kizlarrr yalnismi goruyommm
Ay canım benim çok şükür senden güzel haberler geldi.. okadar korktun ama bak pozitifi gördün.. hemen kan testi yaptır bence ondan sonra eşine müjdeli haberi ver..bizler içinde dua et darısı bize..
gorunce cizgiyi ilk sizlere burdaki bebis bekleyenlere dua ettim inanin kizlar sayenizde dualarinizla . cok tesekkur ederim hepinize arkadasliginizaaa darisi hepinizeee
allajımmm canımmmm çok sevindim yaaaaaaaa ay nasıl mutlu oldum sana anlatamam elim titrediiiiiii cnm bende hala adet olmadım cnm nokur dua edin banada hamileyimdirninşaşşahhh t e lden yazıyorum ellerim titriyo çok sevindimmmmmm yarın hemen hastaneye cnmnmmm bizle paylaş lan aonucunu cnm benim tebrik ederimmmm inan adına vok sevindimmmmmmkizlarrr yalnismi goruyommm
allajımmm canımmmm çok sevindim yaaaaaaaa ay nasıl mutlu oldum sana anlatamam elim titrediiiiiii cnm bende hala adet olmadım cnm nokur dua edin banada hamileyimdirninşaşşahhh t e lden yazıyorum ellerim titriyo çok sevindimmmmmm yarın hemen hastaneye cnmnmmm bizle paylaş lan aonucunu cnm benim tebrik ederimmmm inan adına vok sevindimmmmmm
Bazen adet olcak gibide sancı girdi mi cnm ya resmen solumda kalp atıyo anlamıyorum fate kemiriyo resmen. Ama sen hiç sanki regl olcamm demedinnn bana neden öyle geliyorr
Var cnım akıntımm bide sol goğsumun damarları belirginnleşti bilemiyorummm gpzlerim mi öyle gpruyo anlamıommbende daha once hic kasik agrisi yoktu ondan degisik gelmisti .ama bendede seyiriyordu ara ara ama bazen tirsiyordum ya adet olursam diye sukurki pozitif gordum ama bende akinti vardi sende varmi canim
Var cnm
Var cnım akıntımm bide sol goğsumun damarları belirginnleşti bilemiyorummm gpzlerim mi öyle gpruyo anlamıomm
cnm ben korkuyorum sen kadar cesur değilim sanırım sen kan sonucunu al öyle supriz yap kocanahemen yarin test yap cnm sende de insallah bebis vardir
cnm ben korkuyorum sen kadar cesur değilim sanırım sen kan sonucunu al öyle supriz yap kocana
tatlım ben emin ol diye dedim sonra uzulmesinn diye ama bende oyleyimmm çift çizgi görsem,dayanamam sanırım. Kendine nolur dikkat et ağır kaldırma sakın koru kolla kendini ayy bende hamileyim inşallah yaaaaaa canım 4753 ten yola çıkarak rizelilikvarmı 53 plakane bilim gizli gizli nasil kan verecem bide korkuyom kan vermekten bide esim arkadas gibidir bana dayanamamki demeden nasil tutacam bide benden daha cok istiyo dusun
tatlım ben emin ol diye dedim sonra uzulmesinn diye ama bende oyleyimmm çift çizgi görsem,dayanamam sanırım. Kendine nolur dikkat et ağır kaldırma sakın koru kolla kendini ayy bende hamileyim inşallah yaaaaaa canım 4753 ten yola çıkarak rizelilikvarmı 53 plakaben rizeliyimde kaç gündür sorcam sana unutuyomm yoksa tel nosumu :) konuyla alakası yok ama sorcam nr zamandır bende istanbulda doğdum,buyudum ama memleket rize
çarşamba yaparım belki cnm delimiyim,neyimmm aslında varsa hmen öğrenmek çok iyi bebek içinn ama ne bilim kendimi korkutuyorum,sanki hep son dk gelcek beni uzcek gibi. Hep hayal ediyorum,çift çizgiyi bide ben bu ay rüya gprdum canım eşim badem yiyor evde ve yere bi tane duyuruyor işe gidiyor rüyamda. Ben salona bi geliyorum,bademi tırtıklayan kemiren iki tane serçe kuş. Şok oluyorum evde kusun ne işi var diye canım,baktım evlat demekmiş yanlış hatırlamıyorsam erkek evlat anlamındaymıs hayırlısı cnm yainan bende korka korka yaptim testi ama hemen silik cikinca soka girdim ilk. bence sende korksan bile yap rahat olsun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?