Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

:) inşallah hamilesindır müjdeyi verirsin cnm ben şaka yapmıyorum çünkü üzülüyorum sonra olumsuz olunca iki sene oldu benm sen kaç senelik evlisin

Ayyyy
yok daha diyemedim yemek yedi odaya gecince telefonun ustune koyacam testi ole icimden geldi
Ayyyyy tepkisini çok merak ediyorum seni kucaklayıııppp havalara ucuururrrrr aman dikkat bebiş var

Ben olsam hemen test yaparım yarn çatlarım
Kız ben manyagım ya valla bilmiommmmm of çok değişik korkum var karnıma sancılar agrılar giriyor aha regl gelio diol bişey tok günde 50 kere bakıuorumdur

:) inşallah hamilesindır müjdeyi verirsin cnm ben şaka yapmıyorum çünkü üzülüyorum sonra olumsuz olunca iki sene oldu benm sen kaç senelik evlisin
Canım 3 yıl 3 aylık evliyiz :) bu mayıstan beri istiyoruz bebiş

3 ay 6 günlük evliyiz ilk gunden beri dusunduk xanim
Ayy sen daha çok taze evlisin ne guzelllll hemende gelmiş bebeğinnnn. Bizde bu mayıstan beri cagırıyoruz canım minnağı

Bence göğüs sızlamasi varsa hamile olman yüksek ben hiç belirti yaşamadım çok okudum hamile olanları oyuzden diyorum :)
Bence göğüs sızlamasi varsa hamile olman yüksek ben hiç belirti yaşamadım çok okudum hamile olanları oyuzden diyorum :)
Bende ilk ondan şuphelenmeue başladım canım hislerimden sonra geçen aylar dokunurdum hafifçe uçlarına acı yoktu uclarda aça bu ay var şimdi bile dokundum çok acıyo ucu dokunmadan acı hissetmiyorum ama dokununca biber gibi

Kız ben manyagım ya valla bilmiommmmm of çok değişik korkum var karnıma sancılar agrılar giriyor aha regl gelio diol bişey tok günde 50 kere bakıuorumdur
Böyle bekledikçe de stres yapıyo insan ama erken idrarda çıkmaya dabilir bende bilemedim :)

Ay hadi inşallah ya güzel haberler verirsin bize

O
Böyle bekledikçe de stres yapıyo insan ama erken idrarda çıkmaya dabilir bende bilemedim :)
evet oylede geldi bana canım dedim ben şimdi yaparım idrarda çıkmaz bide o yüzden beklemeye taraftarıyım ben genel hayatımda da garanticiyimdir

Hahaha sende benim gibisin sabah gidim diyorum yok is cikisi onunden geciyorum gireyimmi yok ya kalsin zaten olsa belli ederdi diyorum o gun olmazsa catlayip ertesi gunu aliyorum tuhaf bi duygu yicek bisey canim cekerse kilo alirsin yememelisin diye kendimi avutup vazgecebiliyorum ama nedense test icin oyle olmuyo uzulecegimi bilsemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…