Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canım kalbini dinle ve ona göre hareket et. Ben sanırım yarında yapmam test. Regl psikolojisine girdim. İnşallah stresten gecikmiyorumdur. Resmen ped var şuan bende

Canım kalbini dinle ve ona göre hareket et. Ben sanırım yarında yapmam test. Regl psikolojisine girdim. İnşallah stresten gecikmiyorumdur. Resmen ped var şuan bende

hadi ya adet belirtilerinmi var cnm yoksa offff

hadi ya adet belirtilerinmi var cnm yoksa offff
canım yok regl gibi ağrımıyor karnım solum sızlıyor arada sancı giriyor dışarı çıktık eşimle dışarda koyamam diye koydum hani olursam batmayayım diye. İnşallah eve gidince tertemiz görürüm inşallah ya bebeğim benimledir bizimledir

Öncesinde olmuştu cnm bundan sonrada bırakmayım ozamn nolur nolmaz:) dediğin gibi belki çatladiysada 24 saat canli kalıyorsa yakalamış olabilirm Rabbim yeterki ol desin

aminnn ay haber et mrk ettim simdi

4753 cnm yanlış hatırlamıyorsam sanki senin 4 gun geççitşi geçen ay başka briyle mi karısıtırıyoeım

Öncesinde olmuştu cnm bundan sonrada bırakmayım ozamn nolur nolmaz:) dediğin gibi belki çatladiysada 24 saat canli kalıyorsa yakalamış olabilirm Rabbim yeterki ol desin
Insallah canim ben yumurtayi gördüm 14 mm olmustu onun gecesine akinti basladi gün asiri iliski oluyo ayin 25 ine kadar devam edicem ben her ihtimale karsi belki gec catlar falan diye bellide olmuyo o isler, adetime bir hafta kalmis oluyo sonrasinda hayirlisi allahtan

4753 canım son durumlar ne .. inşallah daha adet olmamışsındır da güzel haberler verirsin.. ben malesef dün oldum
Kotu olmus canim hayirlisi birdahaki aya insallah hep beraber beklicez artik. Bu arada dm de ovulationstest 15.95 euro gordumde trye bu aralar gitmiyosan ondan al dene bende alicam bu ayda olmazsa bidahaki aya onunla yapariz bakalim ne olucak :)

Kotu olmus canim hayirlisi birdahaki aya insallah hep beraber beklicez artik. Bu arada dm de ovulationstest 15.95 euro gordumde trye bu aralar gitmiyosan ondan al dene bende alicam bu ayda olmazsa bidahaki aya onunla yapariz bakalim ne olucak :)

İnşallah canım..hepberaber güzel haberler alırız.
Rossmanda daha ucuz ovulationstest.. daha hiç denemedim ama .. pazartesi kadın doktoruma gitcem.. antibiyotiğe başlicam.. oyüzden 1 ay boyunca korunmam gerekiyor oyüzden eylül olmuyor ama inşallah ekimde hamile kalırım :))

Aynen cnm belki ben kaçırmışımdır ama senden umutluyum inş güzel haberler verirsin hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…