Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

aynen canım ben ilk evlendiğim ay dedim kesin hamileyim sağda solda belirtilere bakıyorum ve o belirtileri aynen yaşıyodum ama gel gelelim ki bir sene oldu hala hamile kalamadım :)

aynen mesela belırtılerı arastırıyorum neler olur dıye onlara bakıyorum sureklı mesela bu ayda goguslere taktım sureklı onları yokluyorum kararma varmı falan dıye Allah hepimize nasip eder insallah

Sana ilk tavsiyem bebek istediğini kimseyw söyleme eşine bilee..
Ayrıca ilk ay için de hemen strese girme.ben de 14 ay önce heyecanla ilk ay olur umuduyla bşlamıştım ama maalesef olmadı.
Bu arada 12 haftalık bir düşük yaptım.psikolojik süreç fakan çok yıpratıcıydı ama maalesef hayat devam ediyor.kürtajdan sonra 5 aydır da istiyoruz bakalım.rabbim hayırlıaıyla nasip etsin.

Yumurtlama gününü bilmeyen halan ne ile korundu merak ettim :)
Bence o korunduğunu sanıyordu.spiral kayması hariç kazaya inanmayan biri olarak hadi 1 kaza 2 kaza 3 kaza 4 kaza......hepsi mi kaza :)
Menepoza girmediyse halan tekrardan kazaya kurban gidebilir dikkat etsin :)
Ben nırak kazayı 14 aydıe yapmadığım şey kalmadı.arada 12 haftalık düşüğüm var ama hayırlısı olsun bakalım.bebeklerimize en kısa aürece kavuşmak umuduyla.

Ya bu korunduğu halde hamile kalanlara ve ilk denemesinde hamile kalanlara hayranım özellikle korunarak hamile kalanlara biz nerede yanlış yapıyoruz acaba

bir de korunarak mı denesem acaba belki olur bir senedir korunmuyorum olmadı

Ya bu korunduğu halde hamile kalanlara ve ilk denemesinde hamile kalanlara hayranım özellikle korunarak hamile kalanlara biz nerede yanlış yapıyoruz acaba

Bilmiyorum ki arkadaşım nerde yanlış yapıyoruz benim çevremde de var korunarak ve kazayla hamile kalanlar .. bizse yıllarca uğraşıyoruz

Arkadaşlar lütfen yardim edin benim sorunum çok daha farkli telefondan bi uygulama kullaniyorum o kafami karistirdi. Hamile kalmak istiyorum ve 2 günde bir ilişkiye özen gösteri yorum bu ay yalniz tarihlerde sorunum oluyor genellikle 12 sen sonra ilişki oluyor ben gün tarihini mi baz alçam yoksa ilk saatler oldugu için önceki gun tarihimi ?

Selam cnmlar 18 aylik evliyim 15 aydir cocuk istiyoruz bende agustosa hamile girmek istiyorum 17 18inci gune kadr bir gun yapio bir gun ara verdiksonrada oldu ama araligi deisti. Dun adet gunumdu 25 gunde bir adet oluyorum olmadim 28inci gunu bekliyorum 27 temmuzu olmaz isem 30 temmuzda test yapicam hayirlisi insallah
Belirtiler kasikta batma
Alt karinda agri
Arada goguslerim agriyo bi ara goguslerim aciyodu
Bugun agzimda deisik bir tad ve mide bulantisi var dun alt karnima agri giriodu tadli bi agri adet agrisi gibi deildi hayirlisi diyorum

Yumurtlama gunu nu iki gun once iki gjn sonrayida bos gecmemen gerk bence bnm bildigim bu mesela 17si yumurtlama tarihinse 14unude 20sinide bos gecme bir gun yal bi gun yapma bi duzene otuttur

Bilmiyorum ki arkadaşım nerde yanlış yapıyoruz benim çevremde de var korunarak ve kazayla hamile kalanlar .. bizse yıllarca uğraşıyoruz
benimde var canım çevremde benden bir hafta sonra düğünleri olmuştu eşimin amcasının oğlu karısı hamile istemiyordum istemeyerek oldu diyor

belirtilere çok fazla takılma canım insan kendini dinledikçe belirti arıyor ama düzenli adet görüyorsan hamile olabilirsin bi test yap istersen

arkadaslar tabıkıde bende agustosta hamıle olmak ısyenlerdenım..
ovulasyon kıtı kullanmak ıstıyorumm ama hıc bılgım yok yardımcı olur musunuz...
hangı marka alayım ve nasıl yapılıypor...

halen adet olmadim hatta kupkuruyum gorumcem hastanede calisiyir simdi emin olmadan gidip test yaptirsam negatif ciksa gorumcemin diline duserim diyede korkuyorum birkac gun daha bekleyip idrar testi yapayim diyirum pozitif cikarsa bende kanda baktiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…