Amin insallah rabbim gönlüne göre versin hayirlisiyla.Henüz bende olmadım kızlar ama gecikmiş saymıyorum yarın 29.günüm bakalım artık inşallah gelmez bugün yarın . Gelmeyişinin sebebi inşallahta bebektir. Başka bişey olmasın inşallah
Gecikmen oldumu? Adetlerin duzenlimi normalde? Insallah vardir bebis. Benim adetler duzenli herkeste erken yada gec geliyo bende gunu bile sasmiyo sinir bozucu :))
tam 28 .ci gunde adet olan biriyim ama gecikti yani hic sasmaz 28 gunun sabahi olmazsa aksama olurki halen gelen giden yok . en gec dun aksam olmam gerekti sukur olmadkm insallah bebis vardirrrr yaaa dua edjn ne olur
Canım genelde yumurta oluştuğu zaman ve çatlayacağı zaman ağrı oluyor. hangi taraftaysa o tarafta yoğun oluyor. hamilelikte de iki taraftada da hafif hafif olabiliyor. benim doktorum öyle demişti ve öyle de olmuştu ilk hamileliğimde. mesela benim dün akıntım başladı sağ kasığımda da ağrı var yumurtam çatlayacakCanim ya benimde kafam karisikti bak hicbir doktor agrin sundan demedi benim ilk agri solda baslamisti ama gecen aydan beride sadece sagda var bu ayki yumurtada sag taraftaydi acaba ondanmi agri oluyo yoksa iltahaptanmi
Canm bende ilk defa bu ay farkettim uzayan bi akıntı geliyodu bi kaç gün dün gelmedi acaba çatladımi bilmiyorum anlamadım yani ama dün ilişki olmadı bu sabah oldu inş kacirmamisimdirCanim ben onu oncedende hep goruyodum yani lavaboya gidince afedersin kendimi silerken boyle sarkan bi akinti oluyo sumuksu uzayan tabi o zamanlar bilmiyodum yumurtlama akintisi oldugunu cocuk yapmaya karar verince ögrendim bende :) o akintinin kivami incelip saydam olunca yumurta catliyormus diye okudum mesela bende erken oluyo yani. Gecen bi doktoru dinledim youtube da akinti takibi yapmak 75-80% garanti dedi ama tabi bellide olmaz o yuzden haftada en az 3 kez iliski olmali yani sperm 3 gun yasadigi icin 2-3 gune bir calisman garanti olur. Cogu kadinda akinti adetin ortasina denk gelir yada yumurtlama diyeyim ona göre hesaplayabilirsin
İnşallah canın bende genelde 26 27.gunde olurum ama ne bileyim insan ister istemez ümit ediyor. Ama ne bileyim korkuyorum,sanki diğer aylar gibi regl gelicel ve uzulcem gibi. Ama inşallah rabbim mucizesinden vermiştir bizede. Korkuyorum cnm bilmiyorum çok değişik duygulardayım. Bebek düşünmeye basladığımızdan beri ilk defa gunumde olmadım. Hayırlısı ne diyelim. Ama hamileysemm eğer mutluluktan umarım herhalde en buuuk dileğimde annemler eylülde gelicwkler aynı şehirde oturmuyoruz herkesi bize toplayıp kv kpeder falan mujdeyi vermek boyle güzel haberi hepberaberken vermek telden söylemek değil rabbim duyar inşallah sesimiziAmin insallah rabbim gönlüne göre versin hayirlisiyla.
