Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

İnşallah teyzesi:) ama şu saaten sonra regl gelirse cidden çok uzulurım tamam reglede hazırım ama uzulurum yani. Sonuçta gunum 5 6 gun geçti,diyemiyorum 29.gunlerde olduğumda oldu
Elbet üzülürsün ama cok yıpratma kendini hemen toparlaMan lazım zamanı var elbet cok gecikmedi belirtilerin de var cnm :)

Kızlar sözde bugün benim 2.günüm ama çok afedersiniz dünden beri pedimde kahverengi leke var ama tuvalet kağıdımda çok az kan oluyo öff hala umut etmelimiyim ya bilemedim çok zor bişey bu ya

Belirtiler aynı ya ondan öyle geliyordur inşallah
evet cnm çok okuduk regl ağrısı sancısı çekip hamile olan. Şoylenaoylim hislerime gore hamileyim. Yasadıgıma gore ağrıma sancıla gore reglim gelcek beynim yandı yani

Kızlar sözde bugün benim 2.günüm ama çok afedersiniz dünden beri pedimde kahverengi leke var ama tuvalet kağıdımda çok az kan oluyo öff hala umut etmelimiyim ya bilemedim çok zor bişey bu ya
Üstüne görme diye bişeyde var ama nasıl oluyor bilmiyorum canm

O aşamayı bilmiom,canım,ama inşallah yerleşme kanamasıdır oylede çok okudum rabbim tez zamanda versim bizlere bu ay olmadıysa onumuzdeki ay kalalım inşallah en tex zamanda

evet cnm çok okuduk regl ağrısı sancısı çekip hamile olan. Şoylenaoylim hislerime gore hamileyim. Yasadıgıma gore ağrıma sancıla gore reglim gelcek beynim yandı yani
Biz bu gidişle kafayı yemezsek iyidir:)) hislerin yanıltmasın seni

Üstüne görme diye bişeyde var ama nasıl oluyor bilmiyorum canm
Tabi cnm kimisi 2 aylıkken oğreniyo regl olduğunu sanıyor ama meğerse ustune görüyor aslında her kadın reglinde bi tuhaflık varsa normal seyrinde devam etmiyorsa test yapmalı

Eğer hamileysem bana sorduklarında belirtimi kesinlikle regle çok benziyor dicem. Kaç kere sancı girdi regl sancısı.
Canim belki hamile olabilirsin banada temmuzda adet olmadan 4 gun once adet sancisi geldi kalktim pembe akinti ertesi gunu yine sanciyla kalktim 4 gun pembe akinti oldu 5. gunu adet oldum normalden cok az geldi 2. gunu normal ucuncu gun damla damla 4-5. gunlerde pembeyle bitti. Normal adet duzenimde 2 gun pembe gelir zaten en gec ikinci gun adet olurum, sadece adetimin ilk gunu asiri sncim olur ama oncesi yada sonrasi olmaz, 3 gun dolu dolu kanama ve 4-5 pembe akinti. Ben doktora normaliyle onu anlatinca bebek olusmus adetinle gitmis olabilir dedi simdi sende sancim var diyince kafama takildi iyice aslinda dusunup kendimi uzmekte istemiyorum takmamaya calisiyorum sadece bi varsayim diyorum. Bence testini yap erkenden önlemini al kendine dikkat et.

Biz bu gidişle kafayı yemezsek iyidir:)) hislerin yanıltmasın seni
İnşallah canım ya inşallahhhh eylülde annemler gelicek çifte bayram olsun istiyorum ya ramazan bayramı da istedim olmadı. Yuzyuze vermek istiyorum cunku mujdeyi telden diil

İnşallah canım ya inşallahhhh eylülde annemler gelicek çifte bayram olsun istiyorum ya ramazan bayramı da istedim olmadı. Yuzyuze vermek istiyorum cunku mujdeyi telden diil
Yaa öyle söylemen daha güzel olur tabii çifte bayram.Rabbim hayırlısını tez zamanda versn inşallah hepimize

Kızlar benim için de dua edin. Yarın test yapıcam inşallah hayırlı sonuçlar gelir. Periyodum 33gunde bir oluyordu. Bugün itibariyle tam 42 gün oldu. Kasıklarımda anlık ağrılar geliyor aynı adet olacakmışım gibi. Göğüslerimde hassaslasti. Ama ne gelen var ne giden. Yarında inşallah olmam ve hayırlı haberi yazarım dua edin kızlar

Korktum canım şimdi yaa aslında demimde onu dedim bebek varsa öğrenmek lazım en erken şekilde ama korkuyorum canım sanıyrım negatifi gorcem ondan korkuyorum herhalde elimmi gitmiyor ne

Canım iyi dayanmışsın bugüne kadar test yapmadınmı :)) inşallah güzel haberler alırsın bizede haber ver

İnşallah güzel haberi alır bize de verirsin yaa merakla bekliyor olacagız

All işte aynı ben banada aniden sancı gidiyo çıkıyo ama solumda o hissettiğim hep var ısırma kemirme gibi anlamadım ney bide bana gulmeyin ama sanki karnımda bişey dolanıo hareketlilik gibi oluyo yani öyle tuhaf bişiler oluyo inşallah sende hamilesindir canım gecikmişsin baya sende güzel haber ver inşallahh

Canim normal dolu dolu kirmizi kan gelmiyosa eger ustune goruyor olabilirsin. Normal adet gibi gelirse her ay oldugu gibi o zaman adet oldun diyebiliriz ama gelmiyosa yerlesme olabilir buyuk ihtimal dikkat et ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…