Yumurtlama tarihi diye hesapladığım dönemden sonra pembe akıntım oldu 3 gün. Şuan yok ama.. Bilemedim..Ben şahsen yaşamadım ama yumurta döllenme olup hafif pembeleşme olabilir diye duymuştum
Bu da benim 3 gün gecikmeli dun acikti rengi bugun biraz daha koyu cikti Bende ağustosta istiyorum Kizlaar yorumlar misiniz Teşekkürler
Bu da benim 3 gün gecikmeli dun acikti rengi bugun biraz daha koyu cikti Bende ağustosta istiyorum Kizlaar yorumlar misiniz Teşekkürler
İnşallah canim inşallahAyy hamilesin canimm benimde böyle silik çıkmıştı yeni olduğu için en fazlav4 haftalik
Ayy canım inşallah hayırlısı ilehayırlı olsun hamilesiniz. bendedün yaptım böyle çıktı ilk hamileligimdede böyle olmuştu
Hayırlı olsun canım .. bizede dua etBu da benim 3 gün gecikmeli dun acikti rengi bugun biraz daha koyu cikti Bende ağustosta istiyorum Kizlaar yorumlar misiniz Teşekkürler
adet gunum yarin bakalim hicte adet belirtisi yok ama
Insallahi maşallahı yok kizz kesin hamilesinİnşallah canim inşallah
Hayırlı olsun canım .. bizede dua et
Ben öyle hergün yapmadım 10.gün filandı bir gün arayla en fazla 4tane test yapmışımdır dördüncüde filan çift çizgiyi yakaladım. O gün birlikte olduk hemen kalkmıyordum zaten öyle yani ama doktorumda şöyle demişti adetin birinci gününden say 10.günden bir gün arayla 15. Güne kadar birlikte olun demişti. Benim denememe gerek kalmadı yaniHayırlı olsun ovulasyon ile hamile kaldım demişsiniz ya çift çizgiyi gördüğünüz saatlerde mi değerlendirdiniz
Ederim tabi etmemi Allahım hayirlisuylaHayırlı olsun canım .. bizede dua et
İnşallah canm inşallah hayırlısıyla pffInsallahi maşallahı yok kizz kesin hamilesin
Batımız aynı :)) benim bütün adet belirtilerim herzamnki gibi.. karın ağrısı, göğüs ağrısı arada kasıkta batmalar.. ama 2 kere test yaptım malesef ikiside negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?