- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
Yapmaya korktum valla beklemek daha mantıklı geldi negatif görmekten korktum gerçi hala korkuyorum ama ümidi kaybetmek yokCanım iyi dayanmışsın bugüne kadar test yapmadınmı :)) inşallah güzel haberler alırsın bizede haber ver müjdeyi
İnşallah canım hepimiz veririz o güzel haberiAll işte aynı ben banada aniden sancı gidiyo çıkıyo ama solumda o hissettiğim hep var ısırma kemirme gibi anlamadım ney bide bana gulmeyin ama sanki karnımda bişey dolanıo hareketlilik gibi oluyo yani öyle tuhaf bişiler oluyo inşallah sende hamilesindir canım gecikmişsin baya sende güzel haber ver inşallahh
Biyerde okudum biri 2ay adet olmus bi gitmiş 3aylık hamile :)Canim normal dolu dolu kirmizi kan gelmiyosa eger ustune goruyor olabilirsin. Normal adet gibi gelirse her ay oldugu gibi o zaman adet oldun diyebiliriz ama gelmiyosa yerlesme olabilir buyuk ihtimal dikkat et ona :)
İnşallah hamilesindır bize haberi bildir sonrada hamileler bize dua etsin hamilelerin duaları tutarmis :)Yapmaya korktum valla beklemek daha mantıklı geldi negatif görmekten korktum gerçi hala korkuyorum ama ümidi kaybetmek yok
Yok canım dolu dolu kanamam olmuyor dediğim gibi sadece peçeteyle sildiğimde çok açık pembe kan oluyo.. yaklaşık 5-6 ay önce yine aslında böyle olmuştum ama 4.günümde kanamam başlamıştı .. ay inşallah busefer gelmezde yerleşmedir ama hiçte ümidim yok ya .. dua edin ne olur kızlarCanim normal dolu dolu kirmizi kan gelmiyosa eger ustune goruyor olabilirsin. Normal adet gibi gelirse her ay oldugu gibi o zaman adet oldun diyebiliriz ama gelmiyosa yerlesme olabilir buyuk ihtimal dikkat et ona :)
Bu sancılar ne zamndır oluyo cnm bide göğüs ağrısı ne zamn hissettin bide kaç günde bir adet oluyosunAll işte aynı ben banada aniden sancı gidiyo çıkıyo ama solumda o hissettiğim hep var ısırma kemirme gibi anlamadım ney bide bana gulmeyin ama sanki karnımda bişey dolanıo hareketlilik gibi oluyo yani öyle tuhaf bişiler oluyo inşallah sende hamilesindir canım gecikmişsin baya sende güzel haber ver inşallahh
Bende öyle düşünüyorum canım negatif görmekten korkuyorum. Allahım diyorum hamile değilsemde reglim nolur hemen gelsinnn ama hamileysemde bebeğimmm sıkıca tutunsunnnn mucizesinden bize de tattırsın mevlammYapmaya korktum valla beklemek daha mantıklı geldi negatif görmekten korktum gerçi hala korkuyorum ama ümidi kaybetmek yok
Ben hiç dayanamıyorumYapmaya korktum valla beklemek daha mantıklı geldi negatif görmekten korktum gerçi hala korkuyorum ama ümidi kaybetmek yok
Ne olursa olsun cesaret et bizim ilk denemeydi hic dunyadan haberim yoktu daha bisey bilmiyodum okumamistim adet duzenim cok farkli oldu ilk gun az geldi dedim ya afedersin lavaboya gidince bisey gordum acik yazayim kusura bakmasin kimse bilgilendirmek amacli. Normalde adet olursun lavaboya gidine kan akar ya oyle akmadi ortada bisey gordum kan icindeydi ama yuvarlakti bildigin damla damla akip biriken bisey degil birden dusen bisey gibi ve o gun pede cok az kan geldi ben supelendim ama dedim ya bilgim yoktu doktorada anlatinca oyle dedi. Ve benim ilk adet olusumdan beri sadece adetin ilk gunu kanin gelmesiyle asiri sancim olur ama o ay 4 gun onceden gunde bi kez kisa sureli sanci hissetmeye basladim.Korktum canım şimdi yaa aslında demimde onu dedim bebek varsa öğrenmek lazım en erken şekilde ama korkuyorum canım sanıyrım negatifi gorcem ondan korkuyorum herhalde elimmi gitmiyor ne
