ben nardinliyim esim rizeli ama istanbulda ysiyoruz. balayina rize gittim hatta
Benimde kuzenim rizede yasıyor eşi mardinli mardinden kız aldık :)ben nardinliyim esim rizeli ama istanbulda ysiyoruz. balayina rize gittim hatta
çarşamba yaparım belki cnm delimiyim,neyimmm aslında varsa hmen öğrenmek çok iyi bebek içinn ama ne bilim kendimi korkutuyorum,sanki hep son dk gelcek beni uzcek gibi. Hep hayal ediyorum,çift çizgiyi bide ben bu ay rüya gprdum canım eşim badem yiyor evde ve yere bi tane duyuruyor işe gidiyor rüyamda. Ben salona bi geliyorum,bademi tırtıklayan kemiren iki tane serçe kuş. Şok oluyorum evde kusun ne işi var diye canım,baktım evlat demekmiş yanlış hatırlamıyorsam erkek evlat anlamındaymıs hayırlısı cnm ya
Benimde kuzenim rizede yasıyor eşi mardinli mardinden kız aldık :)
Hayırlara gitsin inşallah canım ben 2 serçe görmusum sen 2 fare . Baktın mı fare ne demek ama balığa donusmesi güzel bişey bence hayırlara yoralımmbendedun gece evimizde gezen 2 fare gorsum ve yakalayip kuyruklarindan tutup esime sesleniyom bak ne yakaladim diye sonra fareler balık oluyo ki cok korkarim
Sen şuan hamilesinn inşallah kan sonucunu çok merak ediyorum. Geçtiğğmiz aylarda yani bebek dusunmuyorken rüyamda bi kız cocgu vardı kucagımda ve ağlıyodu bende kiminse bu annesine vereyim dedim,bilen varda annesine versin bu bebeği,dedim ertesi gunu arkadaşım hamileyim dedi bende kzıın olcak gör bak dedim ve şimdi 5 aylık hamile kız bekliyor :)
Hayırlara gitsin inşallah canım ben 2 serçe görmusum sen 2 fare . Baktın mı fare ne demek ama balığa donusmesi güzel bişey bence hayırlara yoralımm
bende ilk gelinim canım ve şimdilik tekk ve herkes bekliyor resmen 3 yıllık evli olunca artık çatıyolar şaka yollu. Bende kocamda çok istiyoruz artık. Basın sağoılsun canım melek babacın emin ol goruyor :)ben inanıyorumm inşallah bebişinle kabrine ziyaret gitmek nasip olurbak bak ilk gelinim bide kayinvalidem hele babasi duyunca ne tepki vercek keske babam sag olsaydi kimbilir nasil mutlu olurdu
evet cnm diyorlar ya koyu sarı. Benim koyu değil sarı bazen koyu geldi hatta kaç kere o koyuluğu regl sandımm dunde çok wc cıktım su ıcmediğim halde. İnşallah bende hamileyimdirde aynı zamanda doğum yaparızakintin beyazmi senin
Ayyyyy ne guzelllll cnmmmmm ya Allahım banada nasip et noluuurr.ay benimki eve geliyo napcam yaaaa
Ay çok sevindim şimdi gördüm cnmkizlar yanlismi goruyomm
Cnm benim Allah evladını bağışlasın sana. Bende ilk defa bu ay ne bata baktım yani regl tarihime ne yumurtlama vs hiç aldırıs etmedim yok gun aşırı falan içimizden ne zaman geldiyse bazen günde 2 kere olduguda oldu içimizden nasıl geldiyse bazen 3 gun olmadı. Sadece adete 1 hafta kala ben hamileyim sanki demeye başladım kendi kendime hissettim çok büyük Bi hisle ama bilmiyorum tabi hala sonuv ney belkide stresten gecikiyorum ama ben ilk goğus uclarımdan uyandım tutunca nasıl acıyor. Geçen aylarda uclarım boyle acımadı. Diyorum ya ben bariz belirtiler yasamıyorum sadece hamileyim gibi geliyor bana hepMerhaba kızlar içinde bulunduğunuz durumu o kadar iyi anlıyorum ki 1.5 yıl boyunca denedik sadece hormon testi verdim herseyim normaldi 1 yıl denedik olmadı eşime dedim test ver yok mok desede gitti test verdi Herşey normal. O zaman ne olabilir benim tuplere bakılacak... çalışıyorum iş yerinde izin durumu sikintili salladıkca salladim.Son zamanlarda sinirlerim bozuldu Artik buraları okumaz oldum yumutlama testleri yapmaz oldum. Kafamda şu oluştu bu çocuk tedavisiz gelmeyecek Kafam o kadar rahattı ki Emin olun kızlar hep diyorlar ya kafan rahat ilişki olmalı diye... en son birlikte olduğumda cocugu dusunmedim yumurttlamayi düşünmedim Nasıl olsa tedaviyle olacak diye. Hatta iliski sonrasında ayağı dikip 20 dk yatma vs hiç yapmadım nasıl olsa olmuyor ya...... sonra adetim 1 gün gecikti test yaptım belli belirsiz acaba dedim bi tuhaf oldum Sonra 2 gün sona bi daha çift çizgi daha koyu Hemen Dr a gittim kan verdim beta hcg 98 pozitif ....mutlu oldum mu olamadım şaşkınım çünkü her duygu var Bu sefer insana kaybetme korkusu geliyor Allahım diyorum kalbini duyuyum kalpten sonra tarama testlerine gireyim...vsvsvs Ve o hamile kaldığım hafta konyaya gitmiştik gebelik beklemiyorum bile deli gibi gezmistim Meğersem o ara yerleşiyormuş. Mevlananin içinde çok dua ettim Hem kendime hep çocuk sahibi olmak isteyen biz hanımlara Mevlana bize ugurlu geldi ..Şu an daha 4 haftalık hamileyim daha ikinci bir kan testi vermedim Belirtim adet gecikmesi göğüs uçlarında hassasiyet aşırı ateş basması. Fizyolojik bi rahatsizlik yoksa eşinizde ve sizde tek diyeceğim KAFANIZ RAHAT OLSUN....ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH....AMİN....
aminnnmevet cnm diyorlar ya koyu sarı. Benim koyu değil sarı bazen koyu geldi hatta kaç kere o koyuluğu regl sandımm dunde çok wc cıktım su ıcmediğim halde. İnşallah bende hamileyimdirde aynı zamanda doğum yaparız
cnm sonuç neyyyy bildir lutfennnAcilde kan sonucumu bekliyorum dua edin kizlar
Canım ben geçen ay negatifi görünce çok ağladım,ama bu ay 2 kere yaptım hatta hamile olduğuma çok inanıyordm içimde değişik bi his vardı ama ikiside negatifti..nedense busefer okadar yıkılmadım nedenini bende anlamadım :)) inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız..Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bizede hayırlısıyla evlat nasip etsin..Düşünüyorum test yaparsam tek çizgi çıkarsa o an naparım sanırım çok ağlarım ya :'(
canm ıkı ay önce sennle aynı gunlerdeydı reglımız. benm 19 20 gbı olr heralde sen bendn önde gıdıyorsun... nşallah olmazsın tabıkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?