- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Amin canım benim. Tebrik ederim seni darısı başımıza inşallah. Yarın bir an önce kan testi yaptirgorunce cizgiyi ilk sizlere burdaki bebis bekleyenlere dua ettim inanin kizlar sayenizde dualarinizla . cok tesekkur ederim hepinize arkadasliginizaaa darisi hepinizeee
Bekliyeyim dimiii cnmmm yaaa hep erteliyorum cmt günü pzt yaparım gemiştim ama o zamana regl olurum diyoddum pzt geldi çattı şimdi çrş diomm anacığımın doğduğu ay inşallah hamile kalmışımdır yaaaCanım ben geçen ay negatifi görünce çok ağladım,ama bu ay 2 kere yaptım hatta hamile olduğuma çok inanıyordm içimde değişik bi his vardı ama ikiside negatifti..nedense busefer okadar yıkılmadım nedenini bende anlamadım :)) inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız..Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bizede hayırlısıyla evlat nasip etsin..
Canım ben senin gibi bekliyemedim adetimden 5 ve 2 gün öncesinden test yaptımBekliyeyim dimiii cnmmm yaaa hep erteliyorum cmt günü pzt yaparım gemiştim ama o zamana regl olurum diyoddum pzt geldi çattı şimdi çrş diomm anacığımın doğduğu ay inşallah hamile kalmışımdır yaaa
Yokkk ben geçmeden yapmam derip hep canım hatta geçen ay regl olunca yazmıştım bi topiğe kızlar regliniz geçmeden yapmayın sonra uzuluyosunuz diye. :):):) geçince yağın diye tembihliom herkesi ben korkak tavukCanım ben senin gibi bekliyemedim adetimden 5 ve 2 gün öncesinden test yaptım
İnşallah sen hamilesindir canm..
İnşallah ya bizlerde bu günleri görürüz düşüncesi bile mutlu ediyo beniKocası geldi sanırım eve4753 un ne guzelll yaaaaa maşallah taze hamilemize inşallah değerleride çok guzeldir
Yokkk ben geçmeden yapmam derip hep canım hatta geçen ay regl olunca yazmıştım bi topiğe kızlar regliniz geçmeden yapmayın sonra uzuluyosunuz diye. :):):) geçince yağın diye tembihliom herkesi ben korkak tavuk
Evet ya bende hayal kuruyorum şuan da dunhayatım ben iyi değilim bi tujafım dedim hemen bebikmi geliyo dio bana kıyamıyorum ya mujdeyi vermek istiyorum bugünde cay dolduruyodu dedim ki dur yakma beni çocuğunun anasını esprisineİnşallah ya bizlerde bu günleri görürüz düşüncesi bile mutlu ediyo beni
:):)evet başlayan duramıoo ya ben çok korkarım evimde test bile yokBen 1 senedir evliym ve ilk günden beri bebiş istiyoruz ama şu son 3 aya kadar hiç test yapmamıştum bi başladım test yapmaya daha bırakamıyorum
:):)evet başlayan duramıoo ya ben çok korkarım evimde test bile yok
Halbuki yapsam yarın ya bilmiyommmm sabah ola hayrola dun bi niyetlendim gitmeye cidden kafaya koydum yağmur başladı fırtına şeklinde. Ama şemsiyem arabada kalmıştı arabada kocamdaydıonada bişey demedim güya çıkarsa supriz yapacaktım
Eşim banada takma lütfen stres yapma olmadıysa oldururz yaparız bi şekilde tututuruz bebeği diyoİnanırmısın bu ay bi dükkanda alışveriş yapıyorum 3-4 kere testlerin önünden geçip bakıyorum alsammı almasammı sonra kendi kendime diyorum eğer alırsam evde bırakamam hemen yaparım sonra yok yok alma biraz bekle diyorum geçip gidiyorum busefer diyorum sonra gelip alamam ben en iyisi alayım felan hahaheşimin haberi olsa bana kızcak niye kafana bukadar takıyorsun felan dicek
canım,kaç,gun geciktim,sorusuna net bişey diyemiyorum cunku ben genelde ki çoğunlukla 26.27.gunde olurum bazende 25. Ama hiçbirinde olmadım.bugünde 28.gun bitti. Mayıs ayından beri bebek istiyoruz canım evlilik yıldönümü gecemizde başladıkKaç gün geciktin ve nezamandır bebiş istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?