Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

benim akinti beyaz geliyo ne demek ii bu
Yumurtlama gununleri gectikten sonra beyaz geliyosa iki parmagin arasinda uzamiyosa boYle camasirinda yapis yapis oluyosa purtuklu diyolar ona o normal akinti oluyo bendede oluyo her ay ama farkliysa bilemicem

Stres çok etkili. Amann dedim olmuyosa olmuyo ve bi sürü ağır iş yaptım sallamıycam dedim.ki belki sallamış olabilirim modundaydım bu ay.ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum şükür hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Letu diye bir ilaç verdi doktorum. 2.de hamile kalırsın dedi. Ve 2.ayımda hamile kaldım.6 ay hamile kalamamıştım. 7.de kaldım çok şükür
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah.. ya benim doktorum serophene verdi yine adet olursan 3. günü başla diye bu letu dediğinde mi yumurta geliştirici ilaç reçetesiz vermezler heralde demi

Evet yumurta geliştirici. Benim doktorum diğer ilaçlara göre( klomen, serephone) daha etkili olduğunu ve kaliteli yumurta oluştrduğunu düşünüyor.bende hiç duymamştım letu yu ama iyi ki dinlemişim şükürler olsun.çatlatma iğneside gerektirmeyen bi ilaç.

Tabiki doktora danışmadan kullanın diyemem ama 6 kez denedim olmadı 7.de nasip oldu.ilaç vesile bi yerde. Rabbim şimdi uygun gördü

Tabiki doktora danışmadan kullanın diyemem ama 6 kez denedim olmadı 7.de nasip oldu.ilaç vesile bi yerde. Rabbim şimdi uygun gördü
ben de bi doktoruma soruyum bakalım belki o da değiştirir inşallah adet olmam hamile kalırımda ne serophene ne letuya gerek kalmaz

rahim bolgesinde icerden sizi gibi yanma var
Hersey belirti olmayabiliyo her gittigimde aldiklari idrarda gebelik testi yapiyorlar. Migde bulantisi, kasik agrisi, rahimde agri, bas dönmesi iltahap belirtiside olabiliyo. Doktora git en iyisi en azindan önceden önlem almis olursun

Bende ağustosta hamiş olmak istiyorum Allahım inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir  1 yıldır korunmuyoruz ama henüz bebiş yok.o kadar stres yapıyorum ki bu ay adetim gecikti ama gebelik yok. Dr tarlusal verdi tamamen psikolojik olarak adetim gecikti hormonlarım falan normal. Her ay düşünmek istemiyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor ki

Kızlar merhaba ben yeni üyeyim. Benim bu ay belirtilerim o kadar çok kii mide bulantısı baş dönmesi kasıkta ağrı göğüslerde arada giren Ağrı ve aşırı duygusallık adetimede iki gün var ben bugün test yaptım negatif çıktı ve çok üzüldüm

Ben şahsen yaşamadım ama yumurta döllenme olup hafif pembeleşme olabilir diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…