Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Anladım hayırlısı olsun hakkınızda bende bu ayın 18 inde felan olmam lazım
İkimiz içinde pozitif olur insalahh

Benim 4 aylik bi hamileligin oldu ilk öğrendiğim adetim olacağı gün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bide ben hep takvimden yumurtlama adet günümü takip eden biriyim sonra doktora gittim kan verdim onlarda idrar testi yapıp pozitif olduğunu söylediler falan filan işte

İyi dileklerşniz için teşekkür ederim henüz hiç belirti yok. Bu hafta dr a gidip bebeğimi göreceğim inşallah

Ayy adetin bugünmu inşallah olmassin normalde sabahlarınız oluyo dün yoksa aksammi ben genelde hep sabah olurum

benim normalde tam 28. ci gunun sabahına olmus olarak uyaniyorum. ama bazen cok nadir aksama denk geliyo o da cok nadir. bu arada cok akintim varr

beni suphelendiren kasik agrim
Kasik agrisi derken neyden basediyosun canim? Ben adet olacagim gün cok sancilaniyorum böyle hani sizlar ya ama canini cok yakar oyle rahim bölgesinde oluyo. Iltahap cikinca sag ve sol tam yumurtaliklarin oldugu yer agridi bide uzun sure ayakta durunca ortada agriyo komple göbegimin alt kismi ama adet sancisi degil bildigin agri. Insallah adet olmazsin rabbim duysun sesini

Ya bu kasik agrisinda hep sol taraf diyolar ya bnm de tam aksi 1 haftadr sag tarafta agri oluyodu bu gun yok hamilelikte sol mu oluyo cnm
Sag tarafin agridiysa doktora görün bence bu arada sagli sollu kasik agrisi dedigimiz yumurtalik bölgesinde oluyorsa bir cok ic organin rahatsizligi oluncada kasiklara vuruyomus.. Umarim agrilariniz bebislerdendir ama yinede kendinize dikkat edin

kızlar bende 26 27 28. günlerde olurum bilmiyorum umutlanmak istemiyorum bugün 27.günüm
bende arada kasık sızlaması regl ağrısı gibi pek olmuyor sol taraf benimde bazen cok sızlıuor

genelde kasık agrısını bebek tutundugu için kasların bagların gerilmesi dolayı oldugu soylenir canım.
bakalım inşallah hamileyizdir.ben ümitlenmeye korkuyorum.
5 gün falan geçerse anca öyle heveslenirim belki oda.

geçen aylarda belirtilerim oldu ama adet oldum psikolojik taktıgım içindir.
ama bu ay içimdeki hisler bi tuhaf kızlar yazmaya bile korkuyorum yanılırım diye.
kendimi hamile gibi hissediyorum bazen

ama reglim akşam saatlerinde gelir sanki onuda hissediyo gibiyim karıştım iyice

geçen aylarda belirtilerim oldu ama adet oldum psikolojik taktıgım içindir.
ama bu ay içimdeki hisler bi tuhaf kızlar yazmaya bile korkuyorum yanılırım diye.
kendimi hamile gibi hissediyorum bazen
İnşallah hamilesindir canım. Hayırlısı ise tabi. Sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…