Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Gercektende insanin psikolojisini cok etkiliyor surekli aklinda bebek hayaliyle dolasiyo insan.. Zaten bu aydan sonra oyle bir beklentim olmaz hevesim geciyor gibi bakalim :) bu ay yumurtladimmi yumurtlamadimmi diyede dusunmedim zaten allah nasip eder insallah hepimize en kisa zamanda..

Hakkinda hayirlisi olsun canim umarim adet olmazsin pozitifi gorursun o halde gorumcene kapak olsun hastaneye gidisin :)

üzerine ceket atsam hamile kalıyor diye bir tabir varya onun gibi demekki :) ben anlamıyorum onlarda hormon falan yok mu hiç mi düşmüyo ya da yükselmiyor bu hormonlar

Geçen sene benimle aynı hafta evlenen 3-4 çift var 'kazayla ve korunarak' hamile kalan
Bizde kazayla hamile kalsak ya
google soralım kazayla nasıl hamile kalınır diye herşeyi biliyor sonuçta vardır bununla ilgili de bir fikri

merhaba kızlar...benimde regl olmam gereken tarih 5 agustos...dün akşam bişeyler oldu bakalım Allah ne gösterecek.Benim olursa ikinci çocuğum olacak Allah isteyen herkese hayırlıysa nasip etsin.

İlişkiden ne kadar sonra belli oluyordu bebiş.bilen varmı

şüpheli ilişkiden bir hafta on gün sonra kanda çıkıyor sanırım

10 gün yakınmış valla ikinci hamilelik olacak ama sanki hiçbirşey yaşamamış gibiyim:)

ben ilk çocuğumu burada bir forumda başlattım ve bitirdim orada kurulan arkadaşlıklarım hala whatsapp üzerinden devam ediyor ne güzel değilmi. Belki buradada aynı ortam oluşur

İnşallh ya sanki olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var devamlı kontrol eder oldum gelmişmi diye
bu dönem böyle geçiyor düşünmek sürekli bir belirti gelmesini bekleme ben bunları stresten ziyade tatlı heyecanlar olarak görüyorum:)

bu dönem böyle geçiyor düşünmek sürekli bir belirti gelmesini bekleme ben bunları stresten ziyade tatlı heyecanlar olarak görüyorum:)
benim de ilk çocuğum olacak inşallah çok nazlı çıktı bir senedir yollarını bekletiyor henüz gelmedi :) çarşamba günü kontrolüm var yum yumlarım büyümüştür inşallah

benim de ilk çocuğum olacak inşallah çok nazlı çıktı bir senedir yollarını bekletiyor henüz gelmedi :) çarşamba günü kontrolüm var yum yumlarım büyümüştür inşallah
merak etme eminim herşey yolundadır ilk çocuğum bir kaç denemeden sonra oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…