Tatlım bu kadar strese sokma kendini. Bu ay bende hamile hissettim kendimi ve adetimin gelmeyeceğine o kadar inanmıştım ki sabah bi baktim gelmişŞu saatten sonra regl gelirse sanırım çok uzulucem çunku ister istemez kaptırıyorum kendimi bazen hiç boyle olmamıştımm ya his olarakta
Insallah gelmez onun yerine cift cizgi gelsin cnm dusunmeyi birak biraz kafsni biseylere ver kendine sitres yspma bn mesela niye bilmyrum bu ay umitsizim bat 20 si hic gun bklemiyom cunki yine olmck hissedyrmŞu saatten sonra regl gelirse sanırım çok uzulucem çunku ister istemez kaptırıyorum kendimi bazen hiç boyle olmamıştımm ya his olarakta
Ağlayasım var benim ya üzgün gibiyim eşim,diyo suratın neden böyle . Dune kadar hamile hissediyorum kendimi şimdi bi tuhafım gelmedikçe umitleneceğime sanki regl gelcek gibi gelio4753 sen nasılsın cnmm iyimisin ağrın sızın
Canim yumurta catladiginda 24-36 saat canli kalabiliyormus o 24 saati yakalamissindir insallah tabiki tek akintiyada bakmamak lazim sen 2-3 gunde bir devam et calismalara. Yumurtlamadan 1-2 gun oncede iliski yasadiysan eger hic korkmana gerek yok spermler canli kaldigi icin allah izin verirse yinede tutar. Yani yumurtlamadan 4 gun oncesi ve 3 gun sonrasi toplam 5-7 gün gibi bir süre iliski olmali mutlakaCanm bende ilk defa bu ay farkettim uzayan bi akıntı geliyodu bi kaç gün dün gelmedi acaba çatladımi bilmiyorum anlamadım yani ama dün ilişki olmadı bu sabah oldu inş kacirmamisimdir
canim halen yok bende bisi agri var sadece
Ben olur diye duydum ama bilemem tabiki sonucta hareket ediyosun biraz zorluyosun bende tatile gidicem ama denize girmemeyi dusunuyorum olsun yada olmasin ne olur ne olmaz diye. Doktorun varsa ara sor istersen yada bi eczanede saglik ocaginda birine sor pek bilgimde yokKızlat ben de bat bekliyorum. Bu süre zarfında denizde yüzmenin gebelik oluşmasına olumsuz bi etkisi olur mu? Bi sakıncası var mı?
Ben de bi kere girdim içime kuşku düştü bi kaç kulaçtan sonra geri döndüm. Umarım varsa da bişey olmamıştırBen olur diye duydum ama bilemem tabiki sonucta hareket ediyosun biraz zorluyosun bende tatile gidicem ama denize girmemeyi dusunuyorum olsun yada olmasin ne olur ne olmaz diye. Doktorun varsa ara sor istersen yada bi eczanede saglik ocaginda birine sor pek bilgimde yok
Aminnn canim insallah benim esimin aileside trde tatile gidicez bakalim insallah ordayken güzel haber aliriz. Trde evlendik 5 eylulde gecen sene ve bu sene 5 eylul yine oradayiz umarim bebisimizde gelirde cifte kutlama olur bize :) ama allahtan hayirlisi herseYin insallah adetin gelmez rabbim duysun hepimiziİnşallah canın bende genelde 26 27.gunde olurum ama ne bileyim insan ister istemez ümit ediyor. Ama ne bileyim korkuyorum,sanki diğer aylar gibi regl gelicel ve uzulcem gibi. Ama inşallah rabbim mucizesinden vermiştir bizede. Korkuyorum cnm bilmiyorum çok değişik duygulardayım. Bebek düşünmeye basladığımızdan beri ilk defa gunumde olmadım. Hayırlısı ne diyelim. Ama hamileysemm eğer mutluluktan umarım herhalde en buuuk dileğimde annemler eylülde gelicwkler aynı şehirde oturmuyoruz herkesi bize toplayıp kv kpeder falan mujdeyi vermek boyle güzel haberi hepberaberken vermek telden söylemek değil rabbim duyar inşallah sesimizi
Dikkat et sen kendine canim supen varsa eger fazla yorulma guneste durma cok denizede dikkatli gir insallah vardir korur rabbimBen de bi kere girdim içime kuşku düştü bi kaç kulaçtan sonra geri döndüm. Umarım varsa da bişey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?