Gercektende insanin psikolojisini cok etkiliyor surekli aklinda bebek hayaliyle dolasiyo insan.. Zaten bu aydan sonra oyle bir beklentim olmaz hevesim geciyor gibi bakalim :) bu ay yumurtladimmi yumurtlamadimmi diyede dusunmedim zaten allah nasip eder insallah hepimize en kisa zamanda..Sana ilk tavsiyem bebek istediğini kimseyw söyleme eşine bilee..
Ayrıca ilk ay için de hemen strese girme.ben de 14 ay önce heyecanla ilk ay olur umuduyla bşlamıştım ama maalesef olmadı.
Bu arada 12 haftalık bir düşük yaptım.psikolojik süreç fakan çok yıpratıcıydı ama maalesef hayat devam ediyor.kürtajdan sonra 5 aydır da istiyoruz bakalım.rabbim hayırlıaıyla nasip etsin.
Hakkinda hayirlisi olsun canim umarim adet olmazsin pozitifi gorursun o halde gorumcene kapak olsun hastaneye gidisin :)halen adet olmadim hatta kupkuruyum gorumcem hastanede calisiyir simdi emin olmadan gidip test yaptirsam negatif ciksa gorumcemin diline duserim diyede korkuyorum birkac gun daha bekleyip idrar testi yapayim diyirum pozitif cikarsa bende kanda baktiririm
benimde var canım çevremde benden bir hafta sonra düğünleri olmuştu eşimin amcasının oğlu karısı hamile istemiyordum istemeyerek oldu diyor
benimde inanasım gelmiyor ama sonra diyorum Allah verdikten sonra olur neden olmasın bizimde olsa keşke korunmadığımız halde olmuyor[/QUOT
valla benim alt komsum var 4,ye hamıle sımdı cocukların arasıda cok az 1 yas falan var hep aralarında kadın 5 yıllık evlı her lohusalıktan sonra hamıle kalmısbıde diyorki korunuyoz sanırım kocasıyla yan yana oturunca bıle kapıyo evlendiğimden beri hiç korunmadık tık yok bızde dedım heralde ben beceremıyom bu işi
google soralım kazayla nasıl hamile kalınır diye herşeyi biliyor sonuçta vardır bununla ilgili de bir fikriGeçen sene benimle aynı hafta evlenen 3-4 çift var 'kazayla ve korunarak' hamile kalan
Bizde kazayla hamile kalsak ya
şüpheli ilişkiden bir hafta on gün sonra kanda çıkıyor sanırımmerhaba kızlar...benimde regl olmam gereken tarih 5 agustos...dün akşam bişeyler oldu bakalım Allah ne gösterecek.Benim olursa ikinci çocuğum olacak Allah isteyen herkese hayırlıysa nasip etsin.
İlişkiden ne kadar sonra belli oluyordu bebiş.bilen varmı
inşallah şekerimBugün adet olmam gerekirdi henüz olmadım inşallah hamileyimdir
İnşallh ya sanki olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var devamlı kontrol eder oldum gelmişmi diyeinşallah şekerim
bu dönem böyle geçiyor düşünmek sürekli bir belirti gelmesini bekleme ben bunları stresten ziyade tatlı heyecanlar olarak görüyorum:)İnşallh ya sanki olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var devamlı kontrol eder oldum gelmişmi diye
benim de ilk çocuğum olacak inşallah çok nazlı çıktı bir senedir yollarını bekletiyor henüz gelmedi :) çarşamba günü kontrolüm var yum yumlarım büyümüştür inşallahbu dönem böyle geçiyor düşünmek sürekli bir belirti gelmesini bekleme ben bunları stresten ziyade tatlı heyecanlar olarak görüyorum:)
merak etme eminim herşey yolundadır ilk çocuğum bir kaç denemeden sonra oldu:)benim de ilk çocuğum olacak inşallah çok nazlı çıktı bir senedir yollarını bekletiyor henüz gelmedi :) çarşamba günü kontrolüm var yum yumlarım büyümüştür inşallah
inşallah canım napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsalmışmerak etme eminim herşey yolundadır ilk çocuğum bir kaç denemeden sonra oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?