Bize haber ver ins gelmez yarin sabah gelmezse hber ver
İnşallah hamilesindir canım. Hayırlısı ise tabi. Sağlıklı olsun da
Aynı durumdayız canım benimde öyle hem hamile gibi hissediyorum hemde sanki heran adet olacakmışım gibigeçen aylarda belirtilerim oldu ama adet oldum psikolojik taktıgım içindir.
ama bu ay içimdeki hisler bi tuhaf kızlar yazmaya bile korkuyorum yanılırım diye.
kendimi hamile gibi hissediyorum bazen
Aynı durumdayız canım benimde öyle hem hamile gibi hissediyorum hemde sanki heran adet olacakmışım gibi
Benim hep 29 30günde olurdu canım ama geçen ay 31günde oldu bugün aslında günü ama şuan birşey yok
Banada öyle geliyor midem çok bulanıyor eşimde ümitleniyor.. Ben dün test yaptım ama çıkmadı
Bende yapmicam beklicem dedim bekleyemedim.. Sabırsız biriyim sanırım. İki üç gün daha beklicem regl olmazsam yapıcam tekrar inşallah bu ay olur bebislerimiz. Sende belirti varmıı?
Hmm benim bulantım çok fazla bide hafif baş dönmelerim oluyor.. Ben adet öncesi pek belirti hissetmem aslında ama bu ay göğüslerim arada sızlıyor kasık ağrısı da var ama psikolojik diye korkuyorum :)canım bende diğer aylaradda psikolojik olarak belirti oldu ama hepsinde regl oldum.
bu ayda var ama saki diğerlerinden biraz farklı kasık agrısı kaç gündür regl olcam gibi ağrılar ama glene bişey yok.
bide göğüslerim adet zamanı ağrır ama çok değil öyle.
bu sefer hem önceden basladı hem kenarları hemde ucları dokununca cok acıyor
bu kadar :)
Kaç aydır istiyorsun ? Ben aslında düne kadar bu ay hamileyim sanırım deyip duruyordum çünkü içim kıpır kıpır elim sürekli karnıma gidiyor ama nedense bugün ümitlerim gittiaslında bakarsan belirtilerede pek bakmıyorum ben yani onlara bel bağlamıyorum.çünkü daha önce fos çıktı.
sadece anlamlandıramadıgım bi his var içimde.
Ya bu kasik agrisinda hep sol taraf diyolar ya bnm de tam aksi 1 haftadr sag tarafta agri oluyodu bu gun yok hamilelikte sol mu oluyo cnm
Hmm benim bulantım çok fazla bide hafif baş dönmelerim oluyor.. Ben adet öncesi pek belirti hissetmem aslında ama bu ay göğüslerim arada sızlıyor kasık ağrısı da var ama psikolojik diye korkuyorum :)
Kaç aydır istiyorsun ? Ben aslında düne kadar bu ay hamileyim sanırım deyip duruyordum çünkü içim kıpır kıpır elim sürekli karnıma gidiyor ama nedense bugün ümitlerim gitti
Erken yaptım sanırım. Seninde inşallah bebiş vardır hayırlısıyla isteyen herkese versin Allahmayıs ayında basladık canım
testini erken yaptın belkide belli olmaz genelde en net sonuclar regl baya bi geçince
Erken yaptım sanırım. Seninde inşallah bebiş vardır hayırlısıyla isteyen herkese versin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?