Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Bize haber ver ins gelmez yarin sabah gelmezse hber ver

inşallah canım
stresten gecikmesin inşallah. gecikmem çünkü hiç. genelde 26 27 de olurum. 28 29 çok nadir. o yuzden 5 10 gün geçicekte öyle ümitlencem bilmiyorum kızlar ya Allahım isteyen herkese bekletmeden versin.

İnşallah hamilesindir canım. Hayırlısı ise tabi. Sağlıklı olsun da

evet canım hep öyle derim hayırlısıysa hamile olayım diye ama bilmiyorum korkuyorum ümitlenmeye kızlar.
mayıstan beri uğraşıyoruz ilk defa bu ay hamileyim sanki diyorum içimden.sonra bi sızlama geliyor karnıma yok ya diyorum.
eşime zaten çift çizgiyi görmeden hiç bişey demem.
bekliyo oda.

geçen aylarda belirtilerim oldu ama adet oldum psikolojik taktıgım içindir.
ama bu ay içimdeki hisler bi tuhaf kızlar yazmaya bile korkuyorum yanılırım diye.
kendimi hamile gibi hissediyorum bazen
Aynı durumdayız canım benimde öyle hem hamile gibi hissediyorum hemde sanki heran adet olacakmışım gibi

Benim hep 29 30günde olurdu canım ama geçen ay 31günde oldu bugün aslında günü ama şuan birşey yok

hayırlısı canım ya ben korkuyorum bilmiyorum sanki yine regl olcam üzülcem gibi geliyor.

Banada öyle geliyor midem çok bulanıyor eşimde ümitleniyor.. Ben dün test yaptım ama çıkmadı

belki erken yapmışsındır.benim evde test bile yok.
almıyorum ne zaman olasılık verdiğim günleride geçer belki o zaman yaparım. negatifi görmektense regl daha iyi benim için.

27.günüm bugün 30 hatta 31 e kadar beklicem.

Bende yapmicam beklicem dedim bekleyemedim.. Sabırsız biriyim sanırım. İki üç gün daha beklicem regl olmazsam yapıcam tekrar inşallah bu ay olur bebislerimiz. Sende belirti varmıı?

Bende yapmicam beklicem dedim bekleyemedim.. Sabırsız biriyim sanırım. İki üç gün daha beklicem regl olmazsam yapıcam tekrar inşallah bu ay olur bebislerimiz. Sende belirti varmıı?

canım bende diğer aylaradda psikolojik olarak belirti oldu ama hepsinde regl oldum.
bu ayda var ama saki diğerlerinden biraz farklı kasık agrısı kaç gündür regl olcam gibi ağrılar ama glene bişey yok.
bide göğüslerim adet zamanı ağrır ama çok değil öyle.
bu sefer hem önceden basladı hem kenarları hemde ucları dokununca cok acıyor
bu kadar :)

aslında bakarsan belirtilerede pek bakmıyorum ben yani onlara bel bağlamıyorum.çünkü daha önce fos çıktı.
sadece anlamlandıramadıgım bi his var içimde.

Hmm benim bulantım çok fazla bide hafif baş dönmelerim oluyor.. Ben adet öncesi pek belirti hissetmem aslında ama bu ay göğüslerim arada sızlıyor kasık ağrısı da var ama psikolojik diye korkuyorum :)

aslında bakarsan belirtilerede pek bakmıyorum ben yani onlara bel bağlamıyorum.çünkü daha önce fos çıktı.
sadece anlamlandıramadıgım bi his var içimde.
Kaç aydır istiyorsun ? Ben aslında düne kadar bu ay hamileyim sanırım deyip duruyordum çünkü içim kıpır kıpır elim sürekli karnıma gidiyor ama nedense bugün ümitlerim gitti

Ya bu kasik agrisinda hep sol taraf diyolar ya bnm de tam aksi 1 haftadr sag tarafta agri oluyodu bu gun yok hamilelikte sol mu oluyo cnm

bilmiyorum ama benim gecen ayda sol kasigim cok agriyodu dolenme oldu ama tutunmadan adetle atti. bu ayda son 1-2 haftadir sol kasigimda agri var ama bu son 3 gun artti. normalde benim adet sizim bi damla bile kan gelse ole baslar ama bakalim ya

Hmm benim bulantım çok fazla bide hafif baş dönmelerim oluyor.. Ben adet öncesi pek belirti hissetmem aslında ama bu ay göğüslerim arada sızlıyor kasık ağrısı da var ama psikolojik diye korkuyorum :)

bende ne mide ne de baş dönmesi hiçbişey yok.
genelde 26 27 olurum bugünde 27 hala olmayınca acaba mı diyorum..
adet günlerimde benim karnım cok agrır sızlar bi kramp girer heh derim geliyor ve hemen gelir.tanırım ağrılarımı

Kaç aydır istiyorsun ? Ben aslında düne kadar bu ay hamileyim sanırım deyip duruyordum çünkü içim kıpır kıpır elim sürekli karnıma gidiyor ama nedense bugün ümitlerim gitti

mayıs ayında basladık canım
testini erken yaptın belkide belli olmaz genelde en net sonuclar regl baya bi geçince

adet olmadan önce karnımda guruldar benim kızlar belkide olucam bilemiyorum tam 28.günadet olan birisi olmadıgım için kestiremiyorum.
ekim ve kasım eşimle dogumgunlerimiz.
inşallah yeni yaşlarımıza bebekle gireriz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…