Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Saglik ocaginda yaptir cnm yada baska biyerde tani kendini zorlamadan

24 temmuzda olmam lazimdi 25 gunde bir oluyorum ama olmadim halen olmadim hayir olsun insallah hamisimdir

Bende 21 yasindayim 18 aylik evliyim kocami seviyorum insallah cocugum olursa omuda cok sevicem
Kocam bana cocugumuz olursa senin pabucun dama atilir diyo kiz ve erkek ayrim yapmiyorum diyo her turlu babasinin oglu babasinin kizi olucak diyo

Bende 21 yasindayim 18 aylik evliyim kocami seviyorum insallah cocugum olursa omuda cok sevicem
Kocam bana cocugumuz olursa senin pabucun dama atilir diyo kiz ve erkek ayrim yapmiyorum diyo her turlu babasinin oglu babasinin kizi olucak diyo
ahh bilmiyorlarki asıl onların pabucu dama atılcak..

hahah ayyy demek ki hepimiz aynıyız bende fal kapatıp duruyorum şuandada önümde kapalı bekliyo :))))

Banada birisi fal bakti
Ve her dedigi tuttu birde bebek goruyprum dedi insalah oda cikar
Olesine kapatmistim yeni tanismistik komsu kiziydi benim hakkimda bir bilgisi yoktu ama cogu dedigi beni uzun yillardor taniyor gibiydi ve bebekte goruyorum dedi annesi senin bebegin olabilir dedi ki o gece yani faldan bir onceki gece ruyamda cocugu olan birini hamile gordum manasi birini hamile gormek evlat sahibi olmaya isaretti oyuzden karma karisigim

valla çocuk öyle birşey ki değil kociş ilk yıllar kendini unutuyorsun öyle kutsal bir varlıkki..Allah sana öyle bir his veriyorki boyut değiştiriyorsun resmen.

Bakın kızlar bu yazdığımı asla unutmayın.İleride çocuğunuz olunca ona bağırmayın kızmayın tehdit etmeyin rüşvet ödül ceza gibi yaptırımlar kullanmayın.Adem güneş i mutlaka okuyun ve uygulayın hayatınız boyunca kazanan siz olursunuz.çocuğunuza küçükken bağrıp çağrp sindirirseniz ileride ergenlikte sizden intikamını alır.annelik merhametinizi hiç unutmayın.

Evet bagrilmamasi gerek zarar verdigi sey bir esyasa ceza verilmemesi gerek onun kendisinden kiymetli deil ama mola uygulamasi yapilabilir dusunmesi ve ozur dilemesi icin yaptigi guzel isler icinde tebrik etmek ya da bir cikolata bir seker ile odullendirmek gerkk ama bunu sunu yaparsan sanaoyuncak alicam gibi deilde kendisi yaparsa soylemeden odullendirmek gerek mesela bu davranisi yaptin aferin sana bir sekeri hak ettin gibi olabilir benim dusuncem bu yanlissa sole cnm sen daha bilgilisin

Bi evladim olsa tepemde tasirim kizmak ne demek.. 3 yasinda yegenim var allah bize bagislasin hepimiz ölüyoruz üstüne evde annesiyle ablasi biraz kiziyor diye annemlere gelince hic geri gitmek istemiyor cocuk, bizim yanimizda rahatca istedigini yapiyo, istedigini aliyoruz, oyun oynuyoruz, gezdiriyoruz gecen gelisinde ablam ne olduysa bisey dedi ona yok haöa ben gitmiyorumki ben burda kalicam diyo, yolda arabada hep beni özlerler üzülürler baba ben gidersem diyomus aklina kurban oldugum :)) rabbim banada onun gibi zeki bi evlat nasip etsin insallah.

hahah ayyy demek ki hepimiz aynıyız bende fal kapatıp duruyorum şuandada önümde kapalı bekliyo :))))
Ben sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacak

ben de eşimle tanışmadan önce ablamın bi arkadaşına fal baktırmıştım bana uzun boylu iri yarı bi adamla evleneceksin üç tanede çocuğun olacak demişti eşim 1.90 boyunda 110 kilo ilki tuttu bakalım şimdi üç çocuğu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…