- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
Olmazsin insallah bak sitres yapma her an oldum oluyorum falan deme baska seylerle ugras cnm dualarim hepinize insallah olmazsin yaramaz bi minnak yavrun olurkizlar dua rdin bugun adet olmiyim
benim normalde tam 28. ci gunun sabahına olmus olarak uyaniyorum. ama bazen cok nadir aksama denk geliyo o da cok nadir. bu arada cok akintim varr
belirtilerin var mı canım ?
Ya bu kasik agrisinda hep sol taraf diyolar ya bnm de tam aksi 1 haftadr sag tarafta agri oluyodu bu gun yok hamilelikte sol mu oluyo cnmbeni suphelendiren kasik agrim
Kasik agrisi derken neyden basediyosun canim? Ben adet olacagim gün cok sancilaniyorum böyle hani sizlar ya ama canini cok yakar oyle rahim bölgesinde oluyo. Iltahap cikinca sag ve sol tam yumurtaliklarin oldugu yer agridi bide uzun sure ayakta durunca ortada agriyo komple göbegimin alt kismi ama adet sancisi degil bildigin agri. Insallah adet olmazsin rabbim duysun sesinibeni suphelendiren kasik agrim
Sag tarafin agridiysa doktora görün bence bu arada sagli sollu kasik agrisi dedigimiz yumurtalik bölgesinde oluyorsa bir cok ic organin rahatsizligi oluncada kasiklara vuruyomus.. Umarim agrilariniz bebislerdendir ama yinede kendinize dikkat edinYa bu kasik agrisinda hep sol taraf diyolar ya bnm de tam aksi 1 haftadr sag tarafta agri oluyodu bu gun yok hamilelikte sol mu oluyo cnm
Sag tarafin agridiysa doktora görün bence bu arada sagli sollu kasik agrisi dedigimiz yumurtalik bölgesinde oluyorsa bir cok ic organin rahatsizligi oluncada kasiklara vuruyomus.. Umarim agrilariniz bebislerdendir ama yinede kendinize dikkat edin
Bize haber ver ins gelmez yarin sabah gelmezse hber verama reglim akşam saatlerinde gelir sanki onuda hissediyo gibiyim karıştım iyice
İnşallah hamilesindir canım. Hayırlısı ise tabi. Sağlıklı olsun dageçen aylarda belirtilerim oldu ama adet oldum psikolojik taktıgım içindir.
ama bu ay içimdeki hisler bi tuhaf kızlar yazmaya bile korkuyorum yanılırım diye.
kendimi hamile gibi hissediyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?