Sizce hamilemiyim kızlar içinizden ne geçiyor
İnşallah cnm naptın soyledin mi eşineeebence bebis var. dileklerin ve yorumun icin sagol canim
Canmm sen ne kadarlık evliydin ve ne zamandır deniyordunuz sorduysam daha once kusura bakma kafam çok dalgınbence bebis var. dileklerin ve yorumun icin sagol canim
İnşallah cnm naptın soyledin mi eşineee
:) inşallah hamilesindır müjdeyi verirsin cnm ben şaka yapmıyorum çünkü üzülüyorum sonra olumsuz olunca iki sene oldu benm sen kaç senelik evlisinEvet ya bende hayal kuruyorum şuan da dunhayatım ben iyi değilim bi tujafım dedim hemen bebikmi geliyo dio bana kıyamıyorum ya mujdeyi vermek istiyorum bugünde cay dolduruyodu dedim ki dur yakma beni çocuğunun anasını esprisineşakalaşıoz oyle
Canmm sen ne kadarlık evliydin ve ne zamandır deniyordunuz sorduysam daha once kusura bakma kafam çok dalgın
Ben olsam hemen test yaparım yarn çatlarımEğer hamileysem bana sorduklarında belirtimi kesinlikle regle çok benziyor dicem. Kaç kere sancı girdi regl sancısı.
Ayyyyy tepkisini çok merak ediyorum seni kucaklayıııppp havalara ucuururrrrr aman dikkat bebiş varyok daha diyemedim yemek yedi odaya gecince telefonun ustune koyacam testi ole icimden geldi
Kız ben manyagım ya vallaBen olsam hemen test yaparım yarn çatlarım
Canım 3 yıl 3 aylık evliyiz:) inşallah hamilesindır müjdeyi verirsin cnm ben şaka yapmıyorum çünkü üzülüyorum sonra olumsuz olunca iki sene oldu benm sen kaç senelik evlisin
Bence göğüs sızlamasi varsa hamile olman yüksek ben hiç belirti yaşamadım çok okudum hamile olanları oyuzden diyorum :)Sizce hamilemiyim kızlar içinizden ne geçiyor
Ayy sen daha çok taze evlisin ne guzelllll hemende gelmiş bebeğinnnn. Bizde bu mayıstan beri cagırıyoruz canım minnağı3 ay 6 günlük evliyiz ilk gunden beri dusunduk xanim
Bence göğüs sızlamasi varsa hamile olman yüksek ben hiç belirti yaşamadım çok okudum hamile olanları oyuzden diyorum :)
Bende ilk ondan şuphelenmeue başladım canım hislerimden sonra geçen aylar dokunurdum hafifçe uçlarına acı yoktu uclarda aça bu ay var şimdi bile dokundum çok acıyo ucu dokunmadan acı hissetmiyorum ama dokununca biber gibiBence göğüs sızlamasi varsa hamile olman yüksek ben hiç belirti yaşamadım çok okudum hamile olanları oyuzden diyorum :)
Böyle bekledikçe de stres yapıyo insan ama erken idrarda çıkmaya dabilir bende bilemedim :)Kız ben manyagım ya vallabilmiommmmm of çok değişik korkum var karnıma sancılar agrılar giriyor aha regl gelio diol bişey tok günde 50 kere bakıuorumdur
Ay hadi inşallah ya güzel haberler verirsin bizeBende ilk ondan şuphelenmeue başladım canım hislerimden sonra geçen aylar dokunurdum hafifçe uçlarına acı yoktu uclarda aça bu ay var şimdi bile dokundum çok acıyo ucu dokunmadan acı hissetmiyorum ama dokununca biber gibi
evet oylede geldi bana canım dedim ben şimdi yaparım idrarda çıkmaz bide o yüzden beklemeye taraftarıyım ben genel hayatımda da garanticiyimdirBöyle bekledikçe de stres yapıyo insan ama erken idrarda çıkmaya dabilir bende bilemedim :)
Hahaha sende benim gibisin sabah gidim diyorum yok is cikisi onunden geciyorum gireyimmi yok ya kalsin zaten olsa belli ederdi diyorum o gun olmazsa catlayip ertesi gunu aliyorum tuhaf bi duygu yicek bisey canim cekerse kilo alirsin yememelisin diye kendimi avutup vazgecebiliyorum ama nedense test icin oyle olmuyo uzulecegimi bilsemdeİnanırmısın bu ay bi dükkanda alışveriş yapıyorum 3-4 kere testlerin önünden geçip bakıyorum alsammı almasammı sonra kendi kendime diyorum eğer alırsam evde bırakamam hemen yaparım sonra yok yok alma biraz bekle diyorum geçip gidiyorum busefer diyorum sonra gelip alamam ben en iyisi alayım felan hahaheşimin haberi olsa bana kızcak niye kafana bukadar takıyorsun felan dicek
Sabredebilirsen bekle bencede :)O evet oylede geldi bana canım dedim ben şimdi yaparım idrarda çıkmaz bide o yüzden beklemeye taraftarıyım ben genel hayatımda da garanticiyimdir
İnşallah teyzesi:) ama şu saaten sonra regl gelirse cidden çok uzulurım tamam reglede hazırım ama uzulurum yani. Sonuçta gunum 5 6 gun geçti,diyemiyorum 29.gunlerde olduğumda olduAy hadi inşallah ya güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?