evet hem sana hem bebişine zarar hatta şimdiden bırakabilsen ne iyi olur:)Ben sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacak
Bence rabbime sart kosma bu konuda hamile kalinca birakicam deme birakmaya calis hamile kalmadan en az 6 ay once birakman gerek ne kadr zararli o yavrucagaBen sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacak
Sat:30 hazirankızlar sizin adet tarihleriniz ne zaman?
aaa 2 gun geçmişşşSat:30 haziran
Bat:24temmuz
Gelmedi gelmediiiii
çok enteresan gerçekten tüylerim diken diken olduBen evlenemeden esimle tanismadan cok cok once ruyamda bir kiz gordum mavi gozlu beyaz tenli soyah kivitcik sacliydi esimide gormustum bana anne ona baba diyordu sonra o cocugu kaybettim
Ruyamda....
Simdi ruyamdaki esimle evliyim ve 11inci ayimda hamile kaldim kurtaj oldum belkide bebegim kizdi oruyamdaki kizdi diyorum simdi kendi kendime
Sart kosmak degil ki, en büyük bahanem o olacak yoksa sigarayi baskasinin dedii gibi basim agriyo derdim var diye icmiyorum malesef severek iciyorum.. Zaten azalttim nikotini düsürdüm ki bebegime zarar vermek istedigim en son sey olacagi icin birakmak daha kolay olacak.. Icen bilir yoksa birakmanin ne kadar zor oldugunu..Bence rabbime sart kosma bu konuda hamile kalinca birakicam deme birakmaya calis hamile kalmadan en az 6 ay once birakman gerek ne kadr zararli o yavrucaga
Birakamiyorsanda aza indir en aza
Evet gecikti progestan ile normal adet oluyorum ama progestansiz leke gibi oluyorum ama oda olmadi .gecen ay adet oldugumda agrim cok cok azdi ve normaldi pihtisizdi ki cok agrili adet olurum genelde oda dusundurdu beni adetim bitti iki gun sonra yumurtlama akintisi gibi akinti geldi hafif kan vardi yumurtlma gunlerim 12 ile 13uncu gun civari olmasi gerek ama yumurtlama akintim gelmedi birde o civarda sari kokusuZ akintim vardi genelde adet olucagim zaman gelir simdilerde oda yokaaa 2 gun geçmişşş
evet ben kullanmıyorum ama etrafımdakiler öyle söylüyo inşallah bırakırsınSart kosmak degil ki, en büyük bahanem o olacak yoksa sigarayi baskasinin dedii gibi basim agriyo derdim var diye icmiyorum malesef severek iciyorum.. Zaten azalttim nikotini düsürdüm ki bebegime zarar vermek istedigim en son sey olacagi icin birakmak daha kolay olacak.. Icen bilir yoksa birakmanin ne kadar zor oldugunu..
Bende kullandigim icin soluyorum ve biraktim simdi agzima bile surmuyorum arkadasim cocuk olsun birakicam diyordu oda sigarayi cok seviyordu oda hamile kaldi birakacigana daha cok icmeye basladi simdi bebeginin cigerlerinde sorun var oyuzden en buyuk korkum o masum yavruSart kosmak degil ki, en büyük bahanem o olacak yoksa sigarayi baskasinin dedii gibi basim agriyo derdim var diye icmiyorum malesef severek iciyorum.. Zaten azalttim nikotini düsürdüm ki bebegime zarar vermek istedigim en son sey olacagi icin birakmak daha kolay olacak.. Icen bilir yoksa birakmanin ne kadar zor oldugunu..
4 ağustos mu demek istedin?Benim eger adet olursam ki insallah olmam :)
4 haziran en yuksek ihtimalle
Enteresan ama gercek ti ve esim burnumun dibindeymis bi tanidigim ile sevgiliiymis ama hic karsilasmadik tanismadik bi arkadasim tanistirdi bizi ve gordugumde esimi sok olmustumçok enteresan gerçekten tüylerim diken diken oldu
Ben eskisine göre azalttim ve hamile olmak istedigim gunun ertesi nikotini dusurdum ona bile cabuk alistim ve dahada dusurucem su incelero varya hamile olursamda insallah icimden gelerek icmemeyi dusunuyorun kesinlikle..Bende kullandigim icin soluyorum ve biraktim simdi agzima bile surmuyorum arkadasim cocuk olsun birakicam diyordu oda sigarayi cok seviyordu oda hamile kaldi birakacigana daha cok icmeye basladi simdi bebeginin cigerlerinde sorun var oyuzden en buyuk korkum o masum yavru
ay çok değişik.. malum olmuş demek ki..Enteresan ama gercek ti ve esim burnumun dibindeymis bi tanidigim ile sevgiliiymis ama hic karsilasmadik tanismadik bi arkadasim tanistirdi bizi ve gordugumde esimi sok olmustum
Insallah bebisin gelmistir cnmbenim adetlerim düzensiz 13 temmuz progestanla adet oldum serophene kullandım bu ay eğer düzenli olursa 13 ağustos bakalım inşallah olmazda hamile olurum
Hahaha evet 4 agustos :))4 ağustos mu demek istedin?
doğrudur canım :)) benimde sat 5 temmuz bat 5 ağustos :)Hahaha evet 4 agustos :))
Aklimda soru isaretleri bin tane sey dusunuyorum o arada ellerim yaziyo sadece ondan karismis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?