inşallah canım kader ortaklığımız olur umarım hepimizin bebişleriben ilk çocuğumu burada bir forumda başlattım ve bitirdim orada kurulan arkadaşlıklarım hala whatsapp üzerinden devam ediyor ne güzel değilmi. Belki buradada aynı ortam oluşur
canım insan havadan sudan yolculukdan yada psikolojik olarak etkilenip lekelenme yada gecikme yaşayabilir. bence bi kaç gün bekle buna karar vermek için erkenkızlar benim bugün adet olmam lazım dı 2 saat önce 3 4 damla pembe kan geldi hasta oldum diye ped koydum ped tertemiz duruyo hiç akıntım yok ağrımda yok ne demek bu şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım direk adet olurdum düzenli?
aynen canım doğru diyorsun ilk defa böyle bişey oldu şaşırdım Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah doğru zamanda hayırlı evlat sahibi yapsıncanım insan havadan sudan yolculukdan yada psikolojik olarak etkilenip lekelenme yada gecikme yaşayabilir. bence bi kaç gün bekle buna karar vermek için erken
kızlar benim bugün adet olmam lazım dı 2 saat önce 3 4 damla pembe kan geldi hasta oldum diye ped koydum ped tertemiz duruyo hiç akıntım yok ağrımda yok ne demek bu şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım direk adet olurdum düzenli?
Canım geçen ay benimde bi kaç damla gelmişti sonra kesildi doktoruma sordum gebelik testi yap dedi yaptım herzamanki gibi tek çizgi ;( sonra ertesi gün adet oldum sanırım psikolojik her ay gebelik beklediğimiz için böle şeyler oluyo tek çizgiyi görünce hamile değilim diyosun adet oluyosun ;( bendeki durum böyle. Bugun benimde adet günüm henüz tık yok bu akşam olmassam yarın bi test yaparım tek çizgiyi görünce adet olurum her ay böyleyim ;/
Bende senin gibiyim canım hatta geçen ay 9 gün gecijtim ve test yaptım negatifti ve 1 saat geçmeden regl oldum
Rabbim hepimize yardım etsin beklemek ve bilinmezlik çok zor;/ Hepimiz en hayırlı zamanda en hayırlı evlatlara sahip olalım inşaalah
İnşallah canım inşaallah..
inşallah canım hayırlısıinşallah canım kader ortaklığımız olur umarım hepimizin bebişleri
yine ben kendimden örnek vereyim ben ilk çocuğumda üstüne görme olmuştum.ped koydum 2 gün devam etti az az sonra bişey olmadı hamile olduğumu öğrendim.ayrıca benimki idrardada çıkmadı kanda çıktı:)kızlar benim bugün adet olmam lazım dı 2 saat önce 3 4 damla pembe kan geldi hasta oldum diye ped koydum ped tertemiz duruyo hiç akıntım yok ağrımda yok ne demek bu şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım direk adet olurdum düzenli?
ay bende 5temmuzda olmuştum 5 ağustosu bekliyorum:) aynı durumdayız dün bişiler oldu bakalım:)merhaba kızlar...benimde regl olmam gereken tarih 5 agustos...dün akşam bişeyler oldu bakalım Allah ne gösterecek.Benim olursa ikinci çocuğum olacak Allah isteyen herkese hayırlıysa nasip etsin.
İlişkiden ne kadar sonra belli oluyordu bebiş.bilen varmı
Merhaba, ne oldu adet oldun mu yoksa mutlu haberi aldın mı :)
inşallah canım hayırlısı
yine ben kendimden örnek vereyim ben ilk çocuğumda üstüne görme olmuştum.ped koydum 2 gün devam etti az az sonra bişey olmadı hamile olduğumu öğrendim.ayrıca benimki idrardada çıkmadı kanda çıktı:)
Bekleyelim bakalim canim neler olacak bu topictennkac kis8 agustos ta hamis olacak:)
Ayyyy inşallah öyledirr ya çok garip bu ay ilk denememiz daha hiç böyle birşey yaşamamıştım 4 saattir flan ped kirlenmedi hiç oofff
O ne tatlim bilmiyorum benkızlar ofis histeroskopi yaptran varmı bılgı verrmısınız.. korku basladı bnde yıne hsg deki gıbı
Iliski yasadinmi bu ay benim d7n aksam oldu en az 10 gun beklemek lazimSelam kızlar bende yeni katıldım araniza. Bizde uç yıllık evliyiz. Son iki aydır istiyoruz. Geçen ay tam yumurtlama günü denk gelmişti ilişkimiz. Sonra regle kadar kasikk ağrıları falan oldu. Reglim bir gun gecikti sonra çok yoğun ve ağrılı kanamam oldu uc gun sürdü. İnsan gerçekten herşeyde bir belirti alıyormuş. Bu ay ovulasyon testi aldım. Bakalım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Dualarim sizinle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?