Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Biraz önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı ve adete 5 gün var ... 4 aydır deniyorum olmuyo yine olmadı dimi umudumu keseyim mi

yeni hamişler hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısıda bizim başımıza inşallah

Biraz önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı ve adete 5 gün var ... 4 aydır deniyorum olmuyo yine olmadı dimi umudumu keseyim mi

daha beş gün varmış çok erken döllenme oldukdan 10 güün sonra idrara gecer kanada geciyo ama çok düşük olsa bile hemen çıkması o yüzden 5 gün sonra tekrarla şüphelerinde varsa canm üzme kendini

insanlar senelerce deniyorlar canım umut kesmiyorlar sen daha 4 aydır deniyorum diyorsun. Sakın böyle umudunu kaybetme Rabbim zamanını biliyor sadece sabretmemiz gerekiyor. Bol bol dua edeceğiz. Biz Allaha tevekkül edeceğiz ki o da bize istediklerimizi nasip edecek inşallah. Bak burdan birbirimize destek oluyoruz uzun zamanlar uğraşan hastalıkla boğuşan arkadaşlarımız var üzülme sakın

aynen burasi bana cok iyi geldi kimseyle dertlesemiyodum icimi anlatamiyodum belirtileri yasadiklarimi aktarmak acisindan cock cok iyi geldi sagolun kizlar

Kızlar bilen tecrübeli bayanlar adet geçeli 3 gün oldu bugün kan verdim netten baktım bhcg 98.......şaşkınim şu an..... :/
Yaaa acilll birsey sorcam normalde olmaz 3 gundur oksururken midem bulaniyor ööğüruyorum bu hamilelik belirtisinin icinde varmi yasayan oldumu

sende belirti filan varmi

Adet olcakmış gibi karnım çok ağrıyo.. göğüslerim çok ağrıyordu ama şimdi biraz daha iyi.. biara sabah akşam midem bulanıyodu ama oda geçti.. sanırım üşütmektendi.. hanile olduğumu sanmıukrum malesef .. olsaydı 2 kere test yaptığımda çıkardı herhalde.. oyüzden adetimi bekliyorm

Kızlar aranızda kurtaj olan varmı ben 20 gün önce oldum bir adet beklemem lazımdı bu ay korunmadim hiç sizce hamile kalirmiyim çok istiyorum
22 haziran da kürtaj oldum canım ben. Doktor 2 adet bekle dedi. Ama ben 1 adet sonrası korunmayı bıraktım. Ve şu an adetim gelicek mi yoksa hamile miyim diye bekliyorum. Hayırlısı olsun bakalım inşallah

Hamisler bu arada ne yaptiniz nasil hamile kaldiniz denediklerinizide bizimle paylasinda faydalanalim. Mesela erken yumurtlayan varmiydi? Ates olcme, akinti takibi, takvimden takip hangilerini yaptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…