Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Ay canım benim çok şükür senden güzel haberler geldi.. okadar korktun ama bak pozitifi gördün.. hemen kan testi yaptır bence ondan sonra eşine müjdeli haberi ver..bizler içinde dua et darısı bize..

gorunce cizgiyi ilk sizlere burdaki bebis bekleyenlere dua ettim inanin kizlar sayenizde dualarinizla . cok tesekkur ederim hepinize arkadasliginizaaa darisi hepinizeee

esimle beraber cafe isletiyoz. sabah beraber geciyoz aksamda beraber nasil yapcam bilmiyom

kizlar yaptigim testi pijamasinin arasina koysam eve geldiginde giyinirken gorse sabahta kan testine gideriz zaten sizce

kizlar belirtilrimi soyleyim tekrar sat 16 tem. agustos 3 gibi sol kasik agrisi batmasi yasamaya basladim. oksurukle birlikte ogurme olmustu ayin 10 gibi kabizlik basladi ama agustostan beri bu sicakta ayaklarim usuyodu ama garip olan ben hic teelemezken deli gibi terliyordum. esime kac defa demiştim cok garip ben terliyorum diye sasiriyordu annem bile beni gordu neyin var sen teeliyon dedi. bide ben terlwrken ayaklarimda gece patikle uyuyorum. bide son bi haftadir tenimin kokusu degismisti. gogsum normal hassaslikta. adetim gecikmeye girince midem usutmus gibi kalkmaya basladi yani dun ve bugun agirlikli bide goz bebek buyumesi. ama en keskin kasik agrim ..... hepiniz bebise kavusun emiii

kizlarrr yalnismi goruyommm
allajımmm canımmmm çok sevindim yaaaaaaaa ay nasıl mutlu oldum sana anlatamam elim titrediiiiiii cnm bende hala adet olmadım cnm nokur dua edin banada hamileyimdirninşaşşahhh t e lden yazıyorum ellerim titriyo çok sevindimmmmmm yarın hemen hastaneye cnmnmmm bizle paylaş lan aonucunu cnm benim tebrik ederimmmm inan adına vok sevindimmmmmm

insallah sende benim gibi sevinirsin insaaallah sendeki gecikmede bebistirrrr

Bazen adet olcak gibide sancı girdi mi cnm ya resmen solumda kalp atıyo anlamıyorum fate kemiriyo resmen. Ama sen hiç sanki regl olcamm demedinnn bana neden öyle geliyorr

Bazen adet olcak gibide sancı girdi mi cnm ya resmen solumda kalp atıyo anlamıyorum fate kemiriyo resmen. Ama sen hiç sanki regl olcamm demedinnn bana neden öyle geliyorr

bende daha once hic kasik agrisi yoktu ondan degisik gelmisti .ama bendede seyiriyordu ara ara ama bazen tirsiyordum ya adet olursam diye sukurki pozitif gordum ama bende akinti vardi sende varmi canim

Var cnm
bende daha once hic kasik agrisi yoktu ondan degisik gelmisti .ama bendede seyiriyordu ara ara ama bazen tirsiyordum ya adet olursam diye sukurki pozitif gordum ama bende akinti vardi sende varmi canim
Var cnım akıntımm bide sol goğsumun damarları belirginnleşti bilemiyorummm gpzlerim mi öyle gpruyo anlamıomm

Resmen bugün pedle gezdim kaç kere regl oldum sandık şükür tertemiz :) yarın 29.gunummm canım dun okudun mu son 17 ay reglime baktım 4 kere 26 4 kerede 27.gunımde olmuşum diğerleri 25 28 29. Bugünude tertemiz atlattık 28.gunu Allahım duy sesimi olursun son dk regl olçim annemler gelince mujdeyi verimmm başka yanımda ki şaşkın kocama :)

cnm ben korkuyorum sen kadar cesur değilim sanırım sen kan sonucunu al öyle supriz yap kocana

ne bilim gizli gizli nasil kan verecem bide korkuyom kan vermekten bide esim arkadas gibidir bana dayanamamki demeden nasil tutacam bide benden daha cok istiyo dusun

inan bende korka korka yaptim testi ama hemen silik cikinca soka girdim ilk. bence sende korksan bile yap rahat olsun icin

ne bilim gizli gizli nasil kan verecem bide korkuyom kan vermekten bide esim arkadas gibidir bana dayanamamki demeden nasil tutacam bide benden daha cok istiyo dusun
tatlım ben emin ol diye dedim sonra uzulmesinn diye ama bende oyleyimmm çift çizgi görsem,dayanamam sanırım. Kendine nolur dikkat et ağır kaldırma sakın koru kolla kendini ayy bende hamileyim inşallah yaaaaaa canım 4753 ten yola çıkarak rizelilikvarmı 53 plaka ben rizeliyimde kaç gündür sorcam sana unutuyomm yoksa tel nosumu :) konuyla alakası yok ama sorcam nr zamandır bende istanbulda doğdum,buyudum ama memleket rize

ben nardinliyim esim rizeli ama istanbulda ysiyoruz. balayina rize gittim hatta

inan bende korka korka yaptim testi ama hemen silik cikinca soka girdim ilk. bence sende korksan bile yap rahat olsun icin
çarşamba yaparım belki cnm delimiyim,neyimmm aslında varsa hmen öğrenmek çok iyi bebek içinn ama ne bilim kendimi korkutuyorum,sanki hep son dk gelcek beni uzcek gibi. Hep hayal ediyorum,çift çizgiyi bide ben bu ay rüya gprdum canım eşim badem yiyor evde ve yere bi tane duyuruyor işe gidiyor rüyamda. Ben salona bi geliyorum,bademi tırtıklayan kemiren iki tane serçe kuş. Şok oluyorum evde kusun ne işi var diye canım,baktım evlat demekmiş yanlış hatırlamıyorsam erkek evlat anlamındaymıs hayırlısı cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…