Canım kalbini dinle ve ona göre hareket et. Ben sanırım yarında yapmam test. Regl psikolojisine girdim. İnşallah stresten gecikmiyorumdur. Resmen ped var şuan bende
canım yok regl gibi ağrımıyor karnım solum sızlıyor arada sancı giriyor dışarı çıktık eşimle dışarda koyamam diye koydum hani olursam batmayayım diye. İnşallah eve gidince tertemiz görürüm inşallah ya bebeğim benimledir bizimledirhadi ya adet belirtilerinmi var cnm yoksa offff
Öncesinde olmuştu cnm bundan sonrada bırakmayım ozamn nolur nolmaz:) dediğin gibi belki çatladiysada 24 saat canli kalıyorsa yakalamış olabilirm Rabbim yeterki ol desinCanim yumurta catladiginda 24-36 saat canli kalabiliyormus o 24 saati yakalamissindir insallah tabiki tek akintiyada bakmamak lazim sen 2-3 gunde bir devam et calismalara. Yumurtlamadan 1-2 gun oncede iliski yasadiysan eger hic korkmana gerek yok spermler canli kaldigi icin allah izin verirse yinede tutar. Yani yumurtlamadan 4 gun oncesi ve 3 gun sonrasi toplam 5-7 gün gibi bir süre iliski olmali mutlaka
Adetin kaç gün gecti cnmkizlar test yapsammi
Adetin kaç gün gecti cnm
canım yok regl gibi ağrımıyor karnım solum sızlıyor arada sancı giriyor dışarı çıktık eşimle dışarda koyamam diye koydum hani olursam batmayayım diye. İnşallah eve gidince tertemiz görürüm inşallah ya bebeğim benimledir bizimledir
Tmm cnmm bazen bişiler akıyor gib geliyor ama bilmiyorum kaç gündür var oaminnn ay haber et mrk ettim simdi
Insallah canim ben yumurtayi gördüm 14 mm olmustu onun gecesine akinti basladi gün asiri iliski oluyo ayin 25 ine kadar devam edicem ben her ihtimale karsi belki gec catlar falan diye bellide olmuyo o isler, adetime bir hafta kalmis oluyo sonrasinda hayirlisi allahtanÖncesinde olmuştu cnm bundan sonrada bırakmayım ozamn nolur nolmaz:) dediğin gibi belki çatladiysada 24 saat canli kalıyorsa yakalamış olabilirm Rabbim yeterki ol desin
Atesin kac derece? Benimde 37.1 falan oldugu oluyo ama 38 dereceye kadar onemsiz yani. Ve tabiki bebek icin diyosan onu sabah erken olcmen gerekiyo dogru sonuc icinkizlar atesim var benim simdi fark ettim
Kotu olmus canim hayirlisi birdahaki aya insallah hep beraber beklicez artik. Bu arada dm de ovulationstest 15.95 euro gordumde trye bu aralar gitmiyosan ondan al dene bende alicam bu ayda olmazsa bidahaki aya onunla yapariz bakalim ne olucak :)4753 canım son durumlar ne .. inşallah daha adet olmamışsındır da güzel haberler verirsin.. ben malesef dün oldum
Kotu olmus canim hayirlisi birdahaki aya insallah hep beraber beklicez artik. Bu arada dm de ovulationstest 15.95 euro gordumde trye bu aralar gitmiyosan ondan al dene bende alicam bu ayda olmazsa bidahaki aya onunla yapariz bakalim ne olucak :)
Bir iki gün dayanabiler sen bekle cnm yoksa test yap inş hamilesndr1 gun ama benim hic gecmez bi de kasik agrisi var ne bilim su ana kadar olmam gerekirdi
Aynen cnm belki ben kaçırmışımdır ama senden umutluyum inş güzel haberler verirsin hepimizInsallah canim ben yumurtayi gördüm 14 mm olmustu onun gecesine akinti basladi gün asiri iliski oluyo ayin 25 ine kadar devam edicem ben her ihtimale karsi belki gec catlar falan diye bellide olmuyo o isler, adetime bir hafta kalmis oluyo sonrasinda hayirlisi allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?