Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Bu da benim 3 gün gecikmeli dun acikti rengi bugun biraz daha koyu cikti Bende ağustosta istiyorum Kizlaar yorumlar misiniz Teşekkürler

Eklentiler

• 2016-08-12 12.38.22.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 77
Ayy hamilesin canimm benimde böyle silik çıkmıştı yeni olduğu için en fazlav4 haftalik

buda benim dünki testtim bakalım hayırlısıyla ikinci çocugum olacak

Eklentiler

• IMG_20160812_125012.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 70
Hayırlı olsun ovulasyon ile hamile kaldım demişsiniz ya çift çizgiyi gördüğünüz saatlerde mi değerlendirdiniz
Ben öyle hergün yapmadım 10.gün filandı bir gün arayla en fazla 4tane test yapmışımdır dördüncüde filan çift çizgiyi yakaladım. O gün birlikte olduk hemen kalkmıyordum zaten öyle yani ama doktorumda şöyle demişti adetin birinci gününden say 10.günden bir gün arayla 15. Güne kadar birlikte olun demişti. Benim denememe gerek kalmadı yani

Batımız aynı :)) benim bütün adet belirtilerim herzamnki gibi.. karın ağrısı, göğüs ağrısı arada kasıkta batmalar.. ama 2 kere test yaptım malesef ikiside negatif

bende kasik agrisi adet oldugum gun bazen olurdu da ju iki aydir yasiyom kasik agrisini. bende test yaptim negatifff ama

Hanile oldugunu ögrenenlere hayirli olsun sag salim kucaginiza alin insallah kizlar

Kızlar aranızda kurtaj olan varmı ben 20 gün önce oldum bir adet beklemem lazımdı bu ay korunmadim hiç sizce hamile kalirmiyim çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…