İnşallah hamilesindir ki olsamda olmasamda dualarimdasiniz kızlar. Allah isteyen herkese nasıp etsinİnşallah hamilesindır bize haberi bildir sonrada hamileler bize dua etsin hamilelerin duaları tutarmis :)
Canim bak arkadasada yazdim bendede oyle oldu kimyasal olmus olabilir o zamanki sen bi test yap bence hic uzulurum deme ben cok pismanim bilgim yokdu dikkat etmedim kendime o ay ama su saatten sonra oyle bisey olsa direk doktoru ararim yerimdende kalkmam kaldiramaz kimseler :)Yok canım dolu dolu kanamam olmuyor dediğim gibi sadece peçeteyle sildiğimde çok açık pembe kan oluyo.. yaklaşık 5-6 ay önce yine aslında böyle olmuştum ama 4.günümde kanamam başlamıştı .. ay inşallah busefer gelmezde yerleşmedir ama hiçte ümidim yok ya .. dua edin ne olur kızlar
Herkeste göğüs ağrısı olmuyomuş ama.göğüsler adet belirtisi olarakta oluyodu bende.o yüzden anlayamıyorum :)Bu sancılar ne zamndır oluyo cnm bide göğüs ağrısı ne zamn hissettin bide kaç günde bir adet oluyosun
Amin cnm uyku girmiyor benm gözüme bazen çok düşünüyorum bazen akışına bırakıyorum:)İnşallah hamilesindir ki olsamda olmasamda dualarimdasiniz kızlar. Allah isteyen herkese nasıp etsin
Evet canim benim kayinvalidemde kaynima hamileyken normal adet olmus oluyo bazilarinda yada insanlar bilincsiz oluyo aradaki farki hissedemiyo bazen.Biyerde okudum biri 2ay adet olmus bi gitmiş 3aylık hamile :)
Kaç kere eczane önlerinden döndüm utanmasam kapılarında yaticaktim vallaBen hiç dayanamıyorumadetten önce başlıyorum testlere
Canim bak arkadasada yazdim bendede oyle oldu kimyasal olmus olabilir o zamanki sen bi test yap bence hic uzulurum deme ben cok pismanim bilgim yokdu dikkat etmedim kendime o ay ama su saatten sonra oyle bisey olsa direk doktoru ararim yerimdende kalkmam kaldiramaz kimseler :)
tatlım nrmaldeBu sancılar ne zamndır oluyo cnm bide göğüs ağrısı ne zamn hissettin bide kaç günde bir adet oluyosun
canım regl gunum gelmese de vardı kasıklarımda sancı sızlama. Ama regl gunum yaklastıkca sol kasığım ağrıyor sızlıyor ısırılır gibi kemirilir gibi. Hani ohle yoğun adet sancısıı cekmiyorum. Reglden tam once korkunç bi sancı varya o hiç glmedi. Geldiğinde bi iki saate oluyordum regl.şimdi hep normal sancı ağrı diyeyim.goğus ağrısınıda yanlış hatırlamıyorsam 24 25.gunumde hissettim bugün 28 bitti. Demin yazdım son 17 ay reglime baktım 4 kere 26 4 kerede 27.gunumde regl olmuşum diğerleri 25 28 29.gunler. Ama genelim 26 27dirBu sancılar ne zamndır oluyo cnm bide göğüs ağrısı ne zamn hissettin bide kaç günde bir adet oluyosun
Hmm benm adet olduğumdada hiç ağrımaz göğsüm bende çikolata kistleri vardı tüp bebek yaptırdim tutmadı çok ağrılarım oluyordu ameliyat oldum doktor 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi inşallah en kısa zamanda olurHerkeste göğüs ağrısı olmuyomuş ama.göğüsler adet belirtisi olarakta oluyodu bende.o yüzden anlayamıyorum :)
Bende bi kendi termin zamanim gelsede rahatlasam o zamandan beri gidiyorum entzündung diyo bana beyinsizler ya agrim o zaman basladi halada gecmedi simdi dusununce umudumu yitirmeye basliOrum ya olmazsa diye.Zaten yarın doktoruma gitmeyi düşünüyordum bu vesileyle de giderim ama karın ağrım hala devam ediyo ya bi kurtulamadım bu ağrılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?