İnşallah güzel haberler alırsın canım..Acilde kan sonucumu bekliyorum dua edin kizlar
Test yaptınmı canım..
Canım günün geçmiş yap testi kurtul heyecandan böyle yaparak daha da strese girersin eğer yoksa da adetini geciktirip düzenini bozarsin jnsallah vardır da sevinirsintest aldim ama yapip yapmamakta kararsizim akil verin ne olurr
Hadi bekliyoruz yap testi yaz bize hayırlısıyla inşallahayyyy heyecan yaptimm
Hakkinda hayirlisi olsun canim vardir insallah bebisayyyy heyecan yaptimm
Aa valla var cizgi yarin hemen kan testini yaptir sen canim bende goruyorum yanlis falanda degil hadi hayirli olsun insallah kan testiyle kesinlestirde oyle sevinelim hepimizkizlarrr yalnismi goruyommm
Aa valla var cizgi yarin hemen kan testini yaptir sen canim bende goruyorum yanlis falanda degil hadi hayirli olsun insallah kan testiyle kesinlestirde oyle sevinelim hepimiz[/QUOTE
kizlar hepinizden allah razi olsun hep destek oldunuz dua ettiniz hepinize bussuru bebis diliyorum
Kızlar bişi sorcam adet gunum dundu bugün de olmadım şimdi benim adeti 2 gün mu gecikmiş oldu 1 gün mu
Allah sendende razi olsun canim sende bize dua et artik :) darisi basimiza insallah o kadar telas yaptin korktun ama bak sonucu guzel oldu iyi ki yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?