Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

="ceylin2011, post: 47396101, member: 251244"]Iliski yasadinmi bu ay benim d7n aksam oldu en az 10 gun beklemek lazim[/QUOTE]
Valla çalışmalara yumurtlama zamanı baslicaz inşallah bir hafta kadar sonra.

Sanırım bu ay umudumu yitirmiş bulunmaktayım. Tuhaf bi şekilde olsa da resmen adet oldum.Ağustosun 24 ünde bir dahaki adet tarihim umarım o zaman mutlu haberi alırız

Bende varım kızlar Ağustos ayında hamiş olmak isteyen bat 13 Ağustos hayırlısı olsun hepimiz için. .bir oğlum var 3 yaşında kardeş istiyoruz Allah izin verirse ☺

Slm kızlar benim adetim 7 gün gecikti.28 günde oluyordum.ilk defa böyle oldu.dün idrar testi yaptım negatif.sabahları hadif kasık ağrım oluyor.bunun dışında bi belirti yok.bu arada bir aşıla ve tüp bebek denememiz oldu.ama hüsran.

Bende varım.bat 5 agustos.bes ay önce kürtaj olmuştum sekiz haftalıkken hala her ay bir umut bekliyoruz tekrar o eşsiz duyguyu yaşamayı.

Bizimde birincisi olsa keske insallah kardese kafa Yormaya daha cok var :) bizim icinde dua edin kizlar en azindan bir tanede olsa ilkine kavusalim bir an once
inancını kaybetme ben olsun diye sabah 6 da erkeklerin spermlerinin daha güçlü ve uyanık olduğunu okumuştum o saatte bile ilişki yaşamıştım.illa olur Aallhın izniyle

ben yarın kontrole gidiyorum bakalım ne söyliycek doktor çok stresliyim korkuyorum

Demek ki daha zamanı var. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.
Ofis yapılacakmış derken sorunu anlamadım...
Bende bir gün geçtim . Yarın sabah İdrar testi yapmayı düşünüyorum.

Demek ki daha zamanı var. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.
Ofis yapılacakmış derken sorunu anlamadım...
Bende bir gün geçtim . Yarın sabah İdrar testi yapmayı düşünüyorum.
idrarda çıkmazsa üzülme ben ilk çocuğumda 4 kere idrar testi yaptım çıkmadı.sonra regl oldum sandım 2 gün lkekelenme oldu.en son işten eve dönerken birden okadar çok çikolota istedimki bir seferde kocaman büyük 3 çikolotayı bitirdim.ertesi gün kan testi yaptırdım öyle çıktı

stres bize yaramaz sakin olmamız gerek her anın tadını çıkaralım.Olmazsada zamanı değilmiş diye düşünüp rahatlayalım
aslında ilaç kısmına gelene kadar rahattım artık alıştırmıştım kendimi stres yapmıyordum ama şimdi ya ilaç işe yaramazsa diye stres olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…