- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
hayatımızda biz parçayı görürürz bütünü göremeyiz bize şer gelen olaylarda mutlaka beklememiz gereken bir sebep olabilir.aslında ilaç kısmına gelene kadar rahattım artık alıştırmıştım kendimi stres yapmıyordum ama şimdi ya ilaç işe yaramazsa diye stres olmaya başladım
Bi umut bekliyorum kafama takmamaya calisiyorum.. Bat seninle ayni gün benimde yada 4 agustos bakalim bu arada bu gun goguslerim iyice sismis tas gibi agri sizi yok her ayin tam aksine ki tutarak merdiven inerdim bu zamanlr bir belirti olabilirmi? :))hayatımızda biz parçayı görürürz bütünü göremeyiz bize şer gelen olaylarda mutlaka beklememiz gereken bir sebep olabilir.
senin stresini çok iyi anlıyorum her ay beklemek ümit etmek zor.Ama Allaha tevekkül et .ve hep olumlu düşün.
inşallah ya ... Daha uzun tedaviler yaşamadan hamile kalırım yoksa psikolojim kaldıramaz.idrarda çıkmazsa üzülme ben ilk çocuğumda 4 kere idrar testi yaptım çıkmadı.sonra regl oldum sandım 2 gün lkekelenme oldu.en son işten eve dönerken birden okadar çok çikolota istedimki bir seferde kocaman büyük 3 çikolotayı bitirdim.ertesi gün kan testi yaptırdım öyle çıktı
çok haklısın canım beklediğimize değen şeyler olur inşallah ben hep ikiz çocuğum olsun istemişimdir belkide Rabbim bana ikiz çocuk nasip edecek nerden bilebilirizkihayatımızda biz parçayı görürürz bütünü göremeyiz bize şer gelen olaylarda mutlaka beklememiz gereken bir sebep olabilir.
senin stresini çok iyi anlıyorum her ay beklemek ümit etmek zor.Ama Allaha tevekkül et .ve hep olumlu düşün.
şu anda hiçbir belirti belirti değildir canım çünkü daha önce farketmediğimiz herşey şimdi bize belirti olarak döner öyle sanırız..onun için belirti aramayalımBi umut bekliyorum kafama takmamaya calisiyorum.. Bat seninle ayni gün benimde yada 4 agustos bakalim bu arada bu gun goguslerim iyice sismis tas gibi agri sizi yok her ayin tam aksine ki tutarak merdiven inerdim bu zamanlr bir belirti olabilirmi? :))
Merakla bekliyorum zaten insallah kirmizi kart yemeyiz.. Gecen ay butun belirtileri yasadim iltahap cikti bu ayda hicbir belirti yok :) rabbim nasip eder insallah yoksa baska zamana artik icimde güzel hisler var ama hüsranda olabilir 10 gün sonra o yuzden heveslenmiyorum.. Hayirlisi olsun hakkimizdaşu anda hiçbir belirti belirti değildir canım çünkü daha önce farketmediğimiz herşey şimdi bize belirti olarak döner öyle sanırız..onun için belirti aramayalımen az 10 gün birlikte boyle yazışarak bekleyeceğiz anlaştıkmı
annelik ve hamilelik tamamen psikolojik ve ruh sağlığıyla ilgili bir oluşumdur.Sevgi pıtırcığı ve kanatları çok geniş bir kelebek olmalısınız sen şimdiden psikolojim kaldırmaz dersen hamileliği nasıl geçireceksin uykusuz geceleri nasıl kaldırcaksın.Kızlar yılmak yok güçlü olmak var,tekrar denemek varinşallah ya ... Daha uzun tedaviler yaşamadan hamile kalırım yoksa psikolojim kaldıramaz.
evet normal yaşantıya devam ümidimizi kaybetmeden.Kırmızı kart yersek önümüzdeki maçlara bakarızMerakla bekliyorum zaten insallah kirmizi kart yemeyiz.. Gecen ay butun belirtileri yasadim iltahap cikti bu ayda hicbir belirti yok :) rabbim nasip eder insallah yoksa baska zamana artik icimde güzel hisler var ama hüsranda olabilir 10 gün sonra o yuzden heveslenmiyorum.. Hayirlisi olsun hakkimizda
Ben cok beklesemde biliyorumki allah insallah nasip ederde olursa cocugum anasina cekicek o simdiden belli, bende cok nazliyim annem hamileligini bile cok gec farketmis allah razi olsun ki doktor almamis beni Sabirla geciricez insallah su 10 günü anlastikevet normal yaşantıya devam ümidimizi kaybetmeden.Kırmızı kart yersek önümüzdeki maçlara bakarız
Aminnn cok aminnn vallahi turk kahvesi ayda yilda bir icerdim simdi sabah aksam netten fal baktiriyorum nedense hep dilegin olacak, istedigin olacak, yakinda bebek haberi alacaksin diye seyler cikiyo onceden hic cikmazdi allahin isi galiba aminnn diyelimyaşadığımız belirtileri geçirdiğimiz süreçleri burdan yazalım birbirimize destek olalım arkadşlar ağustos ayında hepimiz hamiş olalım inşallah
dimi ya işye böyle devam devam bakış açımızı değiştiriyoruz mutlu oluyoruzçok haklısın canım beklediğimize değen şeyler olur inşallah ben hep ikiz çocuğum olsun istemişimdir belkide Rabbim bana ikiz çocuk nasip edecek nerden bilebilirizki
bizim için hayırlıysa inşaallah önümüzdeki ay bulantılarımız konuşuruzyaşadığımız belirtileri geçirdiğimiz süreçleri burdan yazalım birbirimize destek olalım arkadşlar ağustos ayında hepimiz hamiş olalım inşallah
ayy ne güzel valla fala inanma falsızda kalma demişler inşallah inşallah inşallah olurAminnn cok aminnn vallahi turk kahvesi ayda yilda bir icerdim simdi sabah aksam netten fal baktiriyorum nedense hep dilegin olacak, istedigin olacak, yakinda bebek haberi alacaksin diye seyler cikiyo onceden hic cikmazdi allahin isi galiba aminnn diyelim
amiiiiin inşallah.. bu bulantılar ne zaman geçecek keseyi gördünüz mü bebek kalp atışlarını duydunuz mu bebeği gördünüz mü bu bölümlere geçelim artık hayırlısıylabizim için hayırlıysa inşaallah önümüzdeki ay bulantılarımız konuşuruz
ahhh inşallahhamiiiiin inşallah.. bu bulantılar ne zaman geçecek keseyi gördünüz mü bebek kalp atışlarını duydunuz mu bebeği gördünüz mü bu bölümlere geçelim artık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?