Bendede henüz bişey yok ama 10 dk oncesine kadar dedim geliyor herhalde dediğim gibi benim yarı gelebilir ya da ertesi gunu 30a kadar yolu var
İnşallah canım sende isteyen herkeste inşallah bu güzel haberi verir.insallah olmazsin da bebisss haberini verirsinnn
Yazlık yerdeyim ve ailemle kalıyoruz, böyle bir haberi kocamla başbaşa öğrenmek isterim diye eve dönmeyi bekliyorumhic test yapmadinmi 7 gune kadar
benimde sol kasik atiyo sizliyo ...yaaa inşallah gelir bebisSol kasığım yani
Yazlık yerdeyim ve ailemle kalıyoruz, böyle bir haberi kocamla başbaşa öğrenmek isterim diye eve dönmeyi bekliyorumAçıkçası 7-8 aydır deniyorduk olmuyordu eşimin hareketliliği %50, tedavisiz zorgibi duruyordu. Bazı aylar çok dinledim kendimi erkenden testler yaptım falan, sizde iyi bilirsiniz bu süreci psikolojik olarak çok yoruldum. Son 1-2 aydır takibi ve üzerine düşmeyi bıraktık, inşallah olmuştur bu ay yarın akşam öğreneceğim inşallah
Ay inşallah canım ya inşallah rabbim vermiştir bebeklerimizi. Eşime supriz yapmayı çok istiyorum evde test yok gidip almıom bile ne bileyim negatif çıkar diye korkuyorum cnnmmbenimde sol kasik atiyo sizliyo ...yaaa inşallah gelir bebis
Kızlar kadın doğum doktoruna gitmek istiyorum.Şimdiye kadar hiç gitmedim.2 aydır deniyoruz bu ayda olmazsa rutin bi kontrol için gitmek istiyorım yumurtlama sürecim sağlıklımı merak ediyorum . Bu kontrol için adetten kaç gün sonra gitmek gerekir bilginiz varmı?
Hiç ağrım yok diyebilir misiniz kızlar. Bende sancı şeklinde devam ediyor kasıklarım dolu dolu değildi şimdi sanki öyle dibi oldu bugün aksam saatlerinde. Adet mi olcam acaba
Hamilelikte sol kasıkta mı ağrı sızı hareketlenme oluyor ki ? Niye herkes sol diyor
benim 2 haftadir dolu dolu yumurtalilar kasiklar
Hamilelikte sol kasıkta mı ağrı sızı hareketlenme oluyor ki ? Niye herkes sol diyor
çok tuhaf duygulardayım canım ya düşünüyorum eğer pzt ye kadar olmazsam sanırım test yapıcam ama olurum gibide geliyor bazende olmam gibi geliyor sıyırdım iyice
ben bu ay ne bata baktım ne yumurtlama günlerine hiç üstüne düşmedim kızlar hiç saymadım bile 25.günde olmayınca dedim bişiler var sanki e baktım 26 27 de de yok iyice karıştım
ayuyy olma olma gelmesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?