Aynı durumdayız Hakkı'mızda hayırlısı neyse o olsun Can'ım
Haziran ayında başladık bizde Can'ım
Can'ım baban için başın sağolsunn. İnşallah bebiş geliyordurr :)kizlar ben tam 28. gunde adet olan biriyim du yasa kadar 2 kere adet gecikmesi yasadim. bi babami kaybettigimgun adettim ve duyunca kesildi 8 ay olmadim bide evlendigim ay 10 gun gecikmisti .insallah bu ay bebisle gecikirrr
Can'ım baban için başın sağolsunn. İnşallah bebiş geliyordurr :)
sagol cnmaminnn
Canim insallah adet olmazsin benimde dualarim hep sizinle. Bende adet sancisi cekiyorum ama allahtan tek bi gun oluyo bende. Agri kesiciyi adetten 1-2 gun once icince daha etkili oluyormus doktoruna sor iki gun once icilen agri kesicilerde var. Bide biliyosunki dogum kontrol hapi oneriyorlar sadece burda baskada cagresi yok malesef ama bende onu kullanma taraftari olmadim hicNormalde benimde bugün adet günüm 1 haftadır çok az karın ağrım vardı..2 gündürde çok şiddetlendi resmen ağlamak istiyorum.. dayanamıyorum bu ağrılara yıllardır böyle ne içtiysem fayda etmedi.. 2-3 aydır da adetim 6-7 gün gecikiyo.. bakalım bu ay da gecikecekmi?? Ama inşallah hamileyimdir eğer hamile değilsemde hemen adet göreyimde heveslenmeyeyim ve bu karın ağrılarından kurtulayım.. dua edin kızlar bana..siz hep dualarımdasınız..
Canim insallah adet olmazsin benimde dualarim hep sizinle. Bende adet sancisi cekiyorum ama allahtan tek bi gun oluyo bende. Agri kesiciyi adetten 1-2 gun once icince daha etkili oluyormus doktoruna sor iki gun once icilen agri kesicilerde var. Bide biliyosunki dogum kontrol hapi oneriyorlar sadece burda baskada cagresi yok malesef ama bende onu kullanma taraftari olmadim hic
Merhaba inşallah bende varım, adetim 7 gün gecikti, yarın akşam test yapcağım inşallah pozitif çıkar
Merhaba inşallah bende varım, adetim 7 gün gecikti, yarın akşam test yapcağım inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?