- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
yaz yaz çocuktan sonra çocuğumu çok seviyorum diyorsun kocişleri kinci plan oluyor:))ben 26 bir senelik evliyim kocişimi çok seviyorummmmmm bunu yazmazsam olmazdı
kan testi yaptır canım ozaMANDA yoksa yoktur.Günaydın kızlar benim bugün bat geçeli 8.gün oldu.test yaptım az önce yine tek çizgi.hiç ağrımda yok.
Saglik ocaginda yaptir cnm yada baska biyerde tani kendini zorlamadanhalen adet olmadim hatta kupkuruyum gorumcem hastanede calisiyir simdi emin olmadan gidip test yaptirsam negatif ciksa gorumcemin diline duserim diyede korkuyorum birkac gun daha bekleyip idrar testi yapayim diyirum pozitif cikarsa bende kanda baktiririm
o günleride görürüm inşallah kıymetlim olur bi gelseydiyaz yaz çocuktan sonra çocuğumu çok seviyorum diyorsun kocişleri kinci plan oluyor:))
bende 34 yaşındayım
kan testi kesin sonuç canım şüpheli ilişkiden 10 gün sonra bile kanda çıkıyor diyorlar eğer yoksa bile neden olmadığını öğrenmiş olursun doktora gidip28 günde dk bile şaşmazdı canım.
Bende 21 yasindayim 18 aylik evliyim kocami seviyorum insallah cocugum olursa omuda cok sevicem
Kocam bana cocugumuz olursa senin pabucun dama atilir diyo kiz ve erkek ayrim yapmiyorum diyo her turlu babasinin oglu babasinin kizi olucak diyo
Aynen cnm bilmiokiahh bilmiyorlarki asıl onların pabucu dama atılcak..
Aminn rabbim bekleyen herkese önümüzdeki ay o müjdeyi yasatsin insallah :))ayy ne güzel valla fala inanma falsızda kalma demişler inşallah inşallah inşallah olur
amiiiiiin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAminn rabbim bekleyen herkese önümüzdeki ay o müjdeyi yasatsin insallah :))
hahah ayyy demek ki hepimiz aynıyızAminnn cok aminnn vallahi turk kahvesi ayda yilda bir icerdim simdi sabah aksam netten fal baktiriyorum nedense hep dilegin olacak, istedigin olacak, yakinda bebek haberi alacaksin diye seyler cikiyo onceden hic cikmazdi allahin isi galiba aminnn diyelim
Evet bagrilmamasi gerek zarar verdigi sey bir esyasa ceza verilmemesi gerek onun kendisinden kiymetli deil ama mola uygulamasi yapilabilir dusunmesi ve ozur dilemesi icin yaptigi guzel isler icinde tebrik etmek ya da bir cikolata bir seker ile odullendirmek gerkk ama bunu sunu yaparsan sanaoyuncak alicam gibi deilde kendisi yaparsa soylemeden odullendirmek gerek mesela bu davranisi yaptin aferin sana bir sekeri hak ettin gibi olabilir benim dusuncem bu yanlissa sole cnm sen daha bilgilisinvalla çocuk öyle birşey ki değil kociş ilk yıllar kendini unutuyorsun öyle kutsal bir varlıkki..Allah sana öyle bir his veriyorki boyut değiştiriyorsun resmen.
Bakın kızlar bu yazdığımı asla unutmayın.İleride çocuğunuz olunca ona bağırmayın kızmayın tehdit etmeyin rüşvet ödül ceza gibi yaptırımlar kullanmayın.Adem güneş i mutlaka okuyun ve uygulayın hayatınız boyunca kazanan siz olursunuz.çocuğunuza küçükken bağrıp çağrp sindirirseniz ileride ergenlikte sizden intikamını alır.annelik merhametinizi hiç unutmayın.
Ben sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacakhahah ayyy demek ki hepimiz aynıyızbende fal kapatıp duruyorum şuandada önümde kapalı bekliyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?