Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Aynen cnm belki ben kaçırmışımdır ama senden umutluyum inş güzel haberler verirsin hepimiz
Canim allah kismet ederse her turlu oluyo valla. Umudunu kaybetme sen belli olmaz hic. Doktor cok kotu birsey demesede ben kendimden beklemiyorum bu ayda iltahap var bende cocuk denemeleri basladigindan beridir bi ilac daha kullandim bakalim gecer insallah. Ama umudum var tabiki insallah tutar. Allah hepimize nasip etsin yasatsin o güzel duyguyu. Ben o arada trde olacagim net olmaz bende ama birsey olursa ilk firsatta paylasirim.

Bende antibiotik aldim ayin 11 inde uc gunde etki edecekmis bide cok agir ya 3 gram ama allahtan umut kesilmez diyip deniyorum bakalim. Iltahap oluncada korunun kondom falan kullanin diyorlarda su ara o hic umrumda degil gibi :) ayni anda hem iyileseyim hem hamile kalayim istiyorum cok mu sey istiyorum bilemedim ki

Meraba kızlar bu ovulasyon testini ilk defa yaptım bugün,sonuçdan bişey anlamadım erken değilmi yumurtlama için bana yorum yapabilcek biri varmı acaba

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 40
Meraba kızlar bu ovulasyon testini ilk defa yaptım bugün,sonuçdan bişey anlamadım erken değilmi yumurtlama için bana yorum yapabilcek biri varmı acaba
Valla canim diger sayfalardan gordugum kadariyla yumurtlama olmadan once iki cizgide ayni koyulukta oluyo yani ayni koyulukta iki cizgiyi yakaladiktan sonraki 24-36 saat icerisinde yumurta catliyo

Evet canım bana da diyo kondom kullansın eşin ama benimki kullanmadı inada bindirdi bende senin gibi dedim belki hamile kalırım ama iltahap geçmedi malesef

Evet canım bana da diyo kondom kullansın eşin ama benimki kullanmadı inada bindirdi bende senin gibi dedim belki hamile kalırım ama iltahap geçmedi malesef
Iste bilemiyorlar onlardanmi bize geciyo diye ondan oyle diyorlar. Aman olcaksa olur hastalikta gecer allah nasip ederse. Sende bi iyiles bak bakalim ona gore bende donunce termine gitcem bebis olmazsa doktorla konusurum gecene kadar korunuruz bakalim

Herşeyin hayırlısı canım.. inşallah en kısa zamanda olur

test aldim ama korkuyom yapmaya
Canim bence yap kurtul en azindan agri cekmezsin psikolojikte olabiliyo hersey yada hastalik zaten varsa cikiyo yoksa cikmiyo korkma hic yap testini rahat olsun icin. En azindan baska bisey varsa önlem al gec kalma. Bende iltahap cikti mesela agri sebebi baska arkadaslarda var iltahap sikayeti olan.

Bende de iltihap varmis ama doktor ilaç vermedi sadce amelytan sonra antibiyotik kullandim inş güzel haberler veririz cnm

Merhaba kızlar içinde bulunduğunuz durumu o kadar iyi anlıyorum ki 1.5 yıl boyunca denedik sadece hormon testi verdim herseyim normaldi 1 yıl denedik olmadı eşime dedim test ver yok mok desede gitti test verdi Herşey normal. O zaman ne olabilir benim tuplere bakılacak... çalışıyorum iş yerinde izin durumu sikintili salladıkca salladim.Son zamanlarda sinirlerim bozuldu Artik buraları okumaz oldum yumutlama testleri yapmaz oldum. Kafamda şu oluştu bu çocuk tedavisiz gelmeyecek Kafam o kadar rahattı ki Emin olun kızlar hep diyorlar ya kafan rahat ilişki olmalı diye... en son birlikte olduğumda cocugu dusunmedim yumurttlamayi düşünmedim Nasıl olsa tedaviyle olacak diye. Hatta iliski sonrasında ayağı dikip 20 dk yatma vs hiç yapmadım nasıl olsa olmuyor ya...... sonra adetim 1 gün gecikti test yaptım belli belirsiz acaba dedim bi tuhaf oldum Sonra 2 gün sona bi daha çift çizgi daha koyu Hemen Dr a gittim kan verdim beta hcg 98 pozitif ....mutlu oldum mu olamadım şaşkınım çünkü her duygu var Bu sefer insana kaybetme korkusu geliyor Allahım diyorum kalbini duyuyum kalpten sonra tarama testlerine gireyim...vsvsvs Ve o hamile kaldığım hafta konyaya gitmiştik gebelik beklemiyorum bile deli gibi gezmistim Meğersem o ara yerleşiyormuş. Mevlananin içinde çok dua ettim Hem kendime hep çocuk sahibi olmak isteyen biz hanımlara Mevlana bize ugurlu geldi ..Şu an daha 4 haftalık hamileyim daha ikinci bir kan testi vermedim Belirtim adet gecikmesi göğüs uçlarında hassasiyet aşırı ateş basması. Fizyolojik bi rahatsizlik yoksa eşinizde ve sizde tek diyeceğim KAFANIZ RAHAT OLSUN....ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH....AMİN....

Bende de iltihap varmis ama doktor ilaç vermedi sadce amelytan sonra antibiyotik kullandim inş güzel haberler veririz cnm
Antibiotikle geciyo iste canim bende kullandim ama gecmedi bendeki bu kez kadin doktoruna gittim baska antibiotik verdi bana yuksek dozda bi kullanimlik insallah bu kez gecmis olurda allah gonlumuzdekini bize nasip eder

Antibiotikle geciyo iste canim bende kullandim ama gecmedi bendeki bu kez kadin doktoruna gittim baska antibiotik verdi bana yuksek dozda bi kullanimlik insallah bu kez gecmis olurda allah gonlumuzdekini bize nasip eder
Amin cnm inşallah geçer benim geçti mi bilmiyorum iki hafta sonra kontrlm var ozamn sorayım doktora hiç sormak aklıma gelmedi

canm ıkı ay önce sennle aynı gunlerdeydı reglımız. benm 19 20 gbı olr heralde sen bendn önde gıdıyorsun... nşallah olmazsın tabıkıde

canm tam koyulasmamıskı zaten yarın bıda yap bakalm dahada koyulasacaktr.. zatn genelde catlama 1 2 1 3 14ç gnlerde oluyor sanırım

Amin cnm inşallah geçer benim geçti mi bilmiyorum iki hafta sonra kontrlm var ozamn sorayım doktora hiç sormak aklıma gelmedi
Ben agrilardan hissediyorum hala oldugunu ama idrarda yanma yada lavaboya cikinca agri falan yok oyle anlamamistim zaten. Kontrol ettir bi test daha yaptir emin ol en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…