Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

insallah da ole istedigin gibi olur hemencecik kalirsin cnm beraber dogururuz burda insallah

bu arada sol kasigim iyice sizLamaya basladi burda bende doktor bulsam kafama göre anlayisli ama yok kimseye soramiyorum millet hemen hamilemisin yoksa. yada sakin hamile kalma simdi. milletede neyse

Canım ben de diyorum adet olayımda gidim doktora ama dua ediyorum onlara kalmadan hamile oluruz da güzel haberler alırız

bu arada sol kasigim iyice sizLamaya basladi burda bende doktor bulsam kafama göre anlayisli ama yok kimseye soramiyorum millet hemen hamilemisin yoksa. yada sakin hamile kalma simdi. milletede neyse
Biz zor zaptediyoduk hem annem hem kaynanam birbirine diyomus soyle yapsinlar cocuk diye :) once kaynanama soyledim yazik iki erkek evladi var ikisininde cocugu yok hala ama kizi ucuncuye hamile onu sallamiyo ki kadin :) bizden bekliyo gelin ikinizde burda doktora gidin diyo ben isvicredeyim eltim kibrista dunde dedim eltim icin anne o gitsin bi senedir deniYo sorun yok ama olmadi kader kismet bu isler, benimde bi sene olmazsa giderim doktora. Daha iki ay once oyle birden karar verdik daha kontrole gitmemistim olurmu olmazmi bilmiyorum yani bi sabretsinlerde beni strese sokmasinlar. Yumurtam olmus 14 mm bitane gorduk sansim ne kadar bilemiyorum sagolsun doktor iyiydi ama sonucta benim neyim varsa ona bakiyo kadin iltahap yuzunden gittim ben ama allah razi olsun yumurtan var bak burda dedi sorularima cevap verdi ve zaten randevu almissin kendi doktoruna gittiginde o iyice kontrol eder testlerini yapar dedi. Ama kaynanam durmuyo iste iltahap var diyorum bisey olmaz usutmussundur gecer olur cocugun falan diyo yahu ben hastayim hasta su an onemli olan benim iyi olmam cocuk zaten olur :) anlamiyorlar guzelim anlatamiyosun insanlara derdini. Bu ay kafami dinliyim dedim takmiyorum valla olmazsa olmaz bende sorun gorunmuyo su an kendi ogluna desin :) kocamin gunahinida almiyim benden cok istiyor rabbim evlilik yil dönümü bebisi hediye etse benden mutlu olur.. Yoksa ben tatilden sonraya biraktim.. Sende daha uc aylik gelinmissin dinleme kimseyi once bi evine esine alis senin kafan rahat olsun cocuk elbet olacak burda bakiyorum ben dahil herkes cok stresli bu hepimizi cok etkiliyo ve elimizde olmadan cevrenin konustuklarinida kulak ardi edemiyoruz malesef dua edelim bol bol birbirimize olacak elbet.

Canım ben de diyorum adet olayımda gidim doktora ama dua ediyorum onlara kalmadan hamile oluruz da güzel haberler alırız
Insallah guzelim almanyada olan sendin dimi? Bak gittim hastaliktan yardimci oldu ama gerisine kendi doktorun baksin dedi her dakikasi para baska hasta gelecek yani bi alem burdakiler insallah kendiliginden olur doktor doktor surunmek zorunda kalmayiz. Bide her gidisimde idrar aliyorlar ilk yaptiklari gebelik testi ne merakli bu hemsireler yahu aradigimda dedim hamile degilim diye sinir oluyorum artik :)

Evet canım almanyadaym.. evet bende her gittiğimde ilk idrar testi yapıyorlar bende mikrop çıkmıştı antibiyotik kullandım ama geçmedi..bu ay adetimi bekliyorum eğer hamilelik varsa antiboyotik düşük yapabilirmiş adet olunca yeniden antibiyotiğe başlıyacağım..

