Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

bendedun gece evimizde gezen 2 fare gorsum ve yakalayip kuyruklarindan tutup esime sesleniyom bak ne yakaladim diye sonra fareler balık oluyo ki cok korkarim

Sen şuan hamilesinn inşallah kan sonucunu çok merak ediyorum. Geçtiğğmiz aylarda yani bebek dusunmuyorken rüyamda bi kız cocgu vardı kucagımda ve ağlıyodu bende kiminse bu annesine vereyim dedim,bilen varda annesine versin bu bebeği,dedim ertesi gunu arkadaşım hamileyim dedi bende kzıın olcak gör bak dedim ve şimdi 5 aylık hamile kız bekliyor :)

bendedun gece evimizde gezen 2 fare gorsum ve yakalayip kuyruklarindan tutup esime sesleniyom bak ne yakaladim diye sonra fareler balık oluyo ki cok korkarim
Hayırlara gitsin inşallah canım ben 2 serçe görmusum sen 2 fare . Baktın mı fare ne demek ama balığa donusmesi güzel bişey bence hayırlara yoralımm

insallah sende hamilesindir hemsehrim. bence carsambayi bekleme 5 tl ye git test al yap en iyisi bebisten onemli degil beklemek

bak bak ilk gelinim bide kayinvalidem hele babasi duyunca ne tepki vercek keske babam sag olsaydi kimbilir nasil mutlu olurdu
bende ilk gelinim canım ve şimdilik tekk ve herkes bekliyor resmen 3 yıllık evli olunca artık çatıyolar şaka yollu. Bende kocamda çok istiyoruz artık. Basın sağoılsun canım melek babacın emin ol goruyor :)ben inanıyorumm inşallah bebişinle kabrine ziyaret gitmek nasip olur

akintin beyazmi senin
evet cnm diyorlar ya koyu sarı. Benim koyu değil sarı bazen koyu geldi hatta kaç kere o koyuluğu regl sandımm dunde çok wc cıktım su ıcmediğim halde. İnşallah bende hamileyimdirde aynı zamanda doğum yaparız

Cnm iinden nasıl geçiyorsa öyle soyle eşine. İstersen bi zarfa koy canım bu sana gelmiş,de bi açsın supriz

Cnm benim Allah evladını bağışlasın sana. Bende ilk defa bu ay ne bata baktım yani regl tarihime ne yumurtlama vs hiç aldırıs etmedim yok gun aşırı falan içimizden ne zaman geldiyse bazen günde 2 kere olduguda oldu içimizden nasıl geldiyse bazen 3 gun olmadı. Sadece adete 1 hafta kala ben hamileyim sanki demeye başladım kendi kendime hissettim çok büyük Bi hisle ama bilmiyorum tabi hala sonuv ney belkide stresten gecikiyorum ama ben ilk goğus uclarımdan uyandım tutunca nasıl acıyor. Geçen aylarda uclarım boyle acımadı. Diyorum ya ben bariz belirtiler yasamıyorum sadece hamileyim gibi geliyor bana hep

am
aminnnm

Düşünüyorum test yaparsam tek çizgi çıkarsa o an naparım sanırım çok ağlarım ya :'(

Düşünüyorum test yaparsam tek çizgi çıkarsa o an naparım sanırım çok ağlarım ya :'(
Canım ben geçen ay negatifi görünce çok ağladım,ama bu ay 2 kere yaptım hatta hamile olduğuma çok inanıyordm içimde değişik bi his vardı ama ikiside negatifti..nedense busefer okadar yıkılmadım nedenini bende anlamadım :)) inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız..Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bizede hayırlısıyla evlat nasip etsin..

canm ıkı ay önce sennle aynı gunlerdeydı reglımız. benm 19 20 gbı olr heralde sen bendn önde gıdıyorsun... nşallah olmazsın tabıkıde

İnşallah cnm ya dua et bana ne olur bugün 28.günüm normalde 26.27.gunde olurum olmayınca nasıl umutlanmam insan nasıl ümit etmez ama ben hep olumsuzu düşünüyorum ya gelirse regl diye. Heveslenmeye korkuyorum ama geçen aylarda olmayan gelmeyen his bu ay geldi bana bilmiyom. Belli olmaz 30 u geçirmeyi dusunuyoeum belki öyle yaparım test yarın 29 zaten bilmiyorum test yapıp negatifi görmekten çok korkuyorum içim boğuluuoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…