Benimkide 3.5 yasinda 2012 kasim:)Bende varım kızlar Ağustos ayında hamiş olmak isteyenbat 13 Ağustos hayırlısı olsun hepimiz için. .bir oğlum var 3 yaşında kardeş istiyoruz Allah izin verirse ☺
Valla çalışmalara yumurtlama zamanı baslicaz inşallah bir hafta kadar sonra.[/QUOTE]="ceylin2011, post: 47396101, member: 251244"]Iliski yasadinmi bu ay benim d7n aksam oldu en az 10 gun beklemek lazim
Sanırım bu ay umudumu yitirmiş bulunmaktayım. Tuhaf bi şekilde olsa da resmen adet oldum.Ağustosun 24 ünde bir dahaki adet tarihim umarım o zaman mutlu haberi alırız
Ne güzel cnm hayırlısıyla kardeşleri de olur inşallahBenimkide 3.5 yasinda 2012 kasim:)
Seninde insaallah canimNe güzel cnm hayırlısıyla kardeşleri de olur inşallah
Bizimde birincisi olsa keske insallah kardese kafa Yormaya daha cok var :) bizim icinde dua edin kizlar en azindan bir tanede olsa ilkine kavusalim bir an onceSeninde insaallah canim
inancını kaybetme ben olsun diye sabah 6 da erkeklerin spermlerinin daha güçlü ve uyanık olduğunu okumuştum o saatte bile ilişki yaşamıştım.illa olur Aallhın izniyleBizimde birincisi olsa keske insallah kardese kafa Yormaya daha cok var :) bizim icinde dua edin kizlar en azindan bir tanede olsa ilkine kavusalim bir an once
inşallah yasarsın cnmBende varım.bat 5 agustos.bes ay önce kürtaj olmuştum sekiz haftalıkken hala her ay bir umut bekliyoruz tekrar o eşsiz duyguyu yaşamayı.
sizindemı bos gebelıkti.Bende varım.bat 5 agustos.bes ay önce kürtaj olmuştum sekiz haftalıkken hala her ay bir umut bekliyoruz tekrar o eşsiz duyguyu yaşamayı.
Demek ki daha zamanı var. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.adet oldum malesef 2 un gecktı ılk defa bnde anlamadım heveslenmstım ama hayrlısı bakalm.. bugun kontrole gttm 2. asılama ıcın adet bıtımıne ofıs yaplcakms bılgnz varmı acaba rahım ıcıne kamerayla bakılıyomus onn stresı basladı smdıde
stres bize yaramaz sakin olmamız gerek her anın tadını çıkaralım.Olmazsada zamanı değilmiş diye düşünüp rahatlayalımben yarın kontrole gidiyorum bakalım ne söyliycek doktor çok stresliyim korkuyorum
idrarda çıkmazsa üzülme ben ilk çocuğumda 4 kere idrar testi yaptım çıkmadı.sonra regl oldum sandım 2 gün lkekelenme oldu.en son işten eve dönerken birden okadar çok çikolota istedimki bir seferde kocaman büyük 3 çikolotayı bitirdim.ertesi gün kan testi yaptırdım öyle çıktıDemek ki daha zamanı var. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.
Ofis yapılacakmış derken sorunu anlamadım...
Bende bir gün geçtim . Yarın sabah İdrar testi yapmayı düşünüyorum.
aslında ilaç kısmına gelene kadar rahattım artık alıştırmıştım kendimi stres yapmıyordum ama şimdi ya ilaç işe yaramazsa diye stres olmaya başladımstres bize yaramaz sakin olmamız gerek her anın tadını çıkaralım.Olmazsada zamanı değilmiş diye düşünüp rahatlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?