4753 canım son durumlar ne .. inşallah daha adet olmamışsındır da güzel haberler verirsin.. ben malesef dün oldum
Canim allah kismet ederse her turlu oluyo valla. Umudunu kaybetme sen belli olmaz hic. Doktor cok kotu birsey demesede ben kendimden beklemiyorum bu ayda iltahap var bende cocuk denemeleri basladigindan beridir bi ilac daha kullandim bakalim gecer insallah. Ama umudum var tabiki insallah tutar. Allah hepimize nasip etsin yasatsin o güzel duyguyu. Ben o arada trde olacagim net olmaz bende ama birsey olursa ilk firsatta paylasirim.Aynen cnm belki ben kaçırmışımdır ama senden umutluyum inş güzel haberler verirsin hepimiz
Bende antibiotik aldim ayin 11 inde uc gunde etki edecekmis bide cok agir ya 3 gram ama allahtan umut kesilmez diyip deniyorum bakalim. Iltahap oluncada korunun kondom falan kullanin diyorlarda su ara o hic umrumda degil gibi :) ayni anda hem iyileseyim hem hamile kalayim istiyorum cok mu sey istiyorum bilemedim kiİnşallah canım..hepberaber güzel haberler alırız.
Rossmanda daha ucuz ovulationstest.. daha hiç denemedim ama .. pazartesi kadın doktoruma gitcem.. antibiyotiğe başlicam.. oyüzden 1 ay boyunca korunmam gerekiyor oyüzden eylül olmuyor ama inşallah ekimde hamile kalırım :))
Valla canim diger sayfalardan gordugum kadariyla yumurtlama olmadan once iki cizgide ayni koyulukta oluyo yani ayni koyulukta iki cizgiyi yakaladiktan sonraki 24-36 saat icerisinde yumurta catliyoMeraba kızlar bu ovulasyon testini ilk defa yaptım bugün,sonuçdan bişey anlamadım erken değilmi yumurtlama için bana yorum yapabilcek biri varmı acaba
Bende antibiotik aldim ayin 11 inde uc gunde etki edecekmis bide cok agir ya 3 gram ama allahtan umut kesilmez diyip deniyorum bakalim. Iltahap oluncada korunun kondom falan kullanin diyorlarda su ara o hic umrumda degil gibi :) ayni anda hem iyileseyim hem hamile kalayim istiyorum cok mu sey istiyorum bilemedim ki
test aldim ama korkuyom yapmaya
Iste bilemiyorlar onlardanmi bize geciyo diye ondan oyle diyorlar. Aman olcaksa olur hastalikta gecer allah nasip ederse. Sende bi iyiles bak bakalim ona gore bende donunce termine gitcem bebis olmazsa doktorla konusurum gecene kadar korunuruz bakalimEvet canım bana da diyo kondom kullansın eşin ama benimki kullanmadı inada bindirdi bende senin gibi dedim belki hamile kalırım ama iltahap geçmedi malesef
Iste bilemiyorlar onlardanmi bize geciyo diye ondan oyle diyorlar. Aman olcaksa olur hastalikta gecer allah nasip ederse. Sende bi iyiles bak bakalim ona gore bende donunce termine gitcem bebis olmazsa doktorla konusurum gecene kadar korunuruz bakalim
Canim bence yap kurtul en azindan agri cekmezsin psikolojikte olabiliyo hersey yada hastalik zaten varsa cikiyo yoksa cikmiyo korkma hic yap testini rahat olsun icin. En azindan baska bisey varsa önlem al gec kalma. Bende iltahap cikti mesela agri sebebi baska arkadaslarda var iltahap sikayeti olan.test aldim ama korkuyom yapmaya
Bende de iltihap varmis ama doktor ilaç vermedi sadce amelytan sonra antibiyotik kullandim inş güzel haberler veririz cnmCanim allah kismet ederse her turlu oluyo valla. Umudunu kaybetme sen belli olmaz hic. Doktor cok kotu birsey demesede ben kendimden beklemiyorum bu ayda iltahap var bende cocuk denemeleri basladigindan beridir bi ilac daha kullandim bakalim gecer insallah. Ama umudum var tabiki insallah tutar. Allah hepimize nasip etsin yasatsin o güzel duyguyu. Ben o arada trde olacagim net olmaz bende ama birsey olursa ilk firsatta paylasirim.
Test yaptınmı canım..test aldim ama korkuyom yapmaya
Antibiotikle geciyo iste canim bende kullandim ama gecmedi bendeki bu kez kadin doktoruna gittim baska antibiotik verdi bana yuksek dozda bi kullanimlik insallah bu kez gecmis olurda allah gonlumuzdekini bize nasip ederBende de iltihap varmis ama doktor ilaç vermedi sadce amelytan sonra antibiyotik kullandim inş güzel haberler veririz cnm
Amin cnm inşallah geçer benim geçti mi bilmiyorum iki hafta sonra kontrlm var ozamn sorayım doktora hiç sormak aklıma gelmediAntibiotikle geciyo iste canim bende kullandim ama gecmedi bendeki bu kez kadin doktoruna gittim baska antibiotik verdi bana yuksek dozda bi kullanimlik insallah bu kez gecmis olurda allah gonlumuzdekini bize nasip eder
Kızlar henüz bende regl olmadım ama hamile değilsem eğer inşallah yarın olurum. Boş yere gecikmem istemiyorum ya da başka Bi sıkıntıdan dolayı. Olucak gibiyim sanki karnım ağrıyor . Son 17 ay reglime baktım. 4 kere 26.gunde olmuşum. 4 kerede 27. Günde. Geriside 25 28 29. O yüzden kestiremiyorum yarın 28. Günüm. Belimde ağrımaya basladı
Meraba kızlar bu ovulasyon testini ilk defa yaptım bugün,sonuçdan bişey anlamadım erken değilmi yumurtlama için bana yorum yapabilcek biri varmı acaba
Ben agrilardan hissediyorum hala oldugunu ama idrarda yanma yada lavaboya cikinca agri falan yok oyle anlamamistim zaten. Kontrol ettir bi test daha yaptir emin ol en azindanAmin cnm inşallah geçer benim geçti mi bilmiyorum iki hafta sonra kontrlm var ozamn sorayım doktora hiç sormak aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?