Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canim aynisini bende yasadim otanimiz bile aynii bendeki tuhaflik idrar testimde silik cikmistiii ikinci cizgii neyse nasip degilmis bende cok umutlanmistm seni anliyorum

Benim ilk defa böyle gecikti.test yptim evde negatif cikti ama hic adet belirtim yoktu dedim aklim rahat etsin kan testi yptiriyim bari dedim sonuç hüsran..yani olmadıkça daha cok stres yapiyoruz sanirim.

Kızlar bende çok istedim Nisan 2016 da hamile kaldım 14 haftalik ken kalbi durdu 20gun önce kurtaj oldum doktorum bir adet görmen gerekli dedi ama bu ay hiç korunmasiz ilişki yaptık sizce hamile kalma ihtimalim varmı??

ne bicim test bu yaaa niye negatifff

Eklentiler

• 14709305097531528766777.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 46
Test bozuk gibi sanki ben emin olmak için 2 kere yapmıştım 2 side silik ikinci cizgi belliydi ilk gebeliğim de ne yazıkki benden daha çok sevdi Rabbim onu

limon testi yaptim limona gore pozitif ama testler bi garip aynen yarina kaldi offff dunyanin parasi gidiyo her adet donemine yakin

ama herseye ragmen de cok istiyoruz dimi

Aynen öyle her şeyi göze alabiliyoruz yeterki canımızdan bi parçamız olsun allah kimseyi yerindirmesin bu evlat varya insana veli bir nimeet

İnşallah gec dollenmedir ama ilk firsatta tekrar test yapacam insallah adet olmam

Kizlar gittim doktora idrar aldi yine iltahap hala var dedi ve tek bir ilac verdi onu icicem gecmesse yine ararsin dedi. Idrari bide labaratuara yollamis iki cesit bakteri var eger esinden geliyosa tehlikeli hemen ikinizide tedavi etmemiz gerekir yoksa tuplerini tikar hic cocugun olmaz ama rahim yumurtaliklar temiz gorunuyor kotu birsey oldugunu sanmiyorum sadece idrar yolu enfeksiyonudur dedi ( abartiyorlar tedbir olsun diye bakiyo) insani korkutuyolar ya uyuz oluyorum! Onun disinda yumurtaliklarim normal boyda rahim temiz vajinalultrasonla kontrol etti bitanecikte yumurta gördü orda 14 mm su an dedi :) umarim testlerde iyi cikar bende bi rahat nefes alirim. Bide gecen ay ve bu ayki adet duzenimi anlatinca gecen ayki icin bisey olusnus ve adetle gitmis olabilir dedi cok uzerinde durnuyorum tabiki o bi varsayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…