Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Gittin mi cnm ne dediler.
Kizlar gittim doktora idrar aldi yine iltahap hala var dedi ve tek bir ilac verdi onu icicem gecmesse yine ararsin dedi. Idrari bide labaratuara yollamis iki cesit bakteri var eger esinden geliyosa tehlikeli hemen ikinizide tedavi etmemiz gerekir yoksa tuplerini tikar hic cocugun olmaz ama rahim yumurtaliklar temiz gorunuyor kotu birsey oldugunu sanmiyorum sadece idrar yolu enfeksiyonudur dedi ( abartiyorlar tedbir olsun diye bakiyo) insani korkutuyolar ya uyuz oluyorum! Onun disinda yumurtaliklarim normal boyda rahim temiz vajinalultrasonla kontrol etti bitanecikte yumurta gördü orda 14 mm su an dedi :) umarim testlerde iyi cikar bende bi rahat nefes alirim. Bide gecen ay ve bu ayki adet duzenimi anlatinca gecen ayki icin bisey olusnus ve adetle gitmis olabilir dedi cok uzerinde durnuyorum tabiki o bi varsayim

ole oluyo bendede gecen ay ole olmustu adetle gitti. kac yillik evlisin cnm banada evliligimin ilk 2.ci haftasinda giittim alttan bakti yumurtalik ta rahimde iyi dedi ama insan korkuyo ya

istanbul anadolu yakasinda bildiginiz iyi kadin doktoru varmi ben biliyorumda esim kadin doktor istiyo malesef

Biz geçen ay adet bitiminden sonra düzenli olarak çalıştık gün aşırı denedik ve başarılı olduk İlişkiden sonra belimin altına bir yastık koyup 15-20 dk kalkmadım.yumurtlama Zaman'larını vücut ısısı ve akıntı takibi yaparak da takip edebilirsin
i

ole oluyo bendede gecen ay ole olmustu adetle gitti. kac yillik evlisin cnm banada evliligimin ilk 2.ci haftasinda giittim alttan bakti yumurtalik ta rahimde iyi dedi ama insan korkuyo ya
Bi sene olucak eylulde evleneli canim ben ilk kez gittim hani o iltahap olmasa ilk randevum 14 eyluldeydi zaten merak ediyordum iyide oldu bitane yumurta gorduk bana cevirdi ekrani bak burda 14 mm olmus dedi insan cocugu olmus kadar seviniyo ilk kez gordum :) gecen ay benim adetim gelmedi gibi bisey oldu yani diger aylara gore oda oyle tahmin yuruttu, bildigi bisey vardir. Ben acaip utandim ya hemsirede manyak aletleri tek tek gosteriyo diyo bak ortancasi var buyugu var korkma sane en minigini kullanicaz falan dedim ne korkcam utaniyorum alttan bakilma sebebi ustten bakilan ultrasonda yumurtaliklar gorunmuyo en iyise oyle bakilmasi sanirim. Herseyin hayirlisi olsun en azindan belkide sorunum yok en azindan cocugum oluyomus diye dusunuyorum allah beterinden sakinsin hepimizi insallah

Birde oyle deneyelim bakalim ben direk baslamsdim bu ay bosverdim biraz aslinda rahatsizligim bi gecsin diye yumurta 14 mm bi hafta icinde olgunlasir dedi pek bseyde anlamiyorum ondan ama neyse denk gelirse gelir gelmezse sorun degil :) tebrik ederim bu arada senide canim

insallah tutunur. bizim uc ay oldu korkuyorum ama ben icimde hep korku sanki cocuk olmayacak gibi ne bilim varya aglamak istiyorum.

insallah tutunur. bizim uc ay oldu korkuyorum ama ben icimde hep korku sanki cocuk olmayacak gibi ne bilim varya aglamak istiyorum.
Canim uzulme ya inan bende cocuk delisiyim ve evlenmeden once bile arada aklima gelirdi ya cocugum olmazsa diYe cok uzulurdum karar verdigimden beridir hep pozitif dusunuyorum niye olmasinki allah verdikten sonra kimlerin olmuyo, arkadasin teyzesine kisir demislerdi cocugu olmuyodu tam 10 sene butun doktorlar olmaz demis kadin kendiliginden hamile kaldi rabbimin mucizesi isteyen herkese versin insallah bizde iki ay denedik artik onumuzdeki zamana bakicaz hepimize en kisa zamanda nasip olsun insallah o duygulari tatmak. Uzme sen kendini takma kafanada olur cocugun. Benim tek bildigim duzenli adet oldugumdu cocugum olurmu olmazmi bilmiyodum halada kesin degil yumurtluyorum bu gun onuda gordum kendi doktoruma gidince yine test kontrol yapilir tabiki.

bende bu ay sogan kuru yapcam insallah yada ballikur artik olsun

sol kasigimda agri basladi akintimda varr cumartesi olsamasam ki olmam insallahh

Kızlarr yardıma ıhtıyacım varr adetım bu ay tam 11 gun gecıktı. Defalarca test yaptım ama negatıf. Hıc gecıken bı adet dongusu yasamamıstım. Asırı halsızlık sol yumurtalıgımda adet olcakmısım gıbı agrılar batmalar kokuya duyarlılık (genelde midesizimdir hayatta etkılenmem) seffaf akıntı vee 15 gun once bır gun boyunca damla seklınde az az devam eden bı kanamam oldu. Vucud sıcaklıgım 36.5 bugun 37.2 yı gordu. Ama ıdrar testı negatıf. Kan testı yaptırmaya da kotkuyorum bu kadar umıtlenmısken sizde de aynı durumu yasayan oldu mu? Idrar da negatıf cıkıp kanda pozıtıf olan?

Canım kan testi yaptır.. için rahat etsin.. inşallah hamilesindir ..

bende bu ay sogan kuru yapcam insallah yada ballikur artik olsun
Elinden ne geliyo dene guzelim ben calistigim icin hicbirinin saatleri bana uymuyo oglen ve aksam duzenli yemek yeme saatim yok malesef o yuzden yapamiyorum rabbim verir insallah

Elinden ne geliyo dene guzelim ben calistigim icin hicbirinin saatleri bana uymuyo oglen ve aksam duzenli yemek yeme saatim yok malesef o yuzden yapamiyorum rabbim verir insallah

aynen duzgun beslenemiuoruz bile ama sabah evden cikarken aksam yatmadan yapacam baska care yok. gelsin bebisim de yuregime su serpsin

aynen duzgun beslenemiuoruz bile ama sabah evden cikarken aksam yatmadan yapacam baska care yok. gelsin bebisim de yuregime su serpsin
Aminnn insallah canim benim Rabbim gönlüne göre versin herkesin bebis dilegi kabul olsun insallah. Ben bu ay takmiyorum diyorumda kaynanamlara gidiyoruz tatile :) allahim ceneleri durmaz ordada kontrole giderim dedim sussunlar diye ama cok canim skliyor diYorum keske hamile kalsam kontrolde doktor bebek var desede kapak olsa onlara ne kadar sevinicem anlatamam.. Onun disinda tatilden donunce kendi doktoruma gidicem bakicam duruma olurmu olmazmi elimizden geleni yapiyoruz deniyoruz allah duysun sesimizi

ayyyyben 3 aylik gelin olmama ragmen sanki bi gunde olcakmis gibi davraniyolar bole agzimi yokluyilar sıkıldım artik ama olsada esime bile ilk demicem nazardanvarya 3 aydir adam gibi sole rahat bir gun gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…