merhaba, benim de adtelerim çocuk istemeye başladıktan sonra çok düzensizleşti. bir ay 38 günde oluyorum bir ay 26 günde... 7 aydır çocuk istiyorum olmadı. eşimin sonuçları normal. bugün adet oldum, yarın hormon testi yaptırıcam, çoğu arkadaşım ilk aydan hamile kaldıben 2 senelik evliyim.
Kızlar kadın doğum doktoruna gitmek istiyorum.Şimdiye kadar hiç gitmedim.2 aydır deniyoruz bu ayda olmazsa rutin bi kontrol için gitmek istiyorım yumurtlama sürecim sağlıklımı merak ediyorum . Bu kontrol için adetten kaç gün sonra gitmek gerekir bilginiz varmı?
Amin inşallahSlm kızlar heyecaninizi bebek bekleme hayallerinizi oyle iyi anliyorum ki beni yillar oncesine goturdu bende o zamanlar hamilelik belirtisi yasiyormuyum acaba diye cok gezdim buralarda bir umit iste cok sukur Rabbime bir yil arayla iki evladim var Rabbim dileyen isteyen herkese versin yardimciniz osun guzel haberleri verirsiniz inşallah
Aminnn en kisa zamanda rabbim isteyen herkese o güzel haberi vermeyi nasip etsin insallahSlm kızlar heyecaninizi bebek bekleme hayallerinizi oyle iyi anliyorum ki beni yillar oncesine goturdu bende o zamanlar hamilelik belirtisi yasiyormuyum acaba diye cok gezdim buralarda bir umit iste cok sukur Rabbime bir yil arayla iki evladim var Rabbim dileyen isteyen herkese versin yardimciniz osun guzel haberleri verirsiniz inşallah
Ah cnm çık sağol Allah evlatlarını bağışlasın sana bizede nasip olsunSlm kızlar heyecaninizi bebek bekleme hayallerinizi oyle iyi anliyorum ki beni yillar oncesine goturdu bende o zamanlar hamilelik belirtisi yasiyormuyum acaba diye cok gezdim buralarda bir umit iste cok sukur Rabbime bir yil arayla iki evladim var Rabbim dileyen isteyen herkese versin yardimciniz osun guzel haberleri verirsiniz inşallah
Canim pek bilgim yok ama bazen 20 mm den buyukte olabilio yani illa 18-20 mm olunca catlamiomus. Akinti takibi yaptinmi? Benimde ayin 11 de 14mm di ama sanirim akintiya göre erken catlioSlm bişey sorcam sizlere ben çikolata kisti ameliyatı oldum ve ilk adetim 26 temmuzda olmuştum bir hafta sürdü dün kontrole doktora gittim bana sol tarafta bi tane 20 mm çatlamamış yumurtan var dedi bugün catlamismidir sizce ilişki olmadı malesf:-(
Akıntı takibi nasl yapılıyor cnmCanim pek bilgim yok ama bazen 20 mm den buyukte olabilio yani illa 18-20 mm olunca catlamiomus. Akinti takibi yaptinmi? Benimde ayin 11 de 14mm di ama sanirim akintiya göre erken catlio
İnşallah çatlamamış tir hala şansım vardır :)Canim pek bilgim yok ama bazen 20 mm den buyukte olabilio yani illa 18-20 mm olunca catlamiomus. Akinti takibi yaptinmi? Benimde ayin 11 de 14mm di ama sanirim akintiya göre erken catlio
Yumurta hangi tarafta oluşuyorsa o tarafta döllenme olduğu için ağrı da o tarafta oluyor cnm. Benim hep sol da oluyordu. Bu ay sağ da oluştu yumurtam hep sağ tarafım ağrıyorHamilelikte sol kasıkta mı ağrı sızı hareketlenme oluyor ki ? Niye herkes sol diyor
Canim ya benimde kafam karisikti bak hicbir doktor agrin sundan demedi benim ilk agri solda baslamisti ama gecen aydan beride sadece sagda var bu ayki yumurtada sag taraftaydi acaba ondanmi agri oluyo yoksa iltahaptanmiYumurta hangi tarafta oluşuyorsa o tarafta döllenme olduğu için ağrı da o tarafta oluyor cnm. Benim hep sol da oluyordu. Bu ay sağ da oluştu yumurtam hep sağ tarafım ağrıyor
Canim ben onu oncedende hep goruyodum yani lavaboya gidince afedersin kendimi silerken boyle sarkan bi akinti oluyo sumuksu uzayan tabi o zamanlar bilmiyodum yumurtlama akintisi oldugunu cocuk yapmaya karar verince ögrendim bende :) o akintinin kivami incelip saydam olunca yumurta catliyormus diye okudum mesela bende erken oluyo yani. Gecen bi doktoru dinledim youtube da akinti takibi yapmak 75-80% garanti dedi ama tabi bellide olmaz o yuzden haftada en az 3 kez iliski olmali yani sperm 3 gun yasadigi icin 2-3 gune bir calisman garanti olur. Cogu kadinda akinti adetin ortasina denk gelir yada yumurtlama diyeyim ona göre hesaplayabilirsinAkıntı takibi nasl yapılıyor cnm
Gecikmen oldumu? Adetlerin duzenlimi normalde? Insallah vardir bebis. Benim adetler duzenli herkeste erken yada gec geliyo bende gunu bile sasmiyo sinir bozucu :))kizlar sukurki halen adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?