Benim yumurtlama akintim bu gun basladi banada bi ilac verdi gece uyumadan icicem ve 3 gun icinde etki ediyomus ama bana cocuk yapma demedi bu bende anlamadim yumurtamida gordu bir hafta icinde buyur dedi etkilermi acaba? Icmesemde olmucak iltahap gecmicek. Ben bi yerde okudum erkekler kendini usutunce bi bakteri uretiyomus vucutlari ve bu bize iltahap olarak geciyomus. Kadinda bu gun idrari labor a yolladik sonuclar haftaya gelir esinden gectiyse hemen tedavi olmaniz lazim yoksa tuplerin tikanir cocugun olmaz dedi benimde kafam karisti ne yapsam bilemedim. Bizim durumumuz herkesten zor butun imkanlarimiz var en iyi aletler imkanlar var hastanede ama doktorlarimiz mal malesef onca sene okuyorlar bizim bilgimiz onlardan cok

Bilmiyorumki etkilermi.. etkileseydi söylerdi dicem ama benimki bana hiçbişey demedi sırf bu antibiyotiği kullandığında korunun ve eşinde kontrol olsun dedi ama hiç te tüpleri tıkıyo felan demedi..

Bilmiyorumki etkilermi.. etkileseydi söylerdi dicem ama benimki bana hiçbişey demedi sırf bu antibiyotiği kullandığında korunun ve eşinde kontrol olsun dedi ama hiç te tüpleri tıkıyo felan demedi..
Canim gecen gittigim hastanede ozellikle tembihlediler beni cocuk yapma bu ay diye antibiotik ictim 6 gun. Bu kadin demedi deneme diye butun skntimi anlattim neler oldu falan diye bilgi verdim iyice kontrol etti bakti herseYe ilaci ic dedi yumurtaya bakti ben merakla ne zaman buyur bu dedim 1 hafta icinde dedi hatta yanindan cikmadanda dedim cok istiyorum bi cocugumun olmasini uzulme olur cocugun bi sorun gorunmuyo dedi. Ama dedigim gibi 1-2 hafta once onu nette okudum kadinda diyince sasirdim biliyo olmasina ben. Eger esinden geliyosa onada test yapilcak ve hemen tedaviye baslicaksin dedi. Demekki bu onemli bi sorun ama yumurtalaliklari rahimi tmiz gordum bi sorun oldugunu sanmiyorum sonuclar cikinca sorun varsa hemen aricaz sendede gecmezse sende ara dedi. Insallah temiz cikar ama sende dikkat et esinde gelsin dediyse kesinlikle ihmal etme adet olsan bile git bakarlar sorun degil onlar icin

canım geçmiş olsun inşallah basit bir iltihaptır bu ay tedavini olur bir sonraki ay da bebişin gelir sağlıcakla inşallah

Aynen öyle her şeyi göze alabiliyoruz yeterki canımızdan bi parçamız olsun allah kimseyi yerindirmesin bu evlat varya insana veli bir nimeet
Kesinlikle öyle ya düşündükçe rabbime daha çok şükrediyorum ben. Biz bir caniz ve içimizde bir can daha taşıyoruz Allahim ne büyük nimet. O yüzden annelik bu kadar güzel bir duygu. Erkeklerin bizi hiç bir zaman tam anlamayacağı bir duygu. Ne kadar sıkıntılar olursa olsun hep ilgilenip sıkıntılarını giderecegiz. Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu hayırlısıyla. Sağlıklı sıhhatli yusuf peygamber gibi güzel yüzlü peygberimiz(sav) gibi güzel huylu çocuklar nasip etsin Rabbim bizlere inşallah

kızlarrr ben bugün yarın regli olcam gibi hissediyorum akıntımda koyulaşmış afedersiniz bu ayda olmadı sanırım kısmet bir sonraki aya artık

kızlarrr ben bugün yarın regli olcam gibi hissediyorum akıntımda koyulaşmış afedersiniz bu ayda olmadı sanırım kısmet bir sonraki aya artık
Herseyin hayirlisi olsun hakkimizda insallah. Bu arada adet ve hanilelik belirtileri ayni diyo ya cogu kisi belki hic kan gelmez yani insallah gelmez belli olmazki tatlimm bekle bakalim hemen negativ dusunme. Iyi dusunelim iyi olsun

Herseyin hayirlisi olsun hakkimizda insallah. Bu arada adet ve hanilelik belirtileri ayni diyo ya cogu kisi belki hic kan gelmez yani insallah gelmez belli olmazki tatlimm bekle bakalim hemen negativ dusunme. Iyi dusunelim iyi olsun
inşallah canım inşallah öyle olur huzursuzluk var belimde falan ağrı var gibi daha erken aslında adet olmam için hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…