Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Bendede henüz bişey yok ama 10 dk oncesine kadar dedim geliyor herhalde dediğim gibi benim yarı gelebilir ya da ertesi gunu 30a kadar yolu var

insallah olmazsin da bebisss haberini verirsinnn
İnşallah canım sende isteyen herkeste inşallah bu güzel haberi verir.
Beklemek zor ama ben tek çizgiyi görmektense regl gelsin derim hep. Korkarım testten. Ama bilmiyorum sancı giriyo ara ara daha once 28 29.gunlerdede olduğum için pek ümitle emiyorum ama genelde 26 27dir benim.hatta bazen 25. İnsan hevesleniyor ya bide diyorum ya hislerim hamileyim diyosun bana ama korkuyorum. Sancım var ama reglin gelmedn önceki ağrısı gibi değil.sökülür gibi ağrır ya öyle değil. Solum sızlıyo atıyo kalp gibi

hic test yapmadinmi 7 gune kadar
Yazlık yerdeyim ve ailemle kalıyoruz, böyle bir haberi kocamla başbaşa öğrenmek isterim diye eve dönmeyi bekliyorum Açıkçası 7-8 aydır deniyorduk olmuyordu eşimin hareketliliği %50, tedavisiz zorgibi duruyordu. Bazı aylar çok dinledim kendimi erkenden testler yaptım falan, sizde iyi bilirsiniz bu süreci psikolojik olarak çok yoruldum. Son 1-2 aydır takibi ve üzerine düşmeyi bıraktık, inşallah olmuştur bu ay yarın akşam öğreneceğim inşallah

bende esime haber etmek icin sanirsizlaniyomda iste oda cok istiyo benden cok hemde

benimde sol kasik atiyo sizliyo ...yaaa inşallah gelir bebis
Ay inşallah canım ya inşallah rabbim vermiştir bebeklerimizi. Eşime supriz yapmayı çok istiyorum evde test yok gidip almıom bile ne bileyim negatif çıkar diye korkuyorum cnnmm

Hiç ağrım yok diyebilir misiniz kızlar. Bende sancı şeklinde devam ediyor kasıklarım dolu dolu değildi şimdi sanki öyle dibi oldu bugün aksam saatlerinde. Adet mi olcam acaba

Kızlar kadın doğum doktoruna gitmek istiyorum.Şimdiye kadar hiç gitmedim.2 aydır deniyoruz bu ayda olmazsa rutin bi kontrol için gitmek istiyorım yumurtlama sürecim sağlıklımı merak ediyorum . Bu kontrol için adetten kaç gün sonra gitmek gerekir bilginiz varmı?

yalnis bilgi vermiyim ama adetin 3 gunu gidilir cnm

Hiç ağrım yok diyebilir misiniz kızlar. Bende sancı şeklinde devam ediyor kasıklarım dolu dolu değildi şimdi sanki öyle dibi oldu bugün aksam saatlerinde. Adet mi olcam acaba

benim 2 haftadir dolu dolu yumurtalilar kasiklar

benim 2 haftadir dolu dolu yumurtalilar kasiklar

çok tuhaf duygulardayım canım ya düşünüyorum eğer pzt ye kadar olmazsam sanırım test yapıcam ama olurum gibide geliyor bazende olmam gibi geliyor sıyırdım iyice
ben bu ay ne bata baktım ne yumurtlama günlerine hiç üstüne düşmedim kızlar hiç saymadım bile 25.günde olmayınca dedim bişiler var sanki e baktım 26 27 de de yok iyice karıştım

ayuyy olma olma gelmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…