkip dolaniyorum ama disariyi gözüm kesmiyor teste kadarKızlar transfer sonrası yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben iğnelerimi vurulmak için hastaneye yürümek durumundayım. Taksiye binmek için yakın yürümek için uzak sayılabilecek bir yer. Yokuş da var yol üstünde.
Birkaç gündür hastayım zaten. Bugün vücûd ağrılarım hafifledi. Ama bu akşam hastane dönüşü yolda kasıklarım bayağı ağrıdı. Zor gidip geldim açıkçası.
Biliyorum sürekli yatmak oturmak da doğru değil ama bu kadar yoracak kadar da yürümem doğru mu acaba?
Fazla rampa ise kendini zorlama ben transferden beri sadece 1 defa disari ciktim bugun 8. Günümdü evde kalkip dolaniyorum ama disariyi gözüm kesmiyor teste kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?