Yumurtlama gununleri gectikten sonra beyaz geliyosa iki parmagin arasinda uzamiyosa boYle camasirinda yapis yapis oluyosa purtuklu diyolar ona o normal akinti oluyo bendede oluyo her ay ama farkliysa bilemicembenim akinti beyaz geliyo ne demek ii bu
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah.. ya benim doktorum serophene verdi yine adet olursan 3. günü başla diye bu letu dediğinde mi yumurta geliştirici ilaç reçetesiz vermezler heralde demiLetu diye bir ilaç verdi doktorum. 2.de hamile kalırsın dedi. Ve 2.ayımda hamile kaldım.6 ay hamile kalamamıştım. 7.de kaldım çok şükür
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin inallah hayirli olsun, darisi basimiza..Tabiki doktora danışmadan kullanın diyemem ama 6 kez denedim olmadı 7.de nasip oldu.ilaç vesile bi yerde. Rabbim şimdi uygun gördü
ben de bi doktoruma soruyum bakalım belki o da değiştirir inşallah adet olmam hamile kalırımda ne serophene ne letuya gerek kalmazTabiki doktora danışmadan kullanın diyemem ama 6 kez denedim olmadı 7.de nasip oldu.ilaç vesile bi yerde. Rabbim şimdi uygun gördü
Hersey belirti olmayabiliyo her gittigimde aldiklari idrarda gebelik testi yapiyorlar. Migde bulantisi, kasik agrisi, rahimde agri, bas dönmesi iltahap belirtiside olabiliyo. Doktora git en iyisi en azindan önceden önlem almis olursunrahim bolgesinde icerden sizi gibi yanma var
Insallah olmazsin insallah dualarim seninleinşallah canım inşallah öyle olur huzursuzluk var belimde falan ağrı var gibi daha erken aslında adet olmam için hayırlısı bakalım
sağol canım benim benimde dualarım seninle ve burda bebek özlemi çeken herkesleInsallah olmazsin insallah dualarim seninle
amiiiiiiin canım inşallah hayırlı cumalarHayırlı nurlu cumalar Rabbim bu mübarek günde ne dualarınız varsa kabul etsin bir an önce hepimize bir çocuk versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?