Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

gorunce cizgiyi ilk sizlere burdaki bebis bekleyenlere dua ettim inanin kizlar sayenizde dualarinizla . cok tesekkur ederim hepinize arkadasliginizaaa darisi hepinizeee
Amin canım benim. Tebrik ederim seni darısı başımıza inşallah. Yarın bir an önce kan testi yaptir

Bekliyeyim dimiii cnmmm yaaa hep erteliyorum cmt günü pzt yaparım gemiştim ama o zamana regl olurum diyoddum pzt geldi çattı şimdi çrş diomm anacığımın doğduğu ay inşallah hamile kalmışımdır yaaa

Canım ben senin gibi bekliyemedim adetimden 5 ve 2 gün öncesinden test yaptım
İnşallah sen hamilesindir canm..

Heeeee ben bi kere belkide hayatımda 32.gunde olmuştum regl ağrılarım vardı ama geç olmuştum o yüzden şimdi korkuyorum ama umitleniyorum elimde değil. Tabi zamanlar çevsimsel ya da başka etkenlerden dolayı gecikmişim çunku bebek dusunmuyor korunuyorduk geçen yıl mayıs hazirandı sanırım

Canım ben senin gibi bekliyemedim adetimden 5 ve 2 gün öncesinden test yaptım
İnşallah sen hamilesindir canm..
Yokkk ben geçmeden yapmam derip hep canım hatta geçen ay regl olunca yazmıştım bi topiğe kızlar regliniz geçmeden yapmayın sonra uzuluyosunuz diye. :):):) geçince yağın diye tembihliom herkesi ben korkak tavuk

Kocası geldi sanırım eve 4753 un ne guzelll yaaaaa maşallah taze hamilemize inşallah değerleride çok guzeldir

Yokkk ben geçmeden yapmam derip hep canım hatta geçen ay regl olunca yazmıştım bi topiğe kızlar regliniz geçmeden yapmayın sonra uzuluyosunuz diye. :):):) geçince yağın diye tembihliom herkesi ben korkak tavuk

Ben 1 senedir evliym ve ilk günden beri bebiş istiyoruz ama şu son 3 aya kadar hiç test yapmamıştum bi başladım test yapmaya daha bırakamıyorum

İnşallah ya bizlerde bu günleri görürüz düşüncesi bile mutlu ediyo beni
Evet ya bende hayal kuruyorum şuan da dunhayatım ben iyi değilim bi tujafım dedim hemen bebikmi geliyo dio bana kıyamıyorum ya mujdeyi vermek istiyorum bugünde cay dolduruyodu dedim ki dur yakma beni çocuğunun anasını esprisine şakalaşıoz oyle

Ben 1 senedir evliym ve ilk günden beri bebiş istiyoruz ama şu son 3 aya kadar hiç test yapmamıştum bi başladım test yapmaya daha bırakamıyorum
:):)evet başlayan duramıoo ya ben çok korkarım evimde test bile yok

Halbuki yapsam yarın ya bilmiyommmm sabah ola hayrola dun bi niyetlendim gitmeye cidden kafaya koydum yağmur başladı fırtına şeklinde. Ama şemsiyem arabada kalmıştı arabada kocamdaydıonada bişey demedim güya çıkarsa supriz yapacaktım

Eğer hamileysem bana sorduklarında belirtimi kesinlikle regle çok benziyor dicem. Kaç kere sancı girdi regl sancısı.

:):)evet başlayan duramıoo ya ben çok korkarım evimde test bile yok

İnanırmısın bu ay bi dükkanda alışveriş yapıyorum 3-4 kere testlerin önünden geçip bakıyorum alsammı almasammı sonra kendi kendime diyorum eğer alırsam evde bırakamam hemen yaparım sonra yok yok alma biraz bekle diyorum geçip gidiyorum busefer diyorum sonra gelip alamam ben en iyisi alayım felan hahah eşimin haberi olsa bana kızcak niye kafana bukadar takıyorsun felan dicek

4753 arkadaşım cesur işte ne güzel yaptı hooop,çift çizgi hop verdi kocasına mujdeyi ben boyle salak gibi durayım kocam,sızmış bile bekliyo garibim:)

Kaç gün geciktin ve nezamandır bebiş istiyorsunuz

Eşim banada takma lütfen stres yapma olmadıysa oldururz yaparız bi şekilde tututuruz bebeği diyo ama iatito biliyorum sadece beni strese sokmayaya calısıo bide oğlan vçok istiyo ilk bebegi ben bugün hamileydem,eğer kıza hamileyim gibi geldi bak ya muneccim olsum resmen tövbe ya rabbim

Kaç gün geciktin ve nezamandır bebiş istiyorsunuz
canım,kaç,gun geciktim,sorusuna net bişey diyemiyorum cunku ben genelde ki çoğunlukla 26.27.gunde olurum bazende 25. Ama hiçbirinde olmadım.bugünde 28.gun bitti. Mayıs ayından beri bebek istiyoruz canım evlilik yıldönümü gecemizde başladık

Bide ben 1 hafta kala regle yani,, his geldi bana bilmiyomm belirtilere gecikmeye kalmadan direk hiss canım sonra sol kasık ağrısı sızlaması atması vs goğus ucu acıması ne bileyim ya son bi kaçgunu nasıl geçiriyomm ahh bi Allah biliyor bi bennn

Sizce hamilemiyim kızlar içinizden ne